Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,
המקרר בן כ- 8. יש הצטברות מים בתחתית, בריצפה, מתחת למגירת הירקות. המים הללו קופאים מן הסתם.

לפעמים מוצרים שקרובים לקיר האחורי - גם קופאים.

בתמונות ניתן לראות שפירקתי את כל המכלול שמתחת למיכסה החזית. הכל נקי שם ופנוי. אין הצטברות קרח.

כל התעלות בקלקר פנוייות ונקיות, אין קרח.
הפתחים שמגיעים מכיוון המקפיא (מסומנים בחיצים אדומים) גם פנויים.
בקיצור - אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. לא מוצא את התעלה הידועה שלתוכה שופכים מים חמים והכל בא על מקומו בשלום.
לא מבין מה קורה פה.
אשמח לכל עצה, ותודה רבה מראש.

unnamed (1).jpg

unnamed (2).jpg

unnamed (3).jpg

unnamed (4).jpg

unnamed (5).jpg

unnamed.jpg

עריכה: המקפיא הוא עליון.

אין "קיוסק" פנימי לקרח וכו', מקרר פשוט ורגיל, לא גדול מדי.

פורסם (נערך)

אני כמובן לא בטוח שזו התקלה, אבל כדאי לדעתי לבדוק את עניין הדאמפר:

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

האמת שמכל מה שצילמת, שום דבר לא ממש מובן... מה פירקת ואיך... תנסה קצת להתרחק בשביל שנראה משהו.

 

אני ממליץ לבדוק היטב שלא שכחתם את המקרר מעט פתוח ו/או שהגומיות תקינות והדלתות מכוונות.

 

תעלת הניקוז של המים צריכה להיות איפה שנמצא המאייד, בחלק התחתון שלו (אמורה להיות שם פחית הגנה למנורת החימום-הפשרה, ומתחתיה נמצא החור ניקוז).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

היום מצאתי סוף סוף הזדמנות והפשרתי את המקרר. קערת הניקוז שיושבת מעל המדחס ומאדה את המים התמלאה יפה. הצינור שמוביל אליה נפתח לאחר שנשפתי פנימה ולכאורה הכל בסדר. ואז לפני שהרכבתי הכל חזרה, חיברתי לחשמל ושמתי לב שהמאוורר, למעלה במקפיא - לא מסתובב. ניתקתי וסגרתי הכל חזרה, חיברתי שוב החשמל וחיכיתי. הינחתי שהמאוורר יקבל פיקוד להסתובב רק לאחר שהמדחס יעשה איזה מינימום מסוים (אני טועה?).

כעת לאחר 3 שעות המקפיא קר מאד והחל להקפיא שקית מים ששמתי שם, אבל תא המקרר לא קר כמעט. לפני הסגירה בדקתי את הדאמפר, אותה דלת בין המקפיא למקרר והיא זזה כאשר לוחצים אותה באצבעות. דופן המקרר, מבחוץ, חמה מאד.

האם אני סתם חסר סבלנות ועלי לחכות את כל הלילה? תוך כמה זמן המקרר צריך להיות קר, לאחר תהליך כזה?

אם המאוורר הוא הבעיה, כיצד זה קפאו המים שהצטברו מתחת למגירת הירקות? כיצה המקרר עצמי קירר יפה את המזון?

פורסם

אם יש לך ספקות יש לך 2 דברים לבדוק: 
1. לחבר וולטמטר למאוורר ולראות אם הוא מקבל חשמל\פיקוד

2. לפרק את המאוורר ולבדוק את התקינות שלו בחוץ (לחבר בחוץ לחשמל או לבדוק התנגדות אם יש לך את הערכים שאמורים להיות עליו).


שים לב שהמאוורר לא יעבוד כאשר הדלת פתוחה, רק סגורה, ויש מאווררים שמשטר ההפעלה שלהם תלוי בהרבה גורמים מסביב - לכן לא תמיד ברגע שתסגור את הדלת הוא מייד יעבוד (לכן כדאי לחבר וולטמטר עם חוטים ארוכים, להשאיר אותו מחוץ למקרר ולחכות לראות מתי הוא מקבל פקודת עבודה.

  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשביל להקל על הבדיקות, אפשר להדביק את מתג הדלת של המקרר ו/או המקפיא עם קצת סרט דביק.

פורסם

מאד מעריך את העזרה כאן.
העידכון האחרון - הכל עובד תקין, מן הסתם גם המאוורר והבעיה היחידה שנותרה היא שהירקות במגירה למטה קופאים.
כלומר בעיית היקוות המים למטה (שקפאו) ניפתרה כי הסתימה ניפתחה, אבל עדיין יש קיפאון למטה במגירה.

פורסם
לפני 14 שעות, ירחמיאל כתב:

מאד מעריך את העזרה כאן.
העידכון האחרון - הכל עובד תקין, מן הסתם גם המאוורר והבעיה היחידה שנותרה היא שהירקות במגירה למטה קופאים.
כלומר בעיית היקוות המים למטה (שקפאו) ניפתרה כי הסתימה ניפתחה, אבל עדיין יש קיפאון למטה במגירה.

 

הדבר יכול לקרות גם בגלל חוסר בגז.

איזה כייף לי :)

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב,
עידכון ושאלה:
הלילה קמתי בסביבות 02:00 כדי לא לגווע בצמא (מכירים את ההרגשה של הצמאון באמצע הלילה? הפה ממש קרטון...).
עברתי ליד המקרר ושמתי לב שאני רואה פס אור לאורך 1/3 החלק העליון בצידי הדלת הגדולה. לחצתי את הדלת חזק פנימה והאור ניכבה, חיכיתי ולאחר מספר שניות הוא חזר.
עכשיו, אני לא יודע אם יש קשר בין זה לבין התופעות שאיתן התחלתי את השרשור המהולל הזה, אבל אשמח כמובן לדעת מה אתם חושבים?

כמו כן אני מבין שאין מנוס מלהחליף את האטם הזה?

 

אגב - אין יותר היקוות מים שהופכים לקרח, אבל הירקות במגירה שלהם למטה עדיין נוטים לקפוא (כן, גם הורדתי את הטמפרטורה).

פורסם

יש קשר.תסדר את האטם וכמובן תבדוק מדוע האור בתוך המקרר לא כבה עם סגירת הדלת.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אור לא כבה = הדלת לא נסגרה טוב = מתג הדלת לא נלחץ = המקרר בטוח שהדלת פתוחה ולכן לא יפעיל מאוררים

.

×
×
  • תוכן חדש...