Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vladclar כתב:

מכונית טובה,  נוחה, יחסית חסכונית ואמינה. מוסכי היבואן יקרים מאוד - צריך למצוא מוסך מכונאות מקצועי לצורך תחזוקה שותפת של הדגם הזה.

הרכב הזה פחות מרווח מרכבים משפחתיים מקבילים, כי מבוסס על סופר מיני ( רנו קליאו ). בכל מקרה לא רשמת כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב, ל 4 נפשות הוא בסדר, ל 5 צפוף מדי.

לדעתי, המוכר עף על עצמו עם המחיר הזה.

טידה נסחרת במחירים הרבה יותר נמוכים.

נכון שהמוכר עף על עצמו אבל אפשר לנהל מו"מ ואם אכן הרכב מתוקתק זה כדאי . אני כמובן לא מכיר את המוכר - סתם הצצתי ביד2 

יש לבת שלי את הרכב הזה מודל 2008 כבר שנתיים וחצי והוא מראה אמינות מצויינת.

לפני שנתיים ביקרתי בקיבוץ בארות יצחק וספרתי שם 13 ניסאן טידה במגרש החנייה.

כידוע רכבי קיבוץ עובדים קשה וזו הוכחה לאמינות הדגם.

אני אוהב לנהוג עליו יותר מאשר המאזדה 3 2005 שברשותי . יותר שקט ויותר נוח.

לגבי טיפולים - זה רכב לא מסובך וכל מוסך מקצועי ידע לטפל בו . אין שום חובה ללכת למורשה יבואן איתו.

לפני 3 שעות, yonisi כתב:

נשמע שאתם מחפשים משפחתית ומיני או סופר מיני לא יתאימו לכם. במקרה כזה עם תקציב של עד 25K, בנוסף למה שכבר הזכירו שהוא לא סופר מיני הייתי מחפש:

מיצובישי לנסר 2012-2013 - רכב מאוד אמין (לא פחות מקורולה ממה שאני מכיר), אמנם לא יהיה חסכוני בעיר אבל כל הרכבים שהוזכרו פה (כולל מאזדה 2 ואולי למעט ניסאן טידה) יצרכו פחות או יותר אותו דבר בנסיעה עירונית

אם דיזל בא בחשבון אולי גם אפשר לשקול רנו פלואנס דיזל 2013 נניח. יתרונות שיהיה גדול ומרווח ביחס לשאר, ויותר חסכוני בגלל הדיזל אבל כנראה שקצת פחות אמין למרות שממה שאני מכיר הדגם הזה סביר מבחינת אמינות.

נכון שלאנסר מאוד אמינה ומרווחת אבל פות"ש התייחסה לרעש והוא מפסיד בגדול בנושא זה לטידה . נהגתי עליו 3 שנים ו 120000 ק"מ בליסינג וסבלתי מהרעש

גם אני סבור כרוב המשתתפים כאן שהבחירה הנכונה למשפחה עם 2 ילדים היא מכונית משפחתית ולא סופר מיני

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • אהבתי 1
פורסם

הכל תלוי במצב הרכב, איך שמרו עליו, טיפלו בו ונהגו.

בבסיסם רכבים יפניים ישנים  ברובם בעלי אמינות ושרידות גבוהה. גם סיוויק.  צריכת דלק ממוצעת לרכב משפחתי אוטומטי, ישיבה יחסית נמוכה.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...