Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו או רכב אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם חבריי,,

היתה לי לקסוס ct200 ומכרתי אותה,לא אהבתי את מנועי ההייברד יותר מדי, אבל בשורה תחתונה היה רכב מעולה.

אני שוקל בינתיים לעבור למשהו יותר מרווח ויותר מאובזר ומודרני, אני עושה נסיעות ארוכות כך שחשוב לי הרבה נוחות נסיעה, בידוד רעשים וכסא נהג נוח ו ו ו כל המכלול הזה של נוחות חשוב לי, לא נסעתי בפיג'ו עדיין, אבל כן נסעתי ברנו גרנד קופה, היתה אחלה גם כגרסת דיזל,, לא איכפת לי כרגע אם זה דיזל או בנזין, אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים על הפיג'ו, עסקה שווה ל 5 שנים או יותר?

אני מדבר על גירסת ה Gt

אודה לכם מאד על העיצות

עריכה אחרונה על ידי Ahmad Hathot
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה חוסר ריכוז😒

התכוונתי ל 2008, סליחה שלא הזכרתי למעלה אני עורךspan widget

אני אסע די הרבה בשנה .. לפחות 30 אלף אבל לא קריטי עבורי איזה מנוע, חשובה לי איכות נסיעה, נוחות וכו

פורסם

אם חשובה לך נוחות, היית מסתכל קודם על סיטרואן C5 איירקרוס. בק"מ כזה, דיזל כנראה יהיה הבחירה העדיפה.

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הGT 2008 נגיע אך ורק בגרסת הבנזין, אך עם נסועה כזו (30K בשנה זה לא מעט), הדיזל עדיף ללא ספק, הוא יהיה הרבה יותר חסכוני, יחזיק מעמד הרבה יותר זמן, וגם בעת המכירה יהיה לך הרבה יותר קל.

לכן אני ממליץ לך ללכת על ה2008 פרימיום דיזל, אך מומלץ שתבדוק אותו קודם, לא שהוא רע פשוט הוא בנוי על פלטפורמת רכב סופר מיני ולפעמים בנסיעות ארוכות זה לא מתאין לכל אחד, לכן לקנות דגם יותר נוח ומתאים למשימה הזו כמו רכב משפחתי או ג'יפון שבנוי על רכב פלטפורמת רכב משפחתי יהיה הרבה יותר נוח לדוגמא להC5 איירקרוס דיזל שהוא ללא ספק הרכב הכי נוח במחיר הזה ואפשר למצוא עסקה טובה ב0 ק"מ.

פורסם

תודה לכם..

אני פשוט התרשמתי מהעיצוב והביקורות על ה2008, במיוחד באתרcarwow.

האיירקרוס יקר יותר ב 20 אלף, ובמחיר כזה קצת קשה לי.. גם מהפן הזה שאפשר לחפש רכב יותר יוקרתי ביד שנייה, כמו אאודי ווולוו.. 

אני היום נוהג בסיאט איביזה 2013, אז כמעט כל רכב יביא לי יותר לי נוחות יותר גבוהה.. בסקודה הבהירו שמועדי המסירה הן רק בשנה הבאה וכנראה לא אוכל לחכות עד אז.

יש הצעות אחרות?

פורסם

וסליחה על הבורות, אני מבין שיהיה רשום שהרכב מליסינג.. למה העסקה הזו יותר טובה עבורי חוץ מההפרש של העלוץ הראשונית?

פורסם

לך תעשה נסיעת מבחן, את מיד תשים לב להבדלים, רכב משפחתי או ג'יפון על פלטפורמת משפחתי יהיה עם איכויות ברמה אחרת, אם זה איכות הנסיעה, מרווח, נוחות וכו...

לגבי עסקת 0ק"מ מדובר ברכב חדש לחלוטין שאתה תהיה בסה"כ רשום כיד שניה כאשר הראשונה ליסינג, אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב לתקופה של 4 שנים למשל, יהיה לך הרבה יותר קל למכור דיזל עם 120K ק"מ מאשר בנזין עם 120K, במיוחד כאשר מדובר במנוע 1.2 קטן.

