Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חבר'ה

יש איזה נהג של חברת הסעות שקבוע מחנה בחנייה ששייכת לבניין שלי מס פעמים בשבוע לפחות, אני לא מכיר אותו אישית אבל הוא גר כנראה רחוב  ליד או קרוב לו לבית ומחנה פה כי נוח לו וקרוב יחסית למרות שיש עוד חניות ברחוב אבל ליד הבניין שלי הכי נוח להחנות ולצאת מבחינת מיקום , עכשיו מילא היה מלא מקום פה אבל גם ככה יש מצוקת חניה ברחוב ואני חוזר אחרי שאני מקפיץ/מחזיר את הילדים מהבית ספר ורואה את הבן *** שם לי במקום שאני חונה וזה מעצבן ואז אני צריך ללכת לקראת סוף הרחוב להתחיל לחפש חניה בגלל האידיוט הזה או אחר שחנה פה, יש לו גם רכב גדול וארוך שחוסם שדה ראיה ומה לא והוא לא צריך בכלל להחנות במקום כזה ולהפריע לאנשים שימצא לעצמו מקום אחר האם כדאי לפנות לחברה הזו שהוא עובד בה ולהתלונן על הטמבל הזה שיש פתרון יותר טוב ויעיל מזה?

פורסם (נערך)

האם מדובר בחניה צבורית או חניה רשומה בטאבו? ואם רשומה בטאבו - האם יש עמדת חניה מוצמדת לדירה, המגרש משותף לכל דיירי הבניין או משותף למספר בניינים, שאותו נהג גר בהם? האם מעבר לתפיסת מקומות הוא גם מפריע למעבר כלי רכב אחרים?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם מדובר בחניה פרטית שלך בטאבו?

לחילופין, האם מדובר בשטח משותף השייך לדיירי הבניין?

כבר יצא לי להיתקל בחניות הצמודות לבניין מגורים, ממש מגרש חניה מול הכניסה 

לבניין - כאשר מדובר בשטח ציבורי בו רשאי לחנות כל רכב. בחלק מהמקרים דיירי 

הבניין מנסים לנכס לעצמם את החניון כפרטי, בניגוד לחוק כמובן.

לפני שמישהו יוכל לתת לך הצעה כלשהי, כאמור, ראשית צריך להבהיר מה הסטאטוס 

החוקי של אותו מקום.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אכן החניה שלי בטאבו החניה מיועדת לדיירי הבניין אפילו מסומן עם תמרור חניה לכל דירה,  פשוט ראה שיש מקום פנוי והנהג בכלל לא גר ברחוב שלי לכן איזו זכות יש לו לחנות פה?

פורסם

אם יש מסמכים המעידים על כך שמדובר בשטח פרטי זה עניין של המשטרה. דבר עם ועד הבית, דאג שיהיה תשריט זמין שמראה שאותו שטח פרטי והתקשר למשטרה. 

היה לי סיפור כזה עם החניה הפרטית שלי לפני מספר שבועות, פניתי למשטרה ולאחר כ-30 דקות בעל הרכב הפולש סילק אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אם החניה רשומה על הדירה שבה אתה גר אז אתה יכול להתקין מחסום חניה חשמלי (תגגל את זה).

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

פעם פעמיים אפשר לנסות לקרוא למשטרה

אם זה עדיין לא עוזר פשוט מארגן איזה גרוטאה וחוסם אותו כמה ימים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם (נערך)

אם פות"ש יחסום אותו עם גרוטאה אז נהג המיניבוס יקרא למשטרה ופות"ש (או בעל הגרוטאה יותר נכון) עלול לאכול אותה.

כמו שנאמר אם החנייה שייכת לדירה שלך בטאבו אז תזמין משטרה וכשיבואו תראה להם את שטר הטאבו של הדירה שלך ותוכיח להם שהחנייה שלך.

הם יצרו קשר עם נהג המיניבוס שיזיז אותו, ואולי יתנו לו דו"ח באזהרה (הרתעה לכך שאם יקרה שוב יקבל בעצם דו"ח).

עריכה אחרונה על ידי Daewoo_Racer
פורסם

לא להתפתות למעשי אלימות (חסימת רכב זו אלימות) שיודעים איך זה מתחיל, לעולם לא איך זה יסתיים. (ראיתי מעשי אלימות קיצוניים על פחות מזה)

כמו שציינתי לסמן את המקום בהדגשה, כולל על הכביש או הסף של המדרכה. אם אפשר להניח שם מוט חסימה, זה עדיף.

ואם כל זה לא עוזר או לא מתאפשר, משטרה זו הכתובת במקרים כאלה. (לא תמיד -כי יש מקרים שאפשר לפתור לבד, על ידי שיחה מנומסת, אך החלטית =לא מגמגמת)

פורסם
בתאריך 11.9.2020 בשעה 11:18, eliavalfa כתב:

אכן החניה שלי בטאבו החניה מיועדת לדיירי הבניין אפילו מסומן עם תמרור חניה לכל דירה,  פשוט ראה שיש מקום פנוי והנהג בכלל לא גר ברחוב שלי לכן איזו זכות יש לו לחנות פה?

אני לא מבין 100% למה אתה מתכוון.

זאת חנייה ברחוב? או חנייה שלך בטאבו?

אם יש לך טאבו על החנייה. תתקשר ל-100 וזהו, נגמר הסיפור.

אם אין לך טאבו על החנייה וזאת חנייה ציבורית - אז תבדוק האם היא מוגבלת ל-4 טון - אם כן תתקשר לעירייה כי אסור לו להחנות שם.

אם הוא לא עובר על שום חוק - מותר לו להחנות איפה שבא לו. 

יש לך צילום של החנייה הזאת. ממש מעניין להבין במה מדובר.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...