Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוטלנדר החדשה או פיג'ו 5008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים שעדיף, הזמנתי את שתיהם כי הצפי הוא דצמבר.

מתלבט מה לבטל ומה להשאיר.

הפיגו 1.6 טורבו.

מיצובישי דגם instyle.

היום יש לי אאוטלנדר 2019 ואני מרוצה ממנה, לכן חשבתי על אאוטלנדר החדשה.

פורסם

כדאי לבצע נסיעת מבחן על מנת להחליט מה מתאים לצרכים שלך , תנוחת נהיגה , כיסא הנהג , התנהלות בנסיעה, בידוד רעשים וכדומה.

באופן אישי ה 5008 היא אופציה עדיפה לטעמי כמכלול , אבל שוב זה טעם אישי שלי אשר מושפע למשל מהעיצוב של האוטלנדר החדש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אישית הייתי לוקח את האאוטלנדר.

במיוחד כאשר אתה מכיר כבר את הרכב.

מיצובישי עשו קפיצה רצינית הן מבחינת העיצוב והן מבחינת המנוע.

פורסם
לפני כשעה, AsElior כתב:

במיוחד כאשר אתה מכיר כבר את הרכב.

שאין בינו לבין הרכב הקודם כמעט שום קשר חוץ מהשם.

אני ממליץ לבצע נסיעות מבחן ולהחליט.

אגב, למה לא 5008 דיזל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממבט טכני קר העדיפות של הפיזו מבחינת ביצועים ניכרת.

הספק של 180 כ"ס ב 5500 סלד , המיצובישי מפיקה 181 ב 6000 סל"ד

מומנט של 25.5 ב 1650 סלד מול המיצובישי עם 24.9 ב 3600 סלד !

משקל עצמי של 1355 ק"ג מול 1650ק"ג כבדים מאוד של המיצובישי.

שלא לדבר על הגיר הרציף שבו מצוידת המיצובישי מול הגיר הפלנטרי 8 הילוכים של הפיזו.

רק נהיגת מבחן תאפשר לך לקבל תשובה מי העדיפה לצרכים שלך.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

הדרישה זה רכב 7 מקומות, כי אני אוהב תא מטען גדול, ה7 מקומות לא מה שמעניין אותי.

רכב ל3 שנים.

טווח מחירים 190k

ופיגו 5008 דיזל חלש יותר מהבנזין 1.6 טורבו.

עריכה אחרונה על ידי yair24
פורסם (נערך)

באופן אישי הייתי לוקח את הפיגו בלי לחשוב פעמיים , קח בחשבון שיש להם מבצע חבר כרגע.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם
לפני 25 דקות, yair24 כתב:

הדרישה זה רכב 7 מקומות, כי אני אוהב תא מטען גדול, ה7 מקומות לא מה שמעניין אותי

אז אני מבין שגם קיה קרניבל יד שניה עונה על הדרישה הזו, בטווח המחיר שהצגת. 

הקרניבל מציע מרחב מחיה נדיב במיוחד, מנוע חזק אבל שתיין באותה המידה. 

וכמובן תא מטען ענק במיוחד. 

כל רכב משומש בן 2~3 ובעל מכלולים אמינים יהיה בחירה טובה, מכיוון שניתן לרכוש רכב מסגמנט גבוה יותר וגם כי ירידת הערך הצפויה תהיה מתונה יותר ביחס למיצובישי ולפיג'ו (מכיוון שהם כבר קיבלו את ה"מכה"). 

שיהיה בהצלחה, וכמו תמיד רק נסיעת מבחן תתן לך את האישור הסופי 

פורסם

מיצובישי אאוטלנדר התקדם מאוד לעומת הדגם היוצא, אבל לא מספיק כדי להיות יותר טוב מפיג'ו 5008 או סקודה קודיאק.

תא הנוסעים נראה טוב אבל מבחינת איכות חומרים והרכבה הוא לא עומד ברמה שלהם, מצד שני הנדסת האנוש שלו עדיפה על של הפיג'ו.

המושב האחורי שלו מרווח, אבל לא כמו של הפיג'ו, והשורה השלישית אמנם פחות רלוונטית לך אבל בפיג'ו היא הרבה יותר מרווחת ושימושית.

יחידת ההנעה באאוטלנדר סבירה, הגיר אמנם מדמה החלפת הילוכים אבל תחת עומס קל יחסית נתקע בסל"ד גבוה והוא פשוט קצת חסר מחץ. הוא מתנדנד יותר מדי ולא מתמודד טוב עם כבישים משובשים. הפיג'ו משכך הרבה יותר טוב ויחידת ההנעה חזקה יותר באופן מורגש, אם כי בעיר לגיר יש נטייה קצת להתבלבל ולחבוט לפעמים.

כמו שכבר כתבו לפניי נסיעת מבחן היא חובה, אל תוותר עליה, ורצוי ברמת הגימור הספציפית שאתה מעוניין לרכוש אם זה מתאפשר.

פורסם
לפני 17 שעות, yair24 כתב:

הדרישה זה רכב 7 מקומות, כי אני אוהב תא מטען גדול, ה7 מקומות לא מה שמעניין אותי.

