Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחרור נחל האסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפסקתי לחלוטין לטרוח לנסות להגיע למקורות מים אחרי שהתחוור לי שאו שאתקל בערימות זבל, או בצרחות וצווחות, או בבידוריות עם מיטב הקריוקי המזוויע ביקום, או שלמישהו בא להיות יצירתי- ודואג להפוך את המעיין/נחל/בריכת היקוות לאמבטיית קצף.

זה משהו שבאמת לא מובן לי, הישראלים הם עם שמטייל. איך נהיינו מבין הדוחים בעולם בכל הנוגע לנוכחות בטבע?

-אני נוטה לבקר את "הישראלי הממוצע" הרבה, אבל יש מעט מאוד מקרים שאני יכול להגיד באמת ובתמים "מבין הגרועים בעולם". פה אני יכול, בקלות.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

-אני נוטה לבקר את "הישראלי הממוצע" הרבה, אבל יש מעט מאוד מקרים שאני יכול להגיד באמת ובתמים "מבין הגרועים בעולם". פה אני יכול, בקלות.

השלט הזה מוצב בשמורת טבע בארגנטינה. בתכלס הכיתוב בספרדית מיותר, מספיק היה להשאיר רק את העברית.

image.thumb.png.695a001e11e4a4cd307e3a2d1d3335c9.png

• מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, shachar187 כתב:

אני מסכים עם מי שכתב שהאמת היא איפה שהוא באמצע. אנשים חרא גזענים לא חסרים לא בקיבוצים ולא בבית שאן. 

בסוף יש פה איזו סוגיה שיצאה מפרופורציה כי כנראה שמשעמם לכתבי החדשות בארץ. 

דעות יש לכולם, מיעוטן מעניינות מישהו שהוא לא בעל הדעה. 

מה שכן גיא הוכמן עשה על זה אחלה סרטון בפייסבוק. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 33 דקות, hans כתב:

כתבתי חזות? כתבתי שם משפחה? כתבתי משהו? כתבתי ערסים. ערסים יש בכל הצבעים והמינים.

מי הגזען עכשיו?

נורא קל לסנן, אגב - מגבילים גישה עם הרכב (כי ערסים הם עצלנים בטלנים - שוב, בכל מדינה בעולם), מונעים השמעת מוסיקה, מונעים הדלקת אש, מונעים עישון ומעל ומעבר לכול אוכפים את כל אלה - הופ - פתאום אין ערסים.

שים לב שלא כתבתי סוג מוסיקה! עצם הגבלת הגישה עם הרכב כבר מסננת החוצה את הרוב, אגב.

אז בוא תסביר לי איך תמנע כניסה של ערסים.

יגיע לך מישהו לשער ויבקש להיכנס, על בסיס מה תגיד לו לא?

אם אמר "אפשר להיכנס בבקשה?" או אמר "תכניס אותי אבאל'ה"?

כי יש לי חבר שאוהב להגיד אבאל'ה, אבל ערס הוא לא.

לפני 53 דקות, פבל כתב:

אני אספר את זה לאשתי שהייתה הולכת לשם עם בני הדודים שלה שגרים בקיבוצים ליד וגם עם חברים שלה שלא גרים אפילו קרוב לאזור. משהו אומר לי שהיא גם לא היחידה.

על איזה תקופה מדובר?

לפני 53 דקות, פבל כתב:

קשה מאוד לחלק דו"חות באתרי טבע. 

אין לאותו אדם תעודת זהות עליו, מה תעשה? תגרש אותו מהמקום? יתחיל לצעוק ולבעוט ולהרוס, הוא והחברים שלו. ואז מה תעשה, תתחיל להעסיק פקחים ביחס של 1:1 כי כל פעם שפקח X יהיה עסוק חצי שעה בניסיון להוציא מישהו מהמתחם, שאר האורחים ידאגו לרוקן את כל הזבל שלהם על הרצפה או במים.

בכנרת יש חופים מוסדרים עם פקחים שמחלקים דוחות למי שמשמיע מוזיקה. אז כנראה זה אפשרי.

או כמו שמישהו אחר הציע, פיקדון.

פורסם

מאוד פשוט - תאסור כניסה עם רכבים, תאסור קריוקי, תאסור מנגל, תשים פקחים.
זה לדעתי סינון שיגרום לכך שערסים לא יבואו. גם אם יבואו לא ירגישו בנוח.
זה סינון חוקי ואף אחד לא יכול לבוא בתלונות עליו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני בעד שיפתחו, ויחזיקו פקחים שיתנו דוחות לאנשים שמלכלכים, ואולי גם תשלום סמלי בכניסה כמו 5 שקל, ככה כולם מרווחים.

