Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו או רכב אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה הריסון הזה שאתה כל הזמן חוזר עליו? אין קשר בין גודל הרכב ומה שאתה מתאר.

לגבי השוק שלו בעוד 5 שנים (רכב חדש שרק הגיע אני מזכיר לך), כבר אוציא את כדור הבדולח שלי מהארון...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף פעם לא היה לי רכב צרפתי אבל אתה יודע סטיגמות ושמועות על רכבים אלו לא חסרות.

אמרו לי כבר בסיטרואן במצב הכי גרוע שהוא יפסיד 50% מערכו, אז עדיין בהלוואת בלון מה שנשאר בסוף התקופה יכוסה במחיר הרכב.

(C5 aircross).

לגבי הסי3, אני ירדתי ממנו בגלל שעדיין רואה ב 2008 יופי ואבזור נאה מבפנים ולא הרבה פלסטיקה בכל מקום.

פורסם

קשה מאוד לנבא, אבל האחות הגדולה ה3008 שנמצאת איתנו כבר 4 שנים שומרת על ערכה ועל הביקוש כיד שניה.

לגבי האחיזה שוב אין קשר בין גודל הרכב וכמה שהוא אוחז. יש רכבי סופר מיני מהנים מאוד ואוחזים מאוד, ומשפחתיות שניהוג טוב מהם והלאה.

פורסם

אגב סי5 איירקרוס ב-0 קילומטר עם אחריות של 3 שנים בלבד.

עבורי זה פסל את הרכישה.

מה גם שהמימון אצל היבואן הוא ללא ריבית

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
^
לא דיברתי על שום דבר שקשור לאחיזה,
אך עזוב זה משהו שכנראה לעולם לא אוכל לעזור לך להרגיש או לממש דרך המקלדת, אני מרים ידיים.

אתה לא, פותח השרשור כן דיבר על אחיזה ולכך התייחסתי.
בכל אופן זה לא משהו שאני יכול להבין, אתה צודק, אבל מכבד את זה שאתה מרגיש כך. מבטיח לך שיש לי מספיק ניסיון עם הרבה מאוד רכבים מהרבה מאוד קטגוריות, ולגודל הרכב אין קשר.
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תאמת שאני מבין על מה @wildlands2019 מדבר.

לי יש 308 שדרגתי מ208.
ה308 רכב הרבה יותר "מוצק" מגובש פחות מתנדנד וקופצני בידוד הרעשים יותר טוב.

מצד שני C3 AIRCROSS שיצא לי לנסוע בה בתור נוסע הרגישה לי כמו ה208 פחות מבודדת ויותר קופצנית בדיוק כמו ה208 אפילו הוויברציות מהמנוע הורגשו בה כמו ב208 למרות שהיה מדובר ברכב חדש לגמרי כאשר ה308 שלי חצתה את ה100K והויברציות עדיין מושתקות לגמרי עד למצב שלפעמים אני נעצר ברמזור ומסתכל לשניה אם הסטארט-סטופ כיבה את המנוע.

פורסם

מוכן להתערב איתך שאם תיסע ב208 החדשה (כשתועיל בטובה לעלות ארצה סוף סוף...) תמצא שהיא מוצקה ומגובשת כדבריך, ועם בידוד רעשים לא פחות טוב מה308. יותר מכך, גם אם היית עובר מה-208 (דור קודם) לסופר מיני כמו אאודי A1 היית מרגיש כך.
מרגיש כמו תקליט שבור אבל שוב, אין קשר בין גודל הרכב והתכונות האלא, אלא באיכות המוצר עצמו.

פורסם

מה עם Volvo v40 T3 ?

נוחות לאיכות נסיעה טובה מאשר בפיג'ו?

כמובן מדבר על שנתוני 18-19.

ראיתי את הרכב ביד שניה בערך 140 אלף..

פורסם
לפני 22 שעות, robertf כתב:

מוכן להתערב איתך שאם תיסע ב208 החדשה (כשתועיל בטובה לעלות ארצה סוף סוף...) תמצא שהיא מוצקה ומגובשת כדבריך, ועם בידוד רעשים לא פחות טוב מה308. יותר מכך, גם אם היית עובר מה-208 (דור קודם) לסופר מיני כמו אאודי A1 היית מרגיש כך.
מרגיש כמו תקליט שבור אבל שוב, אין קשר בין גודל הרכב והתכונות האלא, אלא באיכות המוצר עצמו.

