Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נכבה בנסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

פורטה 2009, הוחלף מצבר לפני חודשיים. מאז קרה כמה פעמים שבבוקר הוא לא מתניע חלק וצריך להתניע פעמיים, או מתניע ומקרטע ואז שוב צריך להתניע. נכבה גם בעמידה פעמיים ועכשיו נכבה לי באמצע נסיעה. בירידה. הייתי באוטו דיפו(שם החלפתי מצבר) ומרחו אותי שם - כל אחד אמר משהו אחר, ואפילו לא בדקו כלום באוטו. רעיונות? 

פורסם

אוטודיפו זה לא מוסך, אין להם מה לבדוק וסביר להניח שלא מדובר במצבר.

האם נדלקה לך איזושהי מנורה בלוח שעונים לפני שהאוטו כבה ?

האם נכבה בנסיעה רק בירידות ?

פורסם

נכנסתי כי הם אלו שאבחנו לי שצריך להחליף מצבר כשהתחילו לי בעיות בהתנעה. 

ברמזור נכבה במקום שטוח, פעמיים. היום פעם ראשונה ויחידה נכבה בירידה. 

פורסם

מחזק את רפי,

חיישן קראנק הוא מחלה נפוצה אצל הקוריאניות מבית יונדאי\קיה בשנתונים הללו, והתסמינים מתאימים. כדאי להתחיל מההחלפה שלו

יום טוב גם לך

פורסם

לקח חשוב הוא - אוטו דיפו הם חנות (די גרועה), אין להם באמת הבנה טכנית במכוניות. להיכנס לשם בלי שאתה יודע עם מה בדיוק אתה רוצה לצאת זו טעות קלאסית של הצרכן הישראלי הממוצע שאחרי זה יתלונן שדפקו אותו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נראה כי הטבעות שמחברות למצבר לא מהודקות טוב

כי נכבה לו גם באמצע נסיעה

לי קרה לפני חודשיים,אותו מקרה

ביצעתי חיזוק טוב והסתדר- אפילו יש מצב שצריך להחליף טבעת

פורסם

סליחה. הייתי בטוח שהוא כתב שהוא הלך לבדוק והחליפו מצבר. מסכים איתך, בהחלט יכול להיות.

לא הייתי מחבר מצבר עם ידיים כל כך מלוכלכות.

• תוכן חדש...