Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על רובוט שוטף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

זהו ! נמאס לי סופית.

החלטתי שאני מעוניין לקנות רובוט שוטף, ואני מעוניין בדעות והמלצות  של מח-כוורת.

עיקר השימוש - טאטוא של הבית.  מדי פעם - גם שטיפה.

אני יודע שזה לא נותן עבודה רצינית, אך עדיין עדיף על רמת הנקיון שאני יכול לשמור עליה (עובד משמרות. בעיקר נמצא בעבודה או במיטה -> ישן לקראת/אחרי משמרת).

פורסם (נערך)

אני קניתי כזה (היה מבצע ב960 שקל):

https://www.mi-il.co.il/product/mi-robot-vacuum-mop

שים לב שהוא לא ממש שוטף את הרצפה, אלא מנגב אותה.

בגדול אני מרוצה ממנו, שמתי אותו על הפעלה לפי טיימר, כל יום ב6 בבוקר על מצב שקט, ככה אני קם אחרי שהוא כבר סיים את העבודה.

פעם בשבוע אני מחבר לו גם מיכל מים ושם אותו על מצב power פלוס שטיפה.

אני גר לבד, בלי ילדים וחיות מחמד, אז לי זה מספיק.

יש גם דגם מתקדם יותר, אבל לא יודע עד כמה הוא שווה את ה500 שקל הבדל במחיר:

https://www.mi-il.co.il/product/mi-robot-vacuum-mop-black

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי s5 של רובורוק 

כשואב הוא ממש אחלה

שטיפה הוא מעביר סמרטוט לח בלבד

זה עוזר לתפוס יותר לכלוך אבל לא מוריד שום כתם

.

פורסם

תתחתן.

אתה כבר תראה איזה יופי אתה יודע לשטוף לפי זמנים מוגדרים מראש.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 שעות, vadim6385 כתב:

אני קניתי כזה (היה מבצע ב960 שקל):

https://www.mi-il.co.il/product/mi-robot-vacuum-mop

...

בגדול אני מרוצה ממנו, שמתי אותו על הפעלה לפי טיימר, כל יום ב6 בבוקר על מצב שקט, ככה אני קם אחרי שהוא כבר סיים את העבודה

אני גר לבד, בלי ילדים וחיות מחמד, אז לי זה מספיק.

אל תתעלם מהפרט שהוא הוסיף פה, זה לא שולי כלל.

כשאתה לבד אין בעיה, אתה דואג שיהיה מסודר.

כשיש עוד נפשות בבית, כל פעם שצריך להפעיל אותו, צריך לדאוג שהריצפה נקייה,

ולכן האופציה של הטיימר אוטומטי, או ניקוי כשאתה מחוץ לבית באופן ספונטני, פחות ריאלית עבור בעל משפחה.

אצלנו כל יומיים שלוש אנחנו "מתלבשים" על הבית למשך 20-30 דק' מסדרים הכל, מרימים צעצועים מהרצפה, משטח פעילות וכו' -  מסיימים, מפעילים את הרובוט של שיאומי.

שטיפה שלו די מיותרת ועושים פעם ב'.

אבל שורה תחתונה , אם לא בשביל השטיפה - גם אני ממליץ על הS5 , במיוחד עם העדכון האחרון שעשו באפליקציה, הרובוט מזהה חדרים אוטומטית,

אפשר להקים קירות וירטואליים כדי שלא יגש למקומות מסויימים, אפשר לבקש ממנו לנקות עד 3 פעמים (סיימת ? תעבור שוב) לשלוח אותו לנקות חדר ספציפי וכו' וכו'.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

תתחתן.

אתה כבר תראה איזה יופי אתה יודע לשטוף לפי זמנים מוגדרים מראש.

אתה מבין שלקנות שואב רובוטי זה יותר זול, נכון?

פה אתה משלם 1000-1500 שקל פעם אחת, ושם קודם אתה משלם כל החיים שלך, אחר כך הילדים, הנכדים,הנינים וכן הלאה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...