Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים

אני לפני קניית אלפא ג'ולייטה 2013 מנוע 1400 טורבו.

יש היסוטריית טיפולים שהרכב מטופל כל 9 אלף והכל נראה מושלם.

הקילומטר שלה הוא 90 אלף, רציתי לשאול כמה מנועים כאלה יכולים להחזיק?

אני מתכוון להשאר עם הרכב לפחות ל 4 שנים ובגלל זה אני מתעניין אם מנוע כזה יכול להגיע ל 150 אלף לפחות.

פורסם

המנועים אמינים לדעתי , אבל ישנם הפתעות לרכבים מתיישנים 2011- 2014 מהסוג של פיאט אלפא רומאו, חגורת טיימינג, משאבות מים,

משולשים קדמיים, תושבת מנוע וגיר, אלה מוחלפים בתדירות גבוה לעומת רכבים יפנים וקוראנים, אבל המנוע שורד ולפעמים

מתגלות תקלות קטנות מעצבנות. המנוע שורד (1.4) מצוין והגיר הרובוטי (הקלאצים) לפחות עד 140 אלף קמ מחזיק, יש כאלה פחות מזה

ב120 אלף, אבל הממוצע הוא 140 אלף לפחות, ממה שאני יכול ומעריך. החלפים לא יקרים יחסית, אבל תיקח בחשבון ש2013 2012 2011

אלה שנתונים עם קצת יותר בעיות מאלה של 2015 2016 לדוגמה.

זו דעתי הלא מקצועית כמובן, רק הכירות עם המנועים (פיאט 500X) והגירים של פיאט אלפא והקהילה שנוסעת ברכבים האלה.

פורסם

אין כל בעיה ידועה שתימנע מהמנוע להגיע גם  ל- 190 אלף ק"מ.
יכול להיווצר בלאי טבעי כמו בכל רכב אחר לחלקי הרכב השונים"
גיר, גומיות, התנפחות הדשבורד, משולשים תושבות מנוע וכו...).

לידיעתך, היצרן מפסיק בקרוב להפסיק את יצור הג'ולייטה לאחר 11 שנות יצור.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 6.5.2021 בשעה 09:43, eyalkar כתב:

אין כל בעיה ידועה שתימנע מהמנוע להגיע גם  ל- 190 אלף ק"מ.
יכול להיווצר בלאי טבעי כמו בכל רכב אחר לחלקי הרכב השונים"
גיר, גומיות, התנפחות הדשבורד, משולשים תושבות מנוע וכו...).

לידיעתך, היצרן מפסיק בקרוב להפסיק את יצור הג'ולייטה לאחר 11 שנות יצור.

מה זה אומר?

זה ישפיע על עלות החלפים?

• תוכן חדש...