Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב לנהג יחיד - 15K-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

בשנתיים האחרונות אני נוסע על יונדאי גטס 2007. אמין מאוד ועושה את העבודה.

אני חושב אולי לשדרג בקטנה, בעיקר כדי שיהיה לי יותר נוח וכיף לנהוג, אבל אין לי אפשרות להוסיף סכום משמעותי כרגע.

השאלה היא האם אפשר למצוא משהו בסביבות ה- 15K-20K שיהיה שדרוג יחסית משמעותי בחווית הנהיגה? ואם כן אז מה האופציות?

אני כמעט תמיד לבד ברכב ומידי פעם עם החברה.

עדיפות לאוטומט כדי שבמידת הצורך גם היא תוכל לנהוג, אבל גם ידני בא בחשבון.

אני נוסע כ- 15K ק"מ בשנה. לרוב נסיעות בינעירוניות.

אוהב את הקומפקטיות של הגטס ולכן מעדיף להמשיך עם רכב קטן יחסית.

רכב שנראה יחסית טוב, נוח, שיהיה כיף לנהוג בו (עד כמה שאפשר בסכומים האלה כמובן) ואמין.

יש המלצות? :)

עריכה אחרונה על ידי toro
פורסם

ידנית אופציה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

ידנית אופציה?

עדיף אוטומט בשביל להשאיר אופציה לאחרים כמו בת הזוג או האמא לנהוג ברכב אם יהיה צורך, אבל לא שולל לגמרי גיר ידני

פורסם

לא, לטעמי לא הבראבו עם הגיר הרובוטי...הם לא מוצלחים כ"כ באמינות ובתחושה.

התקציב שלך לא כ"כ גבוה, אני הייתי אומר תשרוד עוד כמה שנים עם הגטס האמינה והטובה ותשתדרג למשהו באמת ראוי.

אם אתה ממש מתעקש תנסה לחפש מאזדה2 או סוזוקי ספלאש אולי תצליח למצוא אחת בתקציב,

שניהם אמינות וזריזות.

פורסם

סיאט איביזה 1.4 ידנית 2009-2011. רכב שנראה טוב מאוד גם עכשיו, המנוע קצת חלש ביחס לאחרות אבל ביחס לגטס שיש לך עכשיו הוא יעשה עבודה טובה מאוד. מכיר מישהו שנוהג על אחותה הפאביה 1.4 ידני כבר 8 שנים ללא תקלות ובעיות.

גם פולו ידנית יכולה להיות אופציה לא רעה אם אתה מתחבר למראה שלה. 

פורסם

אם אתה תחליט בסוף שרק אוטומט מתאים - תמשיך עם הגטס עד שתחסוך עוד כמה אלפים. 

אם ידני מתאים, אז יש אופציות טובות ב 20k:

פיג'ו 208 שנת 2014.

רנו קליאו 0.9 טורבו 

איביזה רפרנס 2012

סוזוקי ספלאש 2013.

לדעתי הפיג'ו היא התמורה הטובה ביותר. היא סובלת מירידת ערך גבוהה ולכן המחירון שלה נמוך משל האחרות. מה שמאפשר לך להשיג רכב צעיר יחסית במעט כסף. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...