Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים לקנות רכב ראשון, בתקציב נמוך של כ 20K גמישים עד 25K

הפרמטרים - שיהיה רכב אמין, כמה שפחות תיקונים וצריכת דלק שלא יזלול.

המטרה היא נסיעות בעיקר בתוך העיר ובערך 3 פעמים בחודש מחוץ לעיר.

בנוסף, הסופר מיני כמו קיה פיקנטו קצת קטן וכן היינו רוצים קצת יותר מרווח.

יש לי גם כמה שאלות,

- האם מומלץ לחפש רכב היברידי (כמובן שזה יחייב לקחת רכב ישן)?

- האם רכב כמו קורולה 2007 שווה את השנים אחורה?

- אילו רכבים יכולים להכנס פה בקטגוריה?

תודה מראש!

פורסם (נערך)

בתקציב שלכם הייתי נמנע מרכבים היברידיים ישנים.

קיה פיקנטו זה רכב מיני.

סופר מיני זה קיה ריו, יונדאי I20.

הייתי מחפש משהו מאלה במצב שמור, או, אם רכב קצת יותר גדול בא בחשבון יונדאי I25.

הם אולי לא הכי חסכוניים, אבל האמינות הבסיסית טובה, ומחירי קניה יותר נמוכים מאשר לרכבים יפניים מקבילים ( מאזדה 2/ סוזוקי סוויפט / טויוטה יאריס/ הונדה ג'אז ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

בתקציב שלכם הייתי נמנע מרכבים היברידיים ישנים.

קיה פיקנטו זה רכב מיני.

סופר מיני זה קיה ריו, יונדאי I20.

הייתי מחפש משהו מאלה במצב שמור, או, אם רכב קצת יותר גדול בא בחשבון יונדאי I25.

הם אולי לא הכי חסכוניים, אבל האמינות הבסיסית טובה, ומחירי קניה יותר נמוכים מאשר לרכבים יפניים מקבילים ( מאזדה 2/ סוזוקי סוויפט / טויוטה יאריס/ הונדה ג'אז ).

קיה ריו ויונדאי i20 קטנים למזוודה + עגלה?

פורסם

תלוי בגודל עגלה ומזוודה. יכול להיות שהמקום לא יספיק.

ליונדאי I25 הבגאז' גדול יותר, אבל פתח כניסה צר יותר ופחות נוח להעמסת חפצים גדולים.

כמובן, אפשר לחפש I30cw ( סטיישן ) - שם בטוח יהיה מקום להכל. אבל צריך לרדת בשנתון או לעלות תקציב.  כאשר קונים רכבי יונדאי מהשנתונים האלה ( כל הדגמים), כדאי לבדוק טוב תקינות  מערכת היגוי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מזוודה עם עגלת תינוק ואמבטיה זה בעייתי בסופר מיני.

מצד שני, כמה פעמים אתה נוסע עם עגלה ומזוודות?

הייתי מחפש מזדה 2 ברמת אבזור אקטיב, הוא בין הזריזות בקטגוריה, קיה ריו פחות זריזה אבל מרווחת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למאזדה 2 הבגאז' קטן מאוד.

פורסם

לכן שאלתי כמה פעמים יוצא לו לנסוע עם מזוודה יחד עם עגלה, במידה והרבה אז עדיף סטיישן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תלוי בדגמים.

פורסם
לפני 13 שעות, חיה_ כתב:

קיה ריו ויונדאי i20 קטנים למזוודה + עגלה?

נשמע שאתם מחפשים משפחתית ומיני או סופר מיני לא יתאימו לכם. במקרה כזה עם תקציב של עד 25K, בנוסף למה שכבר הזכירו שהוא לא סופר מיני הייתי מחפש:

מיצובישי לנסר 2012-2013 - רכב מאוד אמין (לא פחות מקורולה ממה שאני מכיר), אמנם לא יהיה חסכוני בעיר אבל כל הרכבים שהוזכרו פה (כולל מאזדה 2 ואולי למעט ניסאן טידה) יצרכו פחות או יותר אותו דבר בנסיעה עירונית

אם דיזל בא בחשבון אולי גם אפשר לשקול רנו פלואנס דיזל 2013 נניח. יתרונות שיהיה גדול ומרווח ביחס לשאר, ויותר חסכוני בגלל הדיזל אבל כנראה שקצת פחות אמין למרות שממה שאני מכיר הדגם הזה סביר מבחינת אמינות.

• אהבתי 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)

מכונית טובה,  נוחה, יחסית חסכונית ואמינה. מוסכי היבואן יקרים מאוד - צריך למצוא מוסך מכונאות מקצועי לצורך תחזוקה שותפת של הדגם הזה.

הרכב הזה פחות מרווח מרכבים משפחתיים מקבילים, כי מבוסס על סופר מיני ( רנו קליאו ). בכל מקרה לא רשמת כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב, ל 4 נפשות הוא בסדר, ל 5 צפוף מדי.

לדעתי, המוכר עף על עצמו עם המחיר הזה.

טידה נסחרת במחירים הרבה יותר נמוכים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני 17 דקות, vladclar כתב:

מכונית טובה,  נוחה, יחסית חסכונית ואמינה. מוסכי היבואן יקרים מאוד - צריך למצוא מוסך מכונאות מקצועי לצורך תחזוקה שותפת של הדגם הזה.

הרכב הזה פחות מרווח מרכבים משפחתיים מקבילים, כי מבוסס על סופר מיני ( רנו קליאו ). בכל מקרה לא רשמת כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב, ל 4 נפשות הוא בסדר, ל 5 צפוף מדי.

לדעתי, המוכר עף על עצמו עם המחיר הזה.

טידה נסחרת במחירים הרבה יותר נמוכים.

ברכב צפויים ליסוע  הורים וילדים בני 5 ו 2 סהכ 4

כמה עולה טידה בממוצע לשנים 2011? או אולי אפשר לקחת שנים יותר מתקדמות?

פורסם

אין שנתונים יותר מתקדמים - הייצור של הדגם הזה הופסק. 

הרכב הספציפי הזה הכי יקר בלוח, מצד שני , הקילומטראז' שלו נמוך משמעותית מאחרים.

• תוכן חדש...