אך זה עניין די סובייקטיבי, יכול להיות שה2008 דיזל גם תתאים לך, ותסתפק בה, לכן תעשה נסיעת מבחן, זה בגדר החובה.

למרות שמכירים אותי כאן לא חבב גדול של דיזלים, אך במקרה שלך ללא ספק עדיך הדיזל על הבנזין, יהיה יותר חסכוני , יותר עמיד, ויותר קל למכור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, wildlands2019 כתב:

לך תעשה נסיעת מבחן, את מיד תשים לב להבדלים, רכב משפחתי או ג'יפון על פלטפורמת משפחתי יהיה עם איכויות ברמה אחרת, אם זה איכות הנסיעה, מרווח, נוחות וכו...

לפני כמה דקות יצאתי מאולם התצוגה, שמתי לב להבדלים אלו רק מלשבת בתוך הרכב, כן העיצוב של ה2008 יותר "סקסי" אך נוחות לא ספקה אפילו כשהרכב עומד.

נראה אם אפשר לשכנע את האישה 😬

לגבי עסקת 0ק"מ מדובר ברכב חדש לחלוטין שאתה תהיה בסה"כ רשום כיד שניה כאשר הראשונה ליסינג, אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב לתקופה של 4 שנים למשל, יהיה לך הרבה יותר קל למכור דיזל עם 120K ק"מ מאשר בנזין עם 120K, במיוחד כאשר מדובר במנוע 1.2 קטן.

כף

אך זה עניין די סובייקטיבי, יכול להיות שה2008 דיזל גם תתאים לך, ותסתפק בה, לכן תעשה נסיעת מבחן, זה בגדר החובה.

האמת או שאני לא כזה "חכם" או שבאמת לא שמתי לב להבדלים אם מדובר בטווח הארוך, בעוד נגיד 5 שנים ארצה רכב אחר חדש דרישות חדשות, עדיין חלק גדול מהסוכניות יציעו "מחירון" על הרכב שלי, כמו שעכשיו על הסיאט כולם הציעו מחירון אפילו לובינסקי שהיו בהתחלה נוקשים, בסוף נשברו ונתנו מחירון על הסיאט.אז למה שעכשיו אקח ליסינג ושיהיה עוד יותר קשה למכור מחר. מאשר רכב 00 שקל באמת להתפטר ממנו?

למרות שמכירים אותי כאן לא חבב גדול של דיזלים, אך במקרה שלך ללא ספק עדיך הדיזל על הבנזין, יהיה יותר חסכוני , יותר עמיד, ויותר קל למכור.

גם אני לא חובב גדול של דיזלים, אך לצערי כנראה אצטרך בינתיים לעבור לפלטפורמה זו, ובהקשר למה שאמרתי בעבר, למה כאן דיזל הוא באמת העסקה המשתלמת לאורך זמן?חוץ מהחיסכון בדלק?

ודבר אחרון,רציתי לשאול, נכון שנתתי דוגמה פיג'ו 2008, אני לא מקובע על גיפונים, משפחתיות רגילות הן גם סבבה:)

פורסם

פותח השרשור, מה לא מצאת נוח ב2008?

אגב, כשאתה מצוטטת מישהו בתוך גוף הפוסט שלו, אי אפשר לצוטט אותך אחרכך...

פורסם

בגדול, מי שרגיל לגודל משפחתי ומעלה, יהיה לו קשה להסתדר עם רכב בגודל של סופר מיני ובטח בנסיעות ארוכות כאלה, האקסטרה מרווח כאן מתבקש, לי אישית זה גם קרה והיה דיל ברייקר לחלק ניכר מהמכוניות הקטנות.

ה308GT אחלה אופציה, אך לא ידוע אם פות"ש מחפש רכב עוצמתי כזה עם 225 כ"ס, והיא חורגת יותר מדי מהתקציב שלו.

פורסם

חייב לציין שאני רגיל ביום יום לנהוג בסדרה 3 שלי, אבל אני לא מרגיש שום אי נוחות כלשהי כשאני נוהג בקליאו של אשתי. מילא מאחור, אבל מקדימה למה שתהיה בעיה?

• תוכן חדש...