Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, קריאטיב אגרסיב כתב:

יש כזה דבר?

פעם גם לא האמינו שאנשים יעופו באויר.

אסור להפסיק לחפש.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מקסימום בחזור תראה איזה סילברדו 

תחבר חגורה והוא יקח אותך בלי להרגיש

או שתעשה נסיעה 3 ימים הלוך 3 חזור ותן לאוטו לנוח בין לבין בשול

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

תבדוק כמה עולה ראש מנוע, אם זה יותר מלשכור רכב לסופש, אז תשכור

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני  25  שנים  נסעתי לאילת  עם  רנו 4  845  סמ"ק . פיאט  127  . פיאט פנדה  מודל  82  נפח  903  סמ"ק.  כולם  הגיעו לאילת  ללא כל תקלה וגם  חזרו.  אני נזכר  במקרה  שקרה  לי לפני  30  שנים  נסעתי לאילת עם הרנו 4  של אחי  ובדרך חזרה  בעליות  לקחתי טרמפ  עד באר שבע  זוג צעיר  שנתקע  עם  פיגו  205  GTI   בת  שנתיים.

• מעניין 1
פורסם

אל תשווה. 

פעם לא היה כל כך חם, לא היו עליות כאלה תלולות בדרך לאילת, המכוניות היו יותר פשוטות ואמינות. 

מה שהיה פעם, היה. השאלה אם היום אפשר לנסוע...

• מצחיק 6

פורסם
לפני שעה, idan94 כתב:

אל תשכח לשים נוזל צפרדעים לצרפתיות מתרוממות

אני רק נזכר בזה מקסנטיה, ונהיה לי רע. מי שתכנן את הרכבים האלה היה על סמים קשים.

לפני 26 דקות, Buki כתב:

המכוניות היו יותר פשוטות ואמינות. 

פשוטות אולי, אמינות - לא נראה לי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...