Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו או רכב אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, wildlands2019 כתב:

^

ממש לא מופרכת, אתה לא יכול להחליט לי או להזריק לי הרגשה או דעה שלך שאני לא מסכים איתה כי בדקתי אותה בעצמי וזה בסה"כ לפני חודשיים,

עברתי על הקאמיק, 2008, פוקוס, קורולה, ארונה, אטקה, סטוניק ועוד לא מעט רכבים, כולל נביעות מבחן בחלקם,

ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת, רכב מוגבה עם רצפת סופר מיני, הרגיש לי פחות מרווח ופחות איכותי ומוצק.

שוב, זה אני וזה מה שאני הרגשתי וזה היה ממש בולט לי, לכן העדפתי משפחתית, למרות שבהתחלה בכלל זה לא היה הכיוון.

לא מנסה להחליט לך בטח לא להזריק לך ( מה זה בכלל עושה כאן ), אפילו לא מגרד פדחת בתסכול, אין לי שום בעיה עם התפיסות שלך, זכותך להחזיק בהן, כל שענין אותי הוא לנסות למנוע מישהו שנראה לי סומך עליהן בעיניים עצומות, מלעשות טעות, זה הכל. ברגע שהבהיר שלא זה המצב, הענין קצת אבד, ודאי כשהדיון כל כך עקר. רק בריאות והרבה הנאה מהפוקוס המשפחתית.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, Ahmad Hathot כתב:

מה עם הקקטוס מבחינת נוחות?

בהשוואה מול ה 2008?

הקקטוס כמיטב מסורת סיטרואן - נוח מאוד

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום שוב, עוד לא סגרתי עסקה.