Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קונקט מאבד מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

פורד קונקט 2004 מאבד הרבה מים.גם בנסיעה שהרכב בכלל לא התחמם. ואין נזילה ממשאבת מים. מהאגזוז.מראדיאטור פנימי.מקולר egr.עשו בדיקת לחץ-תקין.ונטה עובדת.2 הצינורות מים חמים. פקק איבוי חדש מקורי motorcraft

נשאר לחץ אויר במיכל איבוי גם שהרכב קר לאחר נסיעה.

יש למישהו כיוון?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי gooloo
פורסם (נערך)

מים חייבים להיעלם לאנשהו. ה2 אפשרויות זה או שריפה במנוע או דליפה מאיפשהו.

האם בדקת בעצמך בלי ציוד מיוחד שהאוטו באמת שומר לחץ במערכת? אחרי נסיעה שהאוטו הגיע לטמפרטורת עבודה פתח באיטיות את הפקק עיבוי, אם אתה שומע לחץ בורח יש לחץ, אם אין את הרעש אין לחץ.

רק לא לפתוח את כל הפקק אלה רק חצי מההברגה שלא תפתח יותר מדי ויקפוץ עליך.

אם זה בוודאות לא נשרף במנוע ואתה לא רואה נזילות אולי דליפה קטנה שקוראת רק בלחץ של מנוע דולק.

הייתי חונה על שטח שאפשר לראות בו באופן ברור נוזל ונותן למנוע לרוץ 10 דקות.

דבר ששמתי לב שלא כתבת זה הקולר שמן, תן מבט עליו.

כל מה שאני כותב זה רק כיוונים כללים, בלי לראות את האוטו אי אפשר לאבחן כל כך אז אני זורק פה דברים.

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם

Shab תודה על התגובה המפורטת.בדקתי את הדברים שהזכרת לעיל למעט הקולר שמן- שאני אבדוק.נתתי לרכב לעבוד שעה על משטח נקי-לא ראו נזילות.

• תוכן חדש...