Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלנו בבעיה חוזרת של התחממות מנוע בפורד גלאקסי, המנוע טופל פעמיים כבר במוסך מורשה, בפעם הראשונה שמו מנוע מפירוק, בשניה מנוע חדש ובשלישי אנחנו כבר שוברים את הראש מה לעשות... (כן, תוך חצי שנה שלושה מנועים הלכו).

באף אחת מהפעמים לא נדלקה נורת התראת חימום. האם משהו נתקל בבעיות דומות ברכב כזה? 

נשמח לשמוע אם למשהו היו חוויות דומות

פורסם

האם נבדקה האופציה שהבעיה אינה במנוע ?

זאת אומרת שאם האוטו התחמם ורתח אז בסופו של דבר ילך ראש מנוע, אבל אם פעם אחר פעם זה קורה אז אולי נניח הבעיה היתה או עדיין קיימת במערכת הקירור וההריסה של המנוע היא רק הסימפוטם הסופי ?

רדיאטור תקין ? משאבת מים תקינה ? מאוורר נכנס לעבודה בזמן ? טרמוסטט תקין נבדק\ הוחלף ? מה לגבי נזילות מים ? האם האוטו מאבד מים ? ואם כן האם מוסיפים מים או שממשיכים לנסוע ככה בכיף בגלל שהמנורה לא דולקת אז כנראה שזה בסדר...?

האם בכלל נבדקה האפשרות שמנורת חום המנוע (בהנחה ואין ברכב שעון חום) בכלל תקינה או שהמנורה שרופה ואז היא לא נדלקת והמנוע רותח לו להנאתו ?

• אהבתי 3
פורסם

מנוע חדש מהניילון ? בטוח ? 

אם כן,כמו שרוי כתב- מות המנוע הוא תוצאה והסימפטמום הוא משהו לקוי באחד מרכיבי מע' הקירור או שיש תקלה במאוורר /נגד שלו במהירות השנייה ולכן הרכב מתחמם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום,

תודה על התגובות, בפעם הראשונה החלפנו גם רדיאטור, אז הוא חדש לגמרי, בפעם השניה, עם המנוע החדש, הבעיה היתה פיצוץ משאבת מים (שלא הוחלפה בפעם הראשונה). בפעם השניה הולחפה גם משאבת מים.

עם זאת למרות בקשותינו לא הולף הטרמוסטאט, רק לדברי המוסך "נבדק ונמצא תקין". היום אנחנו יודעים שיש בעיה בתרמוסטאט (בטיפול במוסך אחר), אבל אני משערת שלא רק זה. האוטו איבד מים לפני ההחלפה הראשונה, אבל זה נפתר. בשום רגע לא כיף כשאיבד מים"... את המנורה עצמה לא בדקו. 

לגבי המנוע, כך נאמר לנו מהיבואן ועל ידי המוסך שהמנוע חדש מהשקית, 

כרגע בודקים את כל האפשרויות, אם יש לכם עוד הצעות או תובנות נשמח לשמוע.  

פורסם (נערך)

ממליץ לגשת למוסך מורשה או מתמחה במאזדה.

אם אתה מהמרכז-מוסך שי לי באור יהודה מומלץ כאן מאות פעמים וגם אם יהיה טיפה יקר יותר ממוסך כללי אז למקצועיות ואבחון נכון יש מחיר והוא מונע המשך החלפת חלקים שלא לצורך במקרה הטוב או את מות המנוע פעם נוספת.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה ,טוב לשמוע, אני חשובת שאנחנו כבר מיואשים מהאוטו / מהמודל בכלל ועומדים לתקן במוסך עליו כן למדנו לסמוך ולמכור.

מצד אחד אנחנו זקוקים לרכב גדול מצד שני יש כאן סכומים עצומים וחוסר אמינות של הרכב עצמו וגם של המוסך המורשה שבו הרכב טופל.  

• תוכן חדש...