Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצורפת בדיקה של מאזדה 3, 2017.

מה דעתעם עליה?

יש נקודות בהן אוכל להוריד קצת את המוכר?

חוץ מזה מה דעתכם על הרכב? אני פתוח לעוד הצעות בסגנון אם יש

תודה

IMG-20210329-WA0005.jpg

פורסם

אני מבין שמזמין הבדיקה הוא המוכר. הבדיקה לא שווה את הנייר עליו היא מודפסת - קח לבדיקה מטעמך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 דקות, zvit כתב:

אני מבין שמזמין הבדיקה הוא המוכר. הבדיקה לא שווה את הנייר עליו היא מודפסת - קח לבדיקה מטעמך.

זה לא אמין גם אם המוכר זה הסוכנות הרשמית של מאזדה פורד?

אני מניח שזו הבדיקה שעשו כשלקחו את הרכב מהלקוח בטרייד-אין

פורסם

כאשר המוכר הוא סוחר (גם סוכנות) הבדיקה שטחית בהתאם, ואם תשאל אותי, זאת כנראה לא הבדיקה שנעשתה לפני הטרייד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחרי שהייתה כתבה על טיוטה סלקט שמכרו רכב אחרי תאונה, והוא לא הוצג ככזה, הייתי בודק לא משנה מי זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבצע בדיקה במכון שאתה בוחר בלי קשר, הבדיקה שהם מציגים לך היא נקודת התחלה (לפסילת רכבים בלבד).

כל זאת בנוסף להוצאת היסטוריה ביטוחית מאתר הסליקה של חברות הביטוח בעלות של 10 ש"ח-יכול לתת אינדיקציה טובה מבחינת תאונות קודמות לרכבים מידיים פרטיות.

פורסם

חוסר שמן מנוע - מעיד בעיניי על איזשהו זלזול באחזקת הרכב. לא בדקו את מצב השמן אפילו טרם הבדיקה?

תקלות במחשב - איזה ולמה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בגלל זה לוקחים לבדיקה משלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קח לבדיקה משלך והבא בחשבון,שהרכב כנראה זקוק ללפחות טיפול 60,000 כולל בלמים +החלפת לפחות 2 צמיגים (אם זו מידה 18 אז המחיר לצמיג טוב נע סביב ה 700-800 ש"ח ליחידה).

בנוסף,בדוק בן כמה המצבר כי אם לא הוחלף מעולם זו הוצאה יחסית לא זולה של 800-1,000 ש"ח  (מצבר שלמתאים למערכת סטארט סטופ)

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...