אני נגד פתיחה בכל מחיר, הורדת הגדרות, ולתת לערסים להרוס את המשאב טבע, כמו שעשו לאחרונה, שאנשים שפכו סבון למים והכל היה בועות.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

על איזה תקופה מדובר?

אני מניח שלפני 15 שנה לפחות. היא בעצמה לא זוכרת בדיוק.

בכנרת יש חופים מוסדרים עם פקחים שמחלקים דוחות למי שמשמיע מוזיקה. אז כנראה זה אפשרי.

ועדיין, יצא לי להיות בכנרת כמה פעמים, לא יכול להגיד שהיה שם נעים. 

לפני כשעה, asix כתב:

כמו שאסור לעשות רעש אחרי 11 וחצי בלילה, ואסור לעשות קריוקי או להשאיר זבל בסתם חופים רנדומליים. וזה לא שאין פקחים, יש. פשוט כל אחד מתחיל להתווכח ולהישבע שזה לא שלו ולמה נותנים לו דו"ח כי הוא שחור/לבן/חום בהיר/בטעם שוקו בננה, ובזמן שזה מתווכח, אחד אחר מעיף מבט לראות אם מישהו מסתכל ואז זורק שקית במבה או בדל של סיגריה על הדשא.

לפני כשעה, asix כתב:

גם אם יבואו לא ירגישו בנוח.

לערסים אין העצם בזו בגוף שגורמת לאי נעימות. 

אני מצטער, אבל עם כל הרצון הטוב, וכל הבאסה על זה ש-80% מהאוכלוסיה הנורמטיבית נדפקת בגלל קומץ של בבונים, יש מקומות שעדיף פשוט לנעול הרמטית ולא לתת לאף אחד להיכנס, מאשר לקחת את הסיכון שיחריבו את המקום. 

לעניין הכמה מאות מטרים המסכנים האלה של ניר דוד, מה רע לאותם "לוחמי חופש למען משאבי טבע ציבוריים" ללכת ולטבול בנקודה כלשהי מבין הקילומטרים הרבים של נחל שעוברים בתוך בית שאן? איזה אינטרס יש להם לנסוע עד לניר דוד? יש מישהו אחד שיכול לתת לי סיבה הגיונית שהיא לא "אצלם יותר מטופח" או "כי בא להם" ומבלי לתקוף את הקיבוצניקים, גזענים ומתנשאים ככל שלא יהיו?

לפני 1 שעה, MiniMiz3r כתב:

השלט הזה מוצב בשמורת טבע בארגנטינה. בתכלס הכיתוב בספרדית מיותר, מספיק היה להשאיר רק את העברית.

אחת הסיבות שאני תומך בהפיכת השפה העברית לאחת מהשפות בינלאומיות. כדי שישראלים לעולם לא יוכלו להגיד "הא? מה? לא כתוב שאסור. חיים! תגיד לו שלא כתוב שאסור!" (לזרוק זבל/להאכיל את הקופים/לגנוב ברזים).

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 21 דקות, shachar187 כתב:

או כמו שמישהו אחר הציע, פיקדון.

טבריה היא עיר לא קטנה,  ותחנת המשטרה (הגדולה למדי) שלה נמצאת במרחק 3 אצבעות בכל רגע נתון. יש לפקחים גב חזק מאוד. ואתה ממש לא רוצה לנגח ראשים עם השוטרים בטבריה.

אני חושב שהכנרת היא בערך הדוגמה היחידה שצעד כזה היה אפקטיבי, בדיוק מהסיבות הללו.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, asix כתב:

זה לדעתי סינון שיגרום לכך שערסים לא יבואו. גם אם יבואו לא ירגישו בנוח.
זה סינון חוקי ואף אחד לא יכול לבוא בתלונות עליו.

לא יעזור לך כלום, הם יבואו ברגל עם צידניות עם בקבוקי וודקה ופחיות רדבול. ויחד איתם יבואו גם אנשים שהם לא ערסים אבל חושבים שאין בעיה להשאיר את כל הזבל שם כי "יש אנשים שזו העבודה שלהם לנקות", ואנשים ששמים את כל הזבל "ליד" הפח (ברדיוס של עשרים מטר) "כי הפח מלא" ואנשים שנותנים לילדים שלהם להתרוצץ בכל מקום עם שקיות במבה, אבל כמובן שלא ינקו אחריהם "כי הם ילדים".

