Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כשקיבלתי רישיון נהיגה,

חסכתי כסף והתרגשתי מהמחשבה שאולי אצליח לרכוש את הדייהו רייסר 94' של השכן,

המחיר היה 4000₪.

היום אני רואה ילד משתחרר מהצבא,

לוקח הלוואת בלון ומפנק את עצמו

בפיקנטו ספורט 0 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid
  • אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

סיטרואן הפכה מיצרן מקורי וחדשני לפז'ו מעוצבת.

הרבה מההשקעה שלהם במתלים המיוחדים שהיו בעבר עד ה-C5 הרגילה, כיום תיחשב להתאבדות כלכלית של היצרן.

אבל אני גם חושב שהמקוריות והדרך המובחנת שלהם בתוך קונצרן PSA חזרה לה מהקקטוס המקורי של 2014 והדגמים כיום C5 איירקרוס, הוא למשל משתמש ברצפה של ה-3008, בעל אותם מנועים ותיבות הילוכים, אבל הרכבים רחוקים זה מזה בגישה ובעיצוב שנות אור...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מותג שנרכש ע"י קבוצת וואג והפך לשיבוט של הרכבים שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 39 דקות, Liran xsi כתב:

הרבה מההשקעה שלהם במתלים המיוחדים שהיו בעבר עד ה-C5 הרגילה, כיום תיחשב להתאבדות כלכלית של היצרן.

אבל אני גם חושב שהמקוריות והדרך המובחנת שלהם בתוך קונצרן PSA חזרה לה מהקקטוס המקורי של 2014 והדגמים כיום C5 איירקרוס, הוא למשל משתמש ברצפה של ה-3008, בעל אותם מנועים ותיבות הילוכים, אבל הרכבים רחוקים זה מזה בגישה ובעיצוב שנות אור...

ההבדלים היום עיצוביים אבל תסתכל על היצירות שלהם מהדה שוו עם הקונספט והתכנון ההנדסי יוצא הדופן (כמו לשים שני מנועים. אחד לסרן האחורי ואחד לקדמי) דרך ה ds שלקח ליצרנים אחרים הרבה עשורים להכניס את מה שהיה בה (כמו למשל פנסים עוקבי פנייה) ועד שנות השמונים כמעט בכל רכב הם חידשו והפתיעו לא ברמה העיצובית אלא ההנדסית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

כל מותג שנרכש ע"י קבוצת וואג והפך לשיבוט של הרכבים שלהם.

גם PSA, זה נראה לעשות כסף.

זה מה יש.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

איך אף אחד עוד לא אמר חיפושית? רכב שנמכר במיליונים או עשרות מילוני יחידות, השאיר מורשת וקהל עצום ברחבי העולם שממשיך לאסוף ולתחזק אותן. הגרסה החדשה היא ניסיון עלוב לדעתי לחקות את העיצוב החיצוני הרטרואי, אבל לא עושה את העבודה מספיק טוב כדי שהרכב ימכר בכמויות (בעיקר בגלל שהיום קונים בפרקטיות ומבינים שהרכב לא פרקטי).

כל רכב שהיה בעבר ג'יפ והיום הוא סתם קרוסאובר 2X4 - ויטארה, טוסון, ספורטאז וכו'.

וכמובן גם יגואר, צריך לפרט?

פורסם

אומנם המותג ממש לא נפל אבל משהו הלך לאיבוד.

לפני כמה עשורים בן אדם מהיישוב יכל לקנות BMW עם הנעה אחורית ומנוע 4 או 6 צילינדר אטמוספרי עם גיר ידני ולהיהנות כל הדרך.

היום ברמת הכניסה אתה מקבל 3 צילינדר והנעה קדמית..

הפאן מתחיל ברמות מחיר יקרות מאוד.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא דרמטי כמו שתיארת, אבל מקרה מקומי קלאסי הוא פורד בארץ, כשגיר סורר בפוקוס הפך אותה מהמכונית הכי נמכרת כאן למשהו שאף אחד לא רוצה לקנות.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם

אני חושב שהונדה הולכת בכיוון מאוד מוזר בעשור האחרון.

