Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ראיתי היום רכב שאני מעוניין בו ושמתי לב שכשמכבים את המנוע, כל עוד הוא נשאר יחסית לם יש ממנו תיקתוק. דומה מאד לתקתוק שיש מהגרוטאה הנוכחית שלי אלא שהרכב הזה הוא מיצובישי משנת 2014 ושלי היא משנת 98. 

זה דבר תקין התיקתוקים כשמכבים ? ממה זה נובע? מישהו יודע ? 

פורסם

כן זה מהאגזוז ומגיני החום. זה תקין ?

ודברים מתרחבים בחום... לא מתכווצים... לא ? אם ככה למה לא שומעים את זה במנוע עובד? 

פורסם

אין תיקתוקים של טיפות דלק שחוזרות מהמנוע, יהיה לכל היותר טפטוף מזערי ודי קצר שהסבירות שתשמע אותו קטנה מאד. מה גם שלא לכל המנועים והמכוניות יש קו חזרה.

התקתוקים המדברים עליהם כאן הם אכן התכווצות המתכת.
והסיבה שלא שומעים אותם כשהיא מתרחבת היא שהמנוע מונע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמו שאמרו מעלה היה לי תופעה כזאת זהה בקיה סיד שיצאה חדשה מהחברה מהרגע שעלתה לכביש ועד שלוש שנים שנמכרה.

נובע מהמגן חום של האגזוז, תקין, מעצבן אבל אין מה לעשות.

• תוכן חדש...