אין בישראל תרבות של שמירה על שום דבר ציבורי - לא על רכוש, לא על טבע. עדיף לכל הנוגעים בדבר שהחמש מאות מטרים המסכנים האלו יישארו סגורים.

לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

אני חושב שהכנרת היא בערך הדוגמה היחידה שצעד כזה היה אפקטיבי, בדיוק מהסיבות הללו.

כל כך אפקטיבי שלפני שבוע זוג [מה-המילה-הפוליטיקלי-קורקט-לערבים-היום?] תקפו אדם בחוף גופרה שהעיר להם על מוזיקה רועשת, וזה אחרי שהמשטרה הגיעה, עשתה להם נו נו נו והלכה.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
פורסם

כמה שאני לא סובל קיבוצניקים.

לסחנה יש כניסה בתשלום, למה הקיבוץ צריך לתת כניסה בחינם?

יש את חוק החופים לכולם שיצא בשנים האחרונות ואפשר לפנות חצי מדינה מהבתים שלהם לפי החוק הזה.

סימנתי על המפות את הבניה ה"לא חוקית" לפי התקן החדש.

כל האזור של המרינה בהרצליה, לבעלי הדירות אסור לגור בדירות שלהם והם לא יכולים למכור אותן כי אף אחד לא יקנה.

זה כמה מאות דירות שאסור לגור בהן.

חוף תל אביב בערך כל הדרך עד בת ים, קו החוף רוב הבניה "לא חוקית" לפי התקן החדש.

הדירות בנמל יפו הרבה יותר קרובת למים מאשר הדירות במרינה הרצליה.

בקיצור תרגיעו, קחו צימר בקיבוץ ותהנו

dan.jpg

harz.jpg

אייל

פורסם (נערך)

אהבתי את מכבסת המילים בשרשור הזה 

ערסים = מזרחים ואתיופים בואו נגיד את הדברים כמו שהם. 

אז בואו נקים מדינת אפרטהייד ניתן רק ללבנים ה"מחונכים ומשכילים" לעבור ולהכנס לאתרי טבע במדינה. 

אולי גם נקים מחסומים בשכונות ונבדוק רכב רכב שחלילה לא יהיה בו איזה בהמה , איזה "ערס" מצוי לא מהצבע הנכון שלא קרא טולסטוי ולא בדיוק מת על תיאטרון הבימה. 

עצם ההצדקה בהגבלת הגישה למקום כלשהו במדינה כאילו על ידי" אנשי התרבות"  מהשבט הנכון ש"מגינים" על המקום מפני כל אותם "ברברים" או ערסים זה דבר מזעזע ביותר. 

עריכה אחרונה על ידי me5000
  • רעיון גרוע 8
פורסם
לפני 6 דקות, me5000 כתב:

אהבתי את מכבסת המילים בשרשור הזה 
ערסים = מזרחים ואתיופים בואו נגיד את הדברים כמו שהם. 

היחיד שציין צבע ועדות זה אתה.
ערסים יכולים להיות במגוון צבעים, עדות ודתות ואף אחד לא אמר זאת.
אתה מצאת לנכון להדגיש את זה. אולי ה"קיפוח" עדיין עושה לך את זה? אולי השד העדתי?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הטרול מת לגרור את הדיון לשיח כזה, וכנראה לא מודע לעובדה שהפורום מורכב מאנשים מבערך כל רקע אפשרי. (תכלס, קארספורום זו אחת מזירות הדיון הטובות שאני חבר בהן...)

אל תאכילו אותו.

לפני 24 דקות, MiniMiz3r כתב:

כל כך אפקטיבי שלפני שבוע זוג [מה-המילה-הפוליטיקלי-קורקט-לערבים-היום?] תקפו אדם בחוף גופרה שהעיר להם על מוזיקה רועשת, וזה אחרי שהמשטרה הגיעה, עשתה להם נו נו נו והלכה.

"אפקטיבי" זה יחסי. תקריות יהיו תמיד ובכל מקום. אז ב 5 מקרים המשטרה יעשו מה שהם צריכים, וב 6 הגיעו שוטרים שלא בא להם בטוב ישר אחרי גלידה של צהריים או משהו. אי אפשר להכחיש שהמצב בחופי הכנרת הוא עולם אחר לעומת המצב לפני תחילת האכיפה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על הניתוח הפסיכולוגי המרתק, אבל כדאי שתשמור את ההערות המתנשאות האלה לעצמך  ותגיב לגופו של טיעון ולא לגופו של אדם, כי זה לא בדיוק גורם לך להיות צודק כי כביכול העלבת אותי, זה רק מעיד שאין לך איך להתמודד עם הטיעון שלי. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...