Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

מחפש שעון אפל לנשים וקצת איבדתי את עצמי בדגמים. 

ראיתי כאלו שעולים 1200 וכאלו שעולים 2000 וקצת? אבל ללא הבדלים מהותיים בפיצ׳רים.  במה כן טמון ההבדל? 

הבנתי שיש כל מיני דורות? מחפש את החדש ביותר או קרוב לכך. 

האם מומלץ לרכוש דרך יבואן או שזה בסדר בחנויות כמו אייבורי וכו'?

איזה פונקציות הן חובה לדעתכם? 

אשמח גם לטיפים וביקורת ממי שרכש ו/או משתמש בשעון של אפל. חלק כותבים שזה משנה חיים והם מרוצים מאוד וחלק אומרים שזה צעצוע נחמד ותו לא. אשמח לדעה ממי שמחזיק אחד. 

תודה ושבוע נעים!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מבלי להתייחס למחיר ומהיכן לקנות:

הסדרה האחרונה היא סדרה 6, ויש אופציה זולה יותר שנקראת SE שלפי מה שהבנתי מבוססת על סדרה 5.

אתה בוחר בסה״כ שני דברים: גודל וסלולרי או לא.

בסדרה 6 יש שני גדלים: 40mm ו- 44mm. לכל גודל אתה יכול לבחור גרסא רגילה או סלולרית(eSim).

זהו, לא מסובך.

שעון סלולרי ייתן לך את האופציה לרכוש eSim, מה שיאפשר לשעון להיות מחובר לעולם גם אם תשאיר את הפלאפון בבית.

eSim עולה כ 15ש״ח לחודש פעם אחרונה שבדקתי.

למה זה טוב? לצאת לעשות ספורט ולהשאיר את הנייד(והארנק) בבית אבל להאזין לפודקאסטים(מבלי להוריד אותם לשעון לפני), לקבל שיחות, הודעות וכו, ולשלם עם האפל פיי.

באופן כללי, אם יש לך אייפון אתה תעדיף שעון של אפל. אבל זה נכון עבור כל המוצרים של אפל- הם עובדים נפלא ביחד.

מבחינת יכולות, חיישנים, מדידות וחבריו: הכל עובד יפה, ויש הרבה דברים שימושיים שקשורים לכושר ובריאות.

כמה מדוייקים החיישנים והמדידות לעומת המתחרים? אין לי מושג. אני משתמש בשעון אפל כבר כמה שנים טובות(כרגע אני עם סדרה 6), לי זה מרגיש שהכל עובד יפה והוא בהחלט שימושי בחיי היומיום שלי.

האם יש אלטרנטיבות שיעשו את אותה העבודה במחיר יותר אטרקטיבי? כן- גרמין למשל. אבל גרמין הוא ממוקד ספורט ולא סקסי כמו אפל.

המינוס הכי גדול הוא חיי סוללה- צריך להטעין כל יום. עבורי זה לא דרמטי, אך פגשתי כבר אנשים שהגדירו את זה כ״אסון״, אז חשבתי ששווה לציין.

מבחינת היכולות של השעון- קפוץ ליוטוב, לא חסר ביקורות.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי method
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אתה רוצה 5 או 6 - אחו הדגמים עם הalways on display שהוא שיפור משמעותי באיכות חיים לעומת הse והדגמים הקודמים.

סלולארי כן או לא לשיקולך

בגדול 44 מתאים יוצר לגברים בגודל , 40 יותר לנשים - אבל ל44 יש חיי סוללה עדיפים בצורה מורגשת.

ההבדל בין ה5 ל6 הוא מינורי וקשור לכמה דברים של בריאות בעיקר. מצד שני לרוב לא מוצאים את ה5 משמעותית זול מה6 אם בכלל.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מעניין האם אפל עובדים על שעון אוטומטי, כזה שטוען את הבטריה שלו מתנועת היד בדומה לשעונים מכאניים אוטומטיים… 

פורסם

האם ניתן לקבל מספיק אנרגיה מתנועת יד כדי להפעיל שעון חכם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אפשר תיאורטית. אבל זו די תנועה מגונה וכנראה תתחיל להזיע אחרי רבע שעה. חבל עליך.

השעונים האלו זוללי בטריה ולכן אין להם מנגנון קינטי. זה ממש לא כמו להזיז מחוג על קפיץ. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מצחיק 1
פורסם
Just now, David32 כתב:

ב burstים של כמה דקות.

ואז כמה זמן מנוחה אתה צריך עד לסבב הבא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תחשוב על זה אחרת.

