Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גומיות חלון יבשות - פיג'ו 208 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, Fraysa כתב:

אלא בגלל סוג האנשים שקונים את הרכבים הללו

מעניין.... מוכן לפרט מה זה אומר עלי שיש לי רכב עם ה 1.6 ?

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Fraysa כתב:

קבוצת פייסבוק של 508/5008/3008 נשמע כמו הקבוצה הכי סאחית בעולם. לא תודה. 

אתה טועה,ישראלים מתלוננים על כל עלה שנתפס בגלגל ,אתה יכול להיכנס לקבוצה של פולקסווגן או אוקטביה ולראות את כל התלונות שיש שם.

לפני 5 שעות, Jeka88 כתב:

אתה יותר ממוזמן להיכנס לקבוצת הוואטסאפ של בעלי הפיקאסו עם בדיוק אותו מנוע שיש לך ב508, תראה לא מעט תקלות שחוזרות על עצמן שתיקון כל אחת מהן עולה אלפי שקלים.

אני ממש אשמח לשמוע את אורן אומר "כן המנוע אמין"...

חביבי זה שיש לך את הרכבים האלה עם המנועים האלו לא אומרים שהם מעולים מבחינת אמינות ותתחיל להיות ריאלי ותסתכל מה קורה מסביב, כנראה שהמקרה שלך הוא זה שיוצא דופן לטובה כי פשוט כל(טוב לא כל אלא רוב) שאר הלקוחות אוכלים חרא.

אז כנס לקבוצה,הוא חבר בה ותשאל,יותר טוב,כנס לקבוצה של ה3008 /5008 ותשאל את בעלי הרכב עם מנוע 1.6 מה הם חושבים על הרכב ובפרט על המנוע,אתה מיד תבין כמה שטויות אתה כותב שלא מחוברות בכלל למציאות.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם
לפני כשעה, ronrcz כתב:

אתה טועה,ישראלים מתלוננים על כל עלה שנתפס בגלגל ,אתה יכול להיכנס לקבוצה של פולקסווגן או אוקטביה ולראות את כל התלונות שיש שם.

אז כנס לקבוצה,הוא חבר בה ותשאל,יותר טוב,כנס לקבוצה של ה3008 /5008 ותשאל את בעלי הרכב עם מנוע 1.6 מה הם חושבים על הרכב ובפרט על המנוע,אתה מיד תבין כמה שטויות אתה כותב שלא מחוברות בכלל למציאות.

צודק חבר, בדיוק בגלל אותן השטויות יש תביעה יצוגית בנושא…ממש שטויות.

אני יותר ממקווה שפיג׳ו - סיטרואן ימשיכו להשתפר(והם בהחלט משתפרים בשנים האחרונות), אבל ספציפית עם ה1.2 הם נפלו…ונפלו עוד יותר חזק כי היבואן בוחר לזרוק *** על הלקוחות שלו.

פה סיימתי, אתה תמשיך להלל את פיג׳ו - סיטרואן בלי סוף, זו בהחלט זכותך..אבל זה רק מוציא אותך די עיוור וחסר מודעות.

שיהיה סופ״ש נעים.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

רון, גם ה-1.6 לא חף מתקלות. אני מכיר רואה ושומע את זה ממספר מוקדים שונים.

יצאו לו הרבה קמפיינים לתיקונים בעקבות תקלות חוזרות אצל לקוחות.

זה לא רע וגרוע כמו ה-156 כס, נכון. מצבו טוב בהרבה

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אלעד,תאמין לי שמעבר לעשרות האנשים עם המנוע בקבוצות שבאמת כולם ללא יוצא דופן משבחים את מנוע ללא שום בעיה ומעבר לנסיון שלי עם שני רכבים והמנועים האלה היה לי נסיון שניהלתי רכב השכרה והיו לנו אז לא מעט 508 וקצת פיקאסו ,חלק מהרכבים האלו עברו קילומטראז של מעל 200000ק"מ ולא היו בעיות,תאמין לי שאני עם פיגו 30 שנה ,יש להם פשלות כמו שיש לכל יצרן,אבל המנוע הזה הוא ממש פנינה.

דרך אגב לא יודע אם קשור,אבל דווקא מכסה שסתומים ומממיר החלפנו ל2-3 מהפיקאסו שהיו לנו,ב508 שהיו לנו לא היה רכב אחד שנגעו במנוע.

מעבר לכך יכול להיות שיש בודדים פה ושם,כי אין 100% ,אבל לקחת מקרה אחד או שניים ולהפוך את זה למציאות הפוכה זה רק בגלל מי שאוהב ורוצה להשמיץ,לא מעבר.

לפני 12 שעות, Jeka88 כתב:

צודק חבר, בדיוק בגלל אותן השטויות יש תביעה יצוגית בנושא…ממש שטויות.

