Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות קורולה 08' VS פוקוס 11'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר בפוקוס לא אמין ודובר על זה רבות.

בקורולה דווקא במשך השנים לא נשמעו טענות למעט אופן פעולות הלא נעימה. בפוקוס הגיר הוא כפול מצמדים ולכן נעים יותר בעיר.

לדעתי הקורולה נוחה יותר בנסיעה. אך הייתי עושה מאמץ לשנת 2009 שבו הקורולה קיבלה גיר פלנטרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הגיר הרובוטי בקורולה הוא חד מצמד פי אלף יותר אמין, אך פחות חלק בנסיעה מהכפול מצמדים של הפוקוס או בכלל,

יש ב2011 גם פוקוס MK2 עם הגיר הפלנטרי,

בכל מקרה, טויוטה זה אחד המותגים הכי אמינים בעולם, פורד זה בדיוק ההיפך, אז ברור שמבחינת אמינות התשובה די ברורה.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
לפני 31 דקות, yulianx כתב:

אך הייתי עושה מאמץ לשנת 2009 שבו הקורולה קיבלה גיר פלנטרי.

זה מה שאתה אמור לשאוף אליו.

במידה ולא, אין ספק שהקורולה עדיפה למרות שהישראלים לא התחברו כ"כ לגיר שלה. תבדוק רק היסטוריה וכיו"ב

כמובן שתרד מהפוקוס בגלל הגיר.

פורסם

פוקוס אוטומטית (לא רובוטית) מ 2011 תהיה עדיפה על קורולה רובוטית חד מצמד,בה הגיר פחות נעים בנסיעה עירונית במיוחד.

הסיכוי גם למצוא פורד עם נתונים טובים יותר (מס' ידיים וקמ נמוכים יותר) יכול להיות טוב יותר.

יש שם 100 כ"ס (האוטומטית,לפי הנראה בתמונות ממספר מודעות) ו 125 כ"ס (שזו ככל הנראה הרכב עם הגרסה הרובוטית והיו גם ידניות כאלו) אבל,תכף מי שמכיר את הרכב יותר יאשר זאת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כן ב-2011 נמכרו שני הדגמים, דור 2 ודור 3. הכ"ס שציינת נכון. דור 2 מצוידת בגיר אוטו' פלנטרי 4 היל' אמין וטוב. על הגיר של דור 3 אין צורך להרחיב.

אם תמצא דור 3 עם גיר ידני, לך על זה אבל הן מעטות ונדירות ולא כל אחד מוכן לנהוג בידני.

יש בדור 2 של הפוקוס רמת אבזור X-TREND שהגיעה עם בקרת שיוט ועוד כמה תוספות.

הבעיה בהשוואה בין שני הדגמים שרשמת היא המחירון שלהם ומחיר השוק שלהם.

פוקוס דור 2 2011 נסחרת ב-12 אש"ח בערך פלוס מינוס והיא סובלת משוק חלש מאוד, הקורולה מ-2008 יותר יקרה ונהנית ממוניטין טוב של שמירת ערך. תסתכל ביד 2 בכדי לקבל חו"ד

אישית אני לא חושב שהייתי משלם מחיר גבוה יותר על רכב ישן ב-3 שנים.

פורסם

למה להתקע על שני הדגמים האלו ?

הפוקוס עם הגיר הרובוטי המזוויע שישאיר אותך בצד הדרך ללא כל הכנה מראש, ומצד שני הקורולה עם הגיר החד מצמדי שזכה לשם מקשקש עצמות כיוון שבכל זינוק בעליה תצטרך סד גב וצוורון פילדפליה שיטפלו לך בנקע בצוואר.

הקורולה אמינה יותר אבל לא מהנה לנהיגה בעליל לעומת השלדה המצויינת בפורד, לגבי שאר המכלולים מדובר בשני כלים מזדקנים ורמת האמינות שלהם תלויה יותר ברכב עצמו, באופן שבו טיפלו בו, בחלקים שהרכיבו והחליפו לו ובאיכות שלהם ובדרך שבו ננהג ולא בסמל שעל מכסה המנוע.

• תוכן חדש...