בשעון ״רגיל״ שלא מכיל מנגנון אוטומטי - סוללה דיי פשוטה שעלותה שקלים בודדים מחזיקה שנים.

בשעון חכם - יש סוללה גדולה פי כמה שעולה כנראה לפחות בסדר גודל של פי 5-10 ומחזיקה יום.

בקיצר - לא ריאלי.

Then dying is forgetting

פורסם

מוסיף למה שאמרו מעלי, למרות המחיר המפתה של דגם ה-SE הייתי מתאמץ וקונה את ה-6, היתרונות הם במערך חיישנים רחב יותר (אקג, מד גובה, חמצן בדם) אבל חשוב מזה כמו שהזכיר Liviur הוא מסך ה-alway on, לדעתי מדובר בשדרוג משמעותי שהופך את השעון לשימושי הרבה יותר וגם גורם לו להרגיש פחות גימיקי.

נקודה נוספת, לא שזה מאוד משנה במקרה שלך אבל אני מחזיק בשעון דור 6 בגודל הקטן יותר, אישית מעדיף את הנראות שלו על היד ולא מרגיש שהוא קטן מדי, אבל ללא ספק חיי הסוללה לא מדהימים. 

בנוגע לרכישה עצמה, שים לב שמעבר לדגם של השעון עצמו ניתן לרכוש אותו עם שילוב של רצועות שונות, אישית אני לא כל כך אוהב את הרצועה הרגילה - sport loop אבל זה כבר עניין של טעם אישי כמובן. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 10 דקות, shakedi כתב:

מוסיף למה שאמרו מעלי, למרות המחיר המפתה של דגם ה-SE הייתי מתאמץ וקונה את ה-6, היתרונות הם במערך חיישנים רחב יותר (אקג, מד גובה, חמצן בדם) אבל חשוב מזה כמו שהזכיר Liviur הוא מסך ה-alway on, לדעתי מדובר בשדרוג משמעותי שהופך את השעון לשימושי הרבה יותר וגם גורם לו להרגיש פחות גימיקי.

נקודה נוספת, לא שזה מאוד משנה במקרה שלך אבל אני מחזיק בשעון דור 6 בגודל הקטן יותר, אישית מעדיף את הנראות שלו על היד ולא מרגיש שהוא קטן מדי, אבל ללא ספק חיי הסוללה לא מדהימים. 

בנוגע לרכישה עצמה, שים לב שמעבר לדגם של השעון עצמו ניתן לרכוש אותו עם שילוב של רצועות שונות, אישית אני לא כל כך אוהב את הרצועה הרגילה - sport loop אבל זה כבר עניין של טעם אישי כמובן. 

תודה רבה!

כמה זה סוללה לא להיט? 

יום שלם זה מחזיק? מ-07 בבוקר עד 22:00 כזה? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אתה לא משתמש לכושר - כן

במצב כושר - החיישנים עובדים ברזולוציה יותר גבוהה ואז זה יכול לגמור סוללה יותר מהר. אם אתה בונה עליו לאימונים קבוע צריך לקחת את זה בחשבון.

בנוסף אם אתה חושב כל הדגם הסלולארי - בהחלט הייתי הולך על הגדול.

בגדוח בסוף היום אני על 30-40 אחוז סוללה (כשאני לא מריץ גירסאות בטא לפיתוח) אשתי מגיעה לסביב ה20 אחוז

Then dying is forgetting

פורסם

האמת שאני פחות מקפיד על שגרת הטענה בשעות קבועות כי אני עונד את השעון גם בלילה, ניתוח איכות השינה חביב אבל בעיקר השעון המעורר שלו מעולה, כשהוא על שקט הוא מעיר אותך עם רטט מאוד עדין אך מורגש. מבחינתי זה פיצ׳ר משמעותי ותחליף נהדר לשעון המעורר הרועש של הטלפון. 

בכל מקרה, לעניין הסוללה אצלי עם דגם ה40ממ סלולאר אין בעיה אמיתית להחזיק יום שלם, כמובן שאם יוצאים לאימון / יוצאים הרבה מהבית בלי הטלפון ומשתמשים בסלולאר הסוללה נגמרת מהר יותר אבל צריך ממש להיות משתמש כבד כדי לגמור סוללה לפני 22 מהנסיון דלי. 

ד״א עוד שיפור בסדרה 6 היא יכולת הטענה מהירה, אם אתה משתמש במטען מהיר יחסית תוך חצי שעה הסוללה מגיעה לסביבות ה50-60% ככה שלגמרי אפשר להוריד אותו בבוקר כשמתארגנים וזה די סוגר את הפינה. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...