אני מסכים איתך שאין קשר ישיר בין גודל לאיכות.

אם זאת אני לדעתי לרוב משפחתית שעולה 130 אלף שקל תהיה בעלת איכות טובה יותר מסופרמיני שעלותה 90 אלף שקל או מסופרמיני מוגבהת ומוגדלת שעולה כמו המשפחתית.

להוכחה ה2008 הקודמת שעלה בערך כמו ה308 אך בביצוע הייתה קרוב יותר ל208.

או סקודה יטי שעלתה בערך כמו אוקטביה אך בבידוד הרעשים ונוחות הייתה קרובה יותר לפאביה.

אני מניח שברגע שה308 החדשה תצא (במידה והיא תצא) הסיפור עם ה2008 יהיה אותו הדבר

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 19.8.2020 בשעה 17:41, Ahmad Hathot כתב:

אני דווקה הרגשתי הפוך, היתה לי לקסוס ct200, ועכשיו נוסע ברכב של אשתי איביזה 2013, הבדל בין שמים לארץ, ודווקה עכשיו אני עם כאבי גב די מורגשים מהכסא של האיביזה

מסכים מאד, וזה מה שהוביל אותי לחפש רכב עכשיו.

הייתה לי איביזה 2014,הרסה לי פשוט את הגב המושב הוא איום ונוראי. 

חצי שנה אחרי זה הייתי עם קליאו והיא היית עם חושב שהוא פשוט עולם אחר ביחס לזה האיום באיביזה. 

לדעתי אם נוחות זה מטרה עליונה האיירקרוס לא רעיון רע, לא אהבתי את 2008 אישית, בישיבה סטטית לא מרווחת מספיק והמושב פחות נעים לי. 

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

אני מניח שברגע שה308 החדשה תצא (במידה והיא תצא) הסיפור עם ה2008 יהיה אותו הדבר

מזה אני מפחד מקניית רכב מהחברה אחר מכן אדע שטעיתי וששפכתי את הכסף שלי למקום הלא נכון..

פורסם

עם הלך רוח כזה קשה מאוד לקנות מכוניות. ההשוואה הרלבנטית צריכה להיות עם מתחרות בקטגוריה, הרבה פחות עם ספקולציה שאולי יגיע יום אחד משהו חדש שיגרום לך להתחרט. ואני גם לא מבין את ההשוואה הזו בין ה 308 ל 2008 דור קודם. היתה תקופה קצרה בה היבואן מכר 508 איתן נתקע כנראה במחיר סביב  מחיר  308 חדשה, זה לא הפך אותן למתחרות. באופן כללי אפשר בהחלט לומר שהג'יפונים הללו לגביהם אתה מתלבט מציגים רמת איבזור, נוחות, ביצועים ועידון גבוהים שאינם נופלים משמעותית, אם בכלל, מאלו של האחיות הגדולות יותר, ההבדל מצוי ברובו במרחב הפנים והמטען. התפיסה הזו לפיה ג'יפון הבנוי על פלטפורמה של סופר מיני הוא רכב נחות יחסית למשפחתית, מוגזמת עד מופרכת, עשה סיבוב ב 2008, טי קרוס, קאמיק ( שתי האחרונות חולקות פלטפורמה עם פולו ) ותווכח.

• רעיון טוב! 1
פורסם

^

ממש לא מופרכת, אתה לא יכול להחליט לי או להזריק לי הרגשה או דעה שלך שאני לא מסכים איתה כי בדקתי אותה בעצמי וזה בסה"כ לפני חודשיים,

עברתי על הקאמיק, 2008, פוקוס, קורולה, ארונה, אטקה, סטוניק ועוד לא מעט רכבים, כולל נביעות מבחן בחלקם,

ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת, רכב מוגבה עם רצפת סופר מיני, הרגיש לי פחות מרווח ופחות איכותי ומוצק.

שוב, זה אני וזה מה שאני הרגשתי וזה היה ממש בולט לי, לכן העדפתי משפחתית, למרות שבהתחלה בכלל זה לא היה הכיוון.

• מעניין 1
פורסם

השאלה העיקרית היא אם רוצים ג'יפון או לא.

אם כן אז בבקשה גיפון סופרמיני מציע ג'יפון במחיר של משפחתית אם לא אז לרוב משפחתית באותה קטגוריית המחיר תציע חבילה כוללת איכותית יותר.

זה כול הסיפור לכול אחד מהם יש את הערך המוסף שלו.

• תוכן חדש...