Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

אצלי בעבודה יש מישהי שיש לה בעיות עם הבעל, בגדול זה חוסר תקשורת ברור. אבל אותי מתייגים בעבודה בתור רווק שלא מבין במערכות יחסים אז ישר יש פסילה בדברים שאני אומר. למרות שאני כבר עכשיו רואה שמי שעובדות איתי ישר מנתחות את זה, שהוא לא בסדר והוא הבעיה, שהוא חסר תקשורת ואין לו יכולת לטפל בילדים.

יענו "תתגרשי ממנו יא מטומטמת". אבל לצערי היכולות שלי מוגבלות מאוד בסיטואציה הזו. חבל שהיא תתגרש ממנו, ממה שאני יודע אין אלימות ביניהם, לא פיזית או מילולית.

לדעתי אל תתערב וזהו.

• רעיון טוב! 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 12 דקות, DareDevil כתב:

אצלי בעבודה יש מישהי שיש לה בעיות עם הבעל, בגדול זה חוסר תקשורת ברור. אבל אותי מתייגים בעבודה בתור רווק שלא מבין במערכות יחסים אז ישר יש פסילה בדברים שאני אומר. למרות שאני כבר עכשיו רואה שמי שעובדות איתי ישר מנתחות את זה, שהוא לא בסדר והוא הבעיה, שהוא חסר תקשורת ואין לו יכולת לטפל בילדים.

יענו "תתגרשי ממנו יא מטומטמת". אבל לצערי היכולות שלי מוגבלות מאוד בסיטואציה הזו. חבל שהיא תתגרש ממנו, ממה שאני יודע אין אלימות ביניהם, לא פיזית או מילולית.

למה מראש לדחוף את האף לצרות של אחרים?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 12 דקות, Potato כתב:

למה מראש לדחוף את האף לצרות של אחרים?

ניסיתי והפסקתי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 50 דקות, Night Driver כתב:

מים אתה שותה חצי כוס ונסתם. קפה/תה אני יכול להוריד 4 כוסות בקלות.

בבית יש לי ספל חצי ליטר לתה.

שווה לברר אם ניתן לקבל על זה קיצבת נכות מביטוח לאומי.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

פעם שניה שאתה קורא לו...מה קרה התגעגעת?

עריכה אחרונה על ידי Potato

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תדאג, הוא בא רק אם מדברים על רולקסים מגדלי יוקרה סיזלזון איציק הגדול וקוק בשירותים של אולמי שמחות.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

טוב מישהו צריך להרים את הכפפה

@Transporter

עריכה: יופי, תראו מה קופץ לי בפייסבוק בגללכם

Screenshot_20210315-184527~2.jpg

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 31 דקות, Blaz00r כתב:

טוב מישהו צריך להרים את הכפפה

אני מצלם את הפרסומת הזו בכל פעם שאני עובר ליד סופר יודה, במטרה לשתף פה, ושוכח.

תודה, זה חשוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, yotams4 כתב:

מזל שיש עוד בנות אחי. ודווקא אני לא מסכים חד משמעית אבל מבין מאיפה אתה בא. אל תדאג בסוף השכל נכנס להן לראש

אני בוגר 8200, כל החברים שלי כמעט ללא יוצאי מהכלל הגיעו משם , המעט שיוצאים מהכלל כולם לומדים מדעי המחשב או משהו טכנולוגי -

הרוב חנונים כפי שניתן להבין אבל יש לנו בחבורה אחד ממש חתיך בשירות חובה,

הוא כבר לא יוצא איתנו מהסיבה שכל מקום שהוא מגיע כל הבחורות מקרקרות סביבו ..

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

המציאות מראה שלנשים שונות, כמו לגברים, יש סדרי עדיפויות שונים.

השאר זו שאלה של סטטיסטיקה.

לכל מאפיין, חיצוני או פנימי, יש השפעה; אבל לקבוע בהכללה שכל הנשים מעדיפות תכונה אחת על פני האחרת כששתיהן סבירות זה מאוד לא רלוונטי.

אני כמובן לא מדבר על הקביעה שנשים סטרייטיות מעדיפות גבר עם בולבול מאשר בלי, זו טענה סבירה וכנראה שניתן להכליל אותה, אבל דברים שהם עניין של טעם. MEH.

אל תשכח שנשים שונות מגיעות מתרבויות שונות וגם להן קלפים כאלו ואחרים. כשמתבגרים פוגשים גברים הזויים ונוראיים עם נשים טובות וחכמות, פוגשים נשים מזעזעות בהרבה תחומים עם גברים שהם מלח הארץ - ואז אתה מבין שבאמת לכל סיר יש מכסה. יש כאלו שמחפשים את המכסה שלהם קצת יותר באינטנסיביות, יש כאלו שמפחדים ממכסים ויש המון באמצע. 

אני לא מבין איך כל פעם נפתח פה שרשור עם 470 עמודים על זוגיות ותמיד זה אותן התגובות ואותם המסרים.

ועדיין, כמו ששפם לאישה זה ביג no no, כך גם הקרחה לגבר

יש דברים שפשוט פוסלים אותך על המקום

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אז תחכה 3-4 שנים עד שתבוא מישהי עם ראש על הכתפיים. חוץ מזה שמשכורת גבוהה זה נחמד אבל זו לא צריכה להיות הסיבה העיקרית שלה להיות אתך. 

ומה עד אז? אני כבר בן 24 ולא הייתה לי זוגיות רצינית בחיים (לפחות לא רציני היה ...)

פורסם
לפני 3 דקות, nimrod7676 כתב:

ומה עד אז? אני כבר בן 24 ולא הייתה לי זוגיות רצינית בחיים (לפחות לא רציני היה ...)

מה רע בזה?

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אם אעמוד עם עוד 100 איש מתחת לגורד שחקים דווקא אז תיפול אבן ותפגע דווקא בי. אם עד עכשיו לא הוצאתי נכות מב"ל אז כבר אין סיכוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 59 דקות, nimrod7676 כתב:

הרוב חנונים כפי שניתן להבין אבל יש לנו בחבורה אחד ממש חתיך בשירות חובה,

הוא כבר לא יוצא איתנו מהסיבה שכל מקום שהוא מגיע כל הבחורות מקרקרות סביבו ..

היה לכם חבר שהביא נשים לשולחן והחלטתם שזה רעיון טוב להפסיק לצאת איתו? להביא אישה לסביבתך זה חצי עבודה קיבלת

• מצחיק 3

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...