רכב ל3 שנים.

טווח מחירים 190k

ופיגו 5008 דיזל חלש יותר מהבנזין 1.6 טורבו.

הדיזל מאפשר נסיעה נוחה וזורמת בסלד יחסית נמוך כאשר המומנע של 30 קגמ מגיע כבר ב 1750 סלד , ושיא ההספק של 130 מגיע ב 3750 סל"ד , משמע כוח זמין כבר בסלד נמוך.

הרכב אינו חזק כמו זה אשר מצויד במנוע בנזין , אבל עם צריכת דלק טובה משמעותית מזו של הבנזין, זמינות כוח טובה ורצועת כוח אשר שימושית בחיי היום יום אני באופן אישי לא הייתי פוסל את הדיזל לפני ביצוע של נסיעת מבחן מול הבנזין המקבילה.

מכיר לא מעט שאחרי נסיעת מבחן בחרו בדיזל.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, CX25GTI כתב:

הדיזל מאפשר נסיעה נוחה וזורמת בסלד יחסית נמוך כאשר המומנע של 30 קגמ מגיע כבר ב 1750 סלד , ושיא ההספק של 130 מגיע ב 3750 סל"ד , משמע כוח זמין כבר בסלד נמוך.

הרכב אינו חזק כמו זה אשר מצויד במנוע בנזין , אבל עם צריכת דלק טובה משמעותית מזו של הבנזין, זמינות כוח טובה ורצועת כוח אשר שימושית בחיי היום יום אני באופן אישי לא הייתי פוסל את הדיזל לפני ביצוע של נסיעת מבחן מול הבנזין המקבילה.

מכיר לא מעט שאחרי נסיעת מבחן בחרו בדיזל.

שמע, הייתי היום ב2 סוכנויות הרכב, נסיעת מבחן בפיגו הוזמן לי עד הבית, כנראה שבוע הבא.

מיצובישי מחר.

מבחינת עיצוב בעיניי ובעיניי אשתי, המיצובישי יפה יותר, הגג הפנורמי בגרסת style והעיצוב הכולל של החזית בעיקר.

מה שכן האבזור בפנים נראה מאוד דומה לדגמים הקודמים למעט שינוי של ידית הילוכים ושהמסך יושב גבוה יותר, לא להיט.

ב5008 מבפנים מרגיש ממש יבש, הרבה מתלהבים מהעיצוב הפנימי, אבל לטעמי הפסנתר הזה מכער את עיצוב הפנים.

והחזית של ה5008 לעומת המיצובישי יבש, מאחורה יפה הרבה יותר.

התלבטות לא קלה.

מבחינת נוחות נהיגה אני עוד לא יודע וקשה לדעת אחרי נסיעת מבחן קצרה מה באמת טוב יותר.

מאוד חשוב לי בידוד רעשים, קראתי ביקורות בחול על המיצובישי שהבידוד מעולה כי יש משהו כמו זכוכית כפולה.

מה שלא מובן לי, באתר ICAR בכל ביקורת ממש מהללים את ה5008 וה3008 ברמה מחשידה אפילו.

כאילו הם עושים מבחן השוואה בין קודיאק לדוגמה, הקודיאק טוב יותר בכמה קטגוריות ובסוף מכריזים ניצחון מוחץ לפיג'ו.

בכל ההשוואות באתר שלהם זה ככה.

האם זה כי זה באמת ככה, או שיש שם משהו מעבר לאובייקטיביות.

עריכה אחרונה על ידי yair24
פורסם (נערך)

מי אמר לך שהקודיאק טוב בכמה קטגוריות?,קודם כל הפיגו והסקודה בדיוק באותה הקטגוריה,יש כאלה שמעדיפים את זה או השני אבל אף אחד מהם לא יותר טוב ממש מהשני,אתה כותב דברים שהם הזויים ולא נכונים,אם אתה לא מתחום הרכב עדיף שתתן לאחרים שכן להתבטא ואז תחליט.

ואת ה3008 וה5008 באמת מהללים ,אבל לא רק ICAR ,כל המגזינים משבחים אותם,אז זה אומר שכולם חשודים?!...חחח,לא חשבת אולי הם רכבים באמת מאד מוצלחים?.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

ההשוואות באתרים זו נקודת התחלה.

בסוף אתה צריך להיכנס לרכבים ולראות מה הכי מתאים לך.
אני לא חושב שצריך לחשוד במבקרים הם כנראה באמת מעדיפים את הפיג'ו, מה שכן זה לא אומר בהכרח שאתה תעדיף אותו.
בסוף יש לא מעט חלקים שהם העדפה אישית וזה משפיע על התוצאה הסופית.
קח בחשבון שלרוב הם לא מתיחסים להחזקה השוטפת של האוטו. 
פורסם

אהבת יותר את המיצובישי - תתחדש,

רכב בעיניי זה גם הרבה מה שאתה מרגיש ולא מה שהשכנים אומרים,

לטעמי נניח הפיג'ו מאוד צפופה מלפנים בגלל מבנה לוח השעונים...

• תוכן חדש...