Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני  מחפש ג'יפ /ג'יפון שמכיל את הדברים הבאים

בקרת שיוט אדפטיבית עם זחילה

צריכת דלק 1:15 אמיתית

תיקון סטייה מנתיב אקטיבית

סכום עד 156K אפשרי יד 1 אפס קילומטר

פתחי מיזוג אחוריים

עצירה אוטונומית במקרה של התנגשות

מרווח רגליים וראש

מולטימדיה רצוי אנדרואיד אוטו

אני הולך להחזיק ברכב 6 שנים והנסועה שלי 25K בשנה

עוד דבר חשוב אחריות יצרן ארוכה ולא רק שנתיים נגיד

כרגע על הפרק קיה נירו וגם סוכני קיה אדישים וזה מרגיז אבל הוא לא ממש ג'יפון וזה מבאס אותי שבסכומים האלה כבר אפשר להביא רכב יותר שהוא ג'יפון נורמאלי CX5 CX 30 מיצובישי אואטלנדר ועוד

עוד אפשרות לרדת מג'יפון וללכת על טויוטה פריוס או יונדאי איוניק אבל אלו נראים לי רכבים קטנים יותר מהנירו מבחינת מרווח מחייה פנימי וגובה ראש מאחורה.

עריכה אחרונה על ידי aviw100
פורסם

לגבי אחריות היצרן... היום אצל כל יבואן תקבל לפחות שלוש שנים, רק שאצל הואגיות זה עולה לך עוד אלף ש"ח בעת הקניה.

צריכת הדלק שביקשת אכן מקטינה מאוד את האפשרויות כי זה משהו שתשיג רק בהיברידיות או דיזל.

אם אתה מוכן להתפשר על צריכת הדלק אז הקארוק אמבישן והאטקה סטייל יכנסו בתקציב ויענו על שאר הדרישות (אולי אפילו דגם אחד מעל אם ההנחות גדולות מספיק).

אם בנוסף גם תגדיל קצת את התקציב, אז הספורטאז' פרימיום נמכרת כרגע במבצע חבר ב-160 אש"ח (מניח שגם ללא חבר אפשר לקבל הנחה דומה).

• תוכן חדש...