Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי שברולט קרוז סוף 17. לפני כמה שעות נסעתי ברכב ופתאום התחילו לי רעידות שבחיים לא היו. לפי מה ששמתי לב הם מגיעות מהמנוע והם מתחזקות בזמן עצירה של הרכב על הילוך דרייב, ובעיקר ברוורס. מה לדעתכם צריך להחליף ברכב ואיפה נמצאת הבעיה?

פורסם

רעידות כאלו מאפיינות לרוב תושבת/ות מנוע או גיר (או גם וגם) גמורות.

בזמן נסיעה המנוע עובד עגול ו"נושם" היטב?

פורסם
לפני 4 שעות, ZvikH כתב:

רעידות כאלו מאפיינות לרוב תושבת/ות מנוע או גיר (או גם וגם) גמורות.

בזמן נסיעה המנוע עובד עגול ו"נושם" היטב?

המנוע רועד לא רגיל פתחתי את המכסה מנוע לראות וגם יש רעש חלש אבל מוזר שאני לוחץ טיפה גז גם האוטו לא סוחב אני לוחץ טיפה לוקח לו זמן להגיב לא רגיל בכלל

לפני 4 שעות, Roycohen1979 כתב:

האם נדלקה מנורה כלשהי ?

איך הרכב בנסיעה ? האם סוחב בסדר ? מרעיש ?

האם מדובר בקרוז 1.4 טורבו בדגם ה140 כ״ס ?

נדלקה לי ממש לרגע מנורה של סימן קריאה של תקלה ונעלמה לגמרי , הרכב בניסעה על הפנים לא סוחב לא נוסע כמו שצריך רעידות טיפה בזמן נסיעה והרוב בזמן עצירה מוחלטת כן מרעיש טיפה וכן 1.4 טורבו 150 כוח

פורסם

תכנס למוסך, נשמע כמו בעיה בעקבות הצתה מוקדמת, הערכה שלי היא סדר בבוכנה 2 או 3 או שבר מלא בבוכנה או בטלטל של אחד משני הצילינדרים האלו.

כנס למוסך מורשה הם ידעו מה התקלה רק מלהקשיב למנוע.

פורסם
לפני 2 שעות, Roycohen1979 כתב:

תכנס למוסך, נשמע כמו בעיה בעקבות הצתה מוקדמת, הערכה שלי היא סדר בבוכנה 2 או 3 או שבר מלא בבוכנה או בטלטל של אחד משני הצילינדרים האלו.

כנס למוסך מורשה הם ידעו מה התקלה רק מלהקשיב למנוע.

שמתי אותו במוסך תודה 👍🏻

• תוכן חדש...