היו להם רכבים איכותיים עם יחידות הנעה מוצלחות שסיפקו גם ביצועים טובים וגם צריכת דלק חסכונית, מהאקורד של 2003 וסיוויק של 2006, היו להם גם עיצובים ממש מוצלחים וכל החבילה ביחד הובילה לכמות מסירות לא רעה בכלל עד איזור 2010-2011, וזאת למרות שהמחירים תמיד היו קצת מעל המתחרות. מאז הם פשוט הלכו והתדרדרו, סיוויק סדאן מ-2012 הייתה ממש הליכה לאחור לעומת הדור שלפניה מבחינת עיצוב, איכות חומרים, יחידת הנעה שקיבלה גיר רציף מסרס ופחות נעים והפכה פשוט לא תחרותית ביחס למתחרות, המחיר נשאר גבוה גם אז. הסיוויק הנוכחית מעוצבת מאוד מוזר לטעמי, תא הנוסעים לא מספיק איכותי, הנדסת האנוש מבורדקת ויחידות ההנעה מבטיחות על הנייר אבל מאכזבות במציאות. הסדאן בכלל הגיעה עם יחידת הנעה לא תחרותית, ללא אבזור בטיחות ושווקה בעיקר לליסינג והשכרה.

האקורד האירופאית מתה והיבואן הרשמי מעדיף כנראה שלא לייבא רכבים בתקינה אמריקאית. היא מטפטפת פה ושם ביבוא מקביל, המפרט מרשים אבל המחיר רחוק מאוד מהקאמרי המקבילה.

CRV אמנם עוצב קצת מוזר גם בדורות הקודמים, אבל שני הדורות האחרונים כבר הציגו עיצוב ממש מוזר ותומחרו באופן מנותק מהמציאות.

ג'אז החדשה היא שביב קטן של תקווה, העיצוב הרבה יותר חביב, גם בפנים יש ההגה משדר קצת רטרו וסביבת הנהג הרבה יותר פרקטית. גם החשמלית הקטנה שלהם נראית מעולה. אולי גם הדורות הבאים של יתר הדגמים יקבלו משם קצת השראה. עם זאת נראה שהיבואן עדיין מנותק מהקרקע, התמחור גבוה, המפרט מוזר ומחסיר למשל הגה בחיפוי עור גם מרמת הגימור הגבוהה ופשוט נראה שהם מעדיפים למכור למועדוני צרכנות ופעם בתקופה לפנות מלאי לחברת ההשכרה של היבואן. חבל.

פורסם
לפני 23 שעות, hans כתב:

לקסארה הייתה התנהגות ונוחות ברמה הגבוהה ביותר, מתלים בעלי כיוונון קרוב למושלם. כל השאר נע בין בינוני למביך - פלסטיקה איומה ומתפוררת, ורכב מתפרק באופן כללי. הרכב נעלם לגמרי מהכביש, ואילו אלמרות ישנות עוד רואים פה ושם.

אתה לא יכול להשוות בין שני הרכבים כי האלמרה נמכרה בכמויות הרבה יותר גדולות מהקסרה.

פורסם
לפני 16 שעות, davemustaine87 כתב:

אתה יודע כמה פעמים בקסארה שהייתה לי הידיות של הדלתות פשוט נשברו ונשארו לי בידיים?

זה היה מביך. הבחור בחנות החלפים כבר הכיר אותי וידע מה להביא לי עוד לפני שדיברתי.

לא הכרתי את הקסארה שלך לצערי, הכרתי את שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, EliC25 כתב:

איך אף אחד עוד לא אמר חיפושית? רכב שנמכר במיליונים או עשרות מילוני יחידות, השאיר מורשת וקהל עצום ברחבי העולם שממשיך לאסוף ולתחזק אותן. הגרסה החדשה היא ניסיון עלוב לדעתי לחקות את העיצוב החיצוני הרטרואי, אבל לא עושה את העבודה מספיק טוב כדי שהרכב ימכר בכמויות (בעיקר בגלל שהיום קונים בפרקטיות ומבינים שהרכב לא פרקטי).

חיפושית מודרנית זה רכבים כמו דאצ'יה סנדרו. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...