אני יותר ממקווה שפיג׳ו - סיטרואן ימשיכו להשתפר(והם בהחלט משתפרים בשנים האחרונות), אבל ספציפית עם ה1.2 הם נפלו…ונפלו עוד יותר חזק כי היבואן בוחר לזרוק *** על הלקוחות שלו.

פה סיימתי, אתה תמשיך להלל את פיג׳ו - סיטרואן בלי סוף, זו בהחלט זכותך..אבל זה רק מוציא אותך די עיוור וחסר מודעות.

שיהיה סופ״ש נעים.

התביעה היצוגית היא לגבי הרצועה של ה1.2 ,אין שום קשר ל1.6 ,לא מביןע על מה אתה מדבר,אתה חייב להיות צודק גם אם זה דבר שהוא לא נכון?!.

אני מהלל אותם כי יש לי איתם נסיון של יותר מ30 שנים ,וגם רקע מסחרי איתם.

אחלה סופ"ש.

פורסם
לפני 14 שעות, ronrcz כתב:

אף יצרן לא חף מפשע. אני סך הכול אומר שיש חלופות טובות יותר, וכנראה שבן אדם שמחפש רכב יותר מ-A ל-B יקנה משהו אחר. 

2016 BMW M235i.

פורסם

אהה, יצא המרצע מהשק, לא היה ספק.

לפני 14 שעות, ronrcz כתב:

אז כנס לקבוצה,הוא חבר בה ותשאל

לא צריך להיכנס לקבוצה, הוא חבר פורום, אפשר לשאול גם פה. למרות ש, אתה יודע, בכלל אין ניגוד אינטרסים לשאול מישהו שהפרנסה שלו היא *רכבים צרפתיים*, לגבי אמינות של *רכב צרפתי* (וגם אמינות כללית לכאורה, מי שרוצה בפרטי. לכן סופר הצחיקה אותי ההצהרה שלך בעמוד הקודם וההיתלות באילן גבוה)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם, אז קניתי גם 208 שנת 2016 וגם שם יש את הבעיה של הגומיות (לפחות מתחילה להיות).

מה הפתרון? מאיפה אפשר להזמין אותן? ויש מדריך איך להחליף אותן?

פורסם

הפתרון הוא להחליף אותם 🙈

ההחלפה מאוד פשוטה, יש תפס בפינה שצריך לשלוף החוצה ואז פשוט מושכים את הגומיה הישנה למעלה עד שהכל יוצא.

הגומיה החדשה מגיעה עם חוט, חשוב לא לשלוף אותו עד השלב האחרון.

דוחפים את שני הצדדים של הגומיה כלפי מטה (אין הרבה איפה לטעות שם), כשמגיעים עד הסוף והגומיה פחות או יותר במקום, משתמשים בחוט כדי להלביש את הגומיה הפנימית למקום.

מכניסים את התפס למקום (בפינה) וזהו פחות או יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, mm1987 כתב:

הפתרון הוא להחליף אותם 🙈

ההחלפה מאוד פשוטה, יש תפס בפינה שצריך לשלוף החוצה ואז פשוט מושכים את הגומיה הישנה למעלה עד שהכל יוצא.

הגומיה החדשה מגיעה עם חוט, חשוב לא לשלוף אותו עד השלב האחרון.

דוחפים את שני הצדדים של הגומיה כלפי מטה (אין הרבה איפה לטעות שם), כשמגיעים עד הסוף והגומיה פחות או יותר במקום, משתמשים בחוט כדי להלביש את הגומיה הפנימית למקום.

מכניסים את התפס למקום (בפינה) וזהו פחות או יותר.

תוד העל ההסבר, אבל מאיפה משיגים את הגומיות? :)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

נסה אצל הפולני כפי שהמליצו בתחילת השרשור.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חברים,

אני קניתי זוג גומיות מקוריות חדשות (מק"ט חדש) מהיבואן בארץ אך לצערי הרכב עבר תאונה וירד מהכביש. מוכר את שתיהן ב1200 שח. הקופסה סגורה לא נפתחה מעולם.

מאזור השרון.

IMG_20220519_205226.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

פתרון זמני / קבוע לעניין הגומיות היבשות בחלונות אחוריים של פיג'ו 208 בעלות של 2 שקלים:

מי שיבדוק יוכל להבחין ב-2 חורים מובנים במסגרת החלון (אותו חלק שעליו יושבת הגומיה הסוררת).

החדרתי דרך חורים אלו ברגים שריתקו את הגומיה למסגרת. בנוסף, החדרתי עוד 2 ברגי עץ חדים דרך הגומיה אל תוך הפלסטיק השחור שמרכיב את המשקוף של החלון.

לע"ע הפתרון עובד מצויין והגומיה קבועה בצורה חזקה כמו בהתחלה.

בהצלחה!

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...