Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעונין למכור את הרכב, מודל סוף 2011, טסט לשנה, מנוע 2000.
אם אני בור בנושא - הרי שהוא עוד יותר פרימיטיבי ממני.
אני זוכר שפעם היה מחירון מודפס של יצחק לוי.

איזה מחירון קובע היום? יש אותו באינטרנט? איך זה עובד? כאשר אני מחפש מחירון יצחק לוי, אני מגיע לאתר אבל ממש לא מבין מה קורה שם.
הוא רק מבקש לדעת מה יהיה מחיר סביר לבקש עבור הרכב.

פורסם

יש מחירון יד2.

ואפשר לראות את המחירון של לוי יצחק דרך האפליקציה שלו.

הכי טוב. להכנס ללוח מודעות של יד 2 ולראות בכמה מוכרים האחרין ולפי זה לישר קו

.

פורסם

חיפוש מהיר ביד 2 עם נתונים דומים פחות או יותר מוצא עשרות מודעות של אנשים שמוכרים את הרכב:

https://www.yad2.co.il/vehicles/4X4?manufacturer=88&model=1683&year=2011-2012&engineval=2000-2000

הכי טוב שיסתכל על מודעות של אנשים אחרים ויחפש כמה שיותר מודעות שקרובות למצב הרכב שלו (ק"מ,יד,רמת גימור), ככה תקבל פחות או יותר מושג בכמה כדאי לפרסם את הרכב.

יש גם עניין של כמה דחוף לו למכור, אם לחוץ לו למכור אז כדאי לו למכור במחיר אטרקטיבי ולהפך.

שיהיה בהצלחה

פורסם

חברות הביטוח עובדות לפי לוי יצחק, אתה יכול להוריד אפליקציה של המחירון, נוח מאוד.

כמו כן, כדאי להסתכל על מחירי השוק ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...