Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה קשה למכור נקודה. כל קשר למחירון יהיה מיקרי בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחיר של הרכב 9,900 שקל, זה רמת מחירי הרכב כעת, והאמת כרכב שני בבית זה ממש נפלא, הרכב עצמו בעיני מעולה ובמחיר הזה יש שקט נפשי מתקלות משמעותיות, הלך הגיר? לפח הקרוב.

שכן שלי כבר חצי שנה עם הרכב כרכב ראשי נהנה עד הגג, לבנתיים הגיר בוגד בו ומתפקד נפלא, הוא לא מבין על מה המהומה.

פורסם

אין לי מושג מאין שואב @אליהו שבת את הבטחון לנקוב במחיר. שכן (ככל שידיעתי מגעת) הנ"ל לא ראה את הרכב הנדון ואיננו שמאי רכב מוסמך.

רק אעיר שהמחירון (שכבר ציינתי שלא ממש רלוונטי) הוא מעל 20.

ולמרות שאינני שמאי נראה לי ש @אליהו שבת קצת הגזים כלפי מטה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

זה המחיר שהרכב נקנה על ידי השכן שלי, לא כל כך עניין הרכב הספציפי, לא קשה לדוג רכב סביר במחיר הנל.

זה בדיוק סוג הרכבים אשר איננו דורש שמאי אלא מישהו שמסכים לקנות אותו ממך

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם

זה לא אומר שזה מחיר השוק שלו. זה אומר שהשכן שלך רכש במחיר הזה. צריך להיות מאד זהיר כשכותבים דברים כאלה בלי לציין את המקור למידע.

לא היית כותב השכן שלי רכש אחד כזה ב-9900 ש"ח הקורא יכול להבין מאיפה שאבת את הנתון. לכתוב סתם כאילו זאת "תורה מסיני" - לא לעניין.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

צבי אני אתך

אנסח יותר ברור, לאור השם  הנפלא של הרכב ולאור זה שאני אישית מאוד מחבב את הרכב המלצתי לשכני לקנות את הרכב במחיר הנל, הוא לא התקשה כלל, ככל שהזמן חולף הקושי אף יורד.

זה הימור אך הימור שווה, הרבה רכבים כבר לאחר החלפת מצמדים וחלקם גם מח גיר, מי שכבר עבר את שניהם יש לו צפי חיים סביר בהחלט, מה גם שהחלפת מצמדים לא כזאת יקרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא יודע מה המחירון שלו אבל זה רכב שלא שווה לטעמי גם את הסכום שציין @אליהו שבת.

זו שאלה של זמן עד שהגיר ימות (שוב?) והפעם כבר לא יהיה כדאי לתקן כי התיקון יגיע כמעט לשווי הרכב ולא יבטיח שקט לזמן ממושך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מכרתי כזה רכב לפני קרוב ל 4 שנים

עם נתונים יותר טובים ב 27

וכבר אז יש אנשים שהציעו 20...

אז היום בהחלט הוא לא שווה יותר מ 10...

פורסם

כרגיל אנשים פה קצת נוטים להגזים. לא הייתי ממליץ לאף אחד לקנות כזה (אם כי ב-10K זאת יכולה להיות עסקה מעניינת) אני מכיר לא מעט אנשים שנוסעים בפוקוס כזאת, וחיים לא רע עם הגיר הלא מדהים שלה.

ול @מנחם והב הייתי מייעץ לא למכור במחיר רצפה, אלא להמשיך להשתמש ברכב אם לא תקבל מחיר ראוי - כי למעט בעיות בגיר בסה"כ מדובר בדגם די מוצלח שיכול לשרת אותך עוד כמה שנים בעלות (כנראה) אפסית.

סטטסטית לפחות נכון להיום למרות מחירן המצחיק הן לא יורדות מהכביש בקצב גבוה משמעותית מטויוטה קורולה למשל, אז כנראה שהמצב פחות חמור ממה שהפוסטים פה מתארים...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

נכון, מצבם לא רע כי הרכב די אמין למעט הגיר והגיר עד ממש לשנה האחרונה לרוב טופל באמצעות היבואן בצורה מעולה.

כן ממילץ לקנות כזה רכב שמור ככל שניתן במיחר של 10-14 אלף שקל

מחיפוש ביד 2 יש הרבה הצעות מעניינות בתקציב זה.

• תוכן חדש...