Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש פה, אומנם מגיע מותש ומבולבל מאוד אשמשח שתעזרו לי.

ברשותי רכב קיה קרניבל 7 מקומות 2006.

עקב התפוצצות צנרת באמצע נסיעה והתחממות הרכב, נהרס ראש מנוע... 

החלפתי מנוע ב'מוסך מורשה' וממוקם גבוה בגוגל ומחיר סביר.

לאחר החלפת מנוע ותשלום טבין ותקילין על עוד מרעין בישין ברכב סה"כ 8 וחצי אלף.

הרכב שוב הראה סימני חימום (אומנם לא איפשרתי לו להתחמם) אלא עצרתי בצד וראיתי שמים נפלטים מהמיכל רזרבה.

חזרתי למוסך ומאז אני עובר מסע של סידרת רמאויות החל בהוצאת טרמוסטט והוצאת קולר מים של הEGR, וכלה בתוספת מאוורר בגודל של מאוור של מחשב לשני המאוורים המיפלצתיים שגם ככה קיימים באוטו.

אמרתי למוסך שבעיני המנוע תקול ואני שולח אותו לבדיקת לחץ הפוך במוסך אחר.

שורה תחתונה לא מצאתי מוסך שיסכים לתת חוות דעת בעניין, היות והוא נכנס ביני לבין המוסך.

המוסך אומר בא אני אבצע בדיקת לחץ הפוך ונראה מה מצב המנוע...

אני לא כ"כ סומך עליהם אחרי הבדיחות הקודמות שניסו לפתור את הבעיה.

אני אובד עיצות.

מישהו יוכל לעזור לי בעניין.

מיותר לציין שאינני מבין כלל ברכבים, אני אדם שקט ועדין מטבעי ולא בנוי ל'הפיכת שולחנות' במוסך. את הלחם והחלב של ילדי הקטנים נתתי עבור תיקון האוטו, וצר לי שאני מסתובב סחור סחור סביב אותה בעיה כבר הרבה זמן.

פורסם (נערך)

תדרוש מהם בתוקף שיסדרו הכל פיקס ולא- אתה מאיים שתתבע משפטית זה הרבה כסף 8000!

סביר להניח שהם יעדיפו לסגור איתך ולא להיגרר למשפט 

כמובן אני מניח שיש לך קבלות על כל הטיפול

גם לאדם עדין מותר לדרוש את שלו בנחישות.

עריכה אחרונה על ידי המחליף

משתדל לעזור

פורסם

כתוב מאיזה איזור אתה ובקש המלצה למוסך שיתן לך חוות דעת כתובה על המנוע.
אין צורך להכניס את המוסך לכל פרטי הסיפור.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

השאלה הראשונה היא האם המנוע באמת הלך לאחר ההתחממות, אם כן אז ההחלפה היתה הכרחית, המנוע ההרוס אינו הסיבה להתחממות אלא הסימפטום של מערכת קירור לא תקינה.

יתכן מאוד וככול הנראה התקלה עדיין קיימת, מערכת תקינה הכוללת טרמוסטט תקין ומשאבת מים תקינה ורדיאטור תקין וראש מנוע תקין ומיכל עיבוי תקין וכו וכו וכו לא צריכה להתחמם ולכן אין סיבה להוציא קולרים ולהוסיף מאוררים.

נראה שהמוסכניק שלך לא מוצא את התקלה (בלי קשר למנוע התקול להלן ״הסימפטום״) ומאלתר פתרונות.

אני הייתי הולך למוסך אחר ומבקש פתרון לתקלה כולל אישור של מה שנעשה, תיאור של מהות התקלה ומה נמצא ומה הוחלף, לאחר מכן עם דוח שמאי מחליט אם לגשת לבית המשפט ולבקש החזרים על האלתורים והמאוררים והסרת הקולרים וכו... ובמידה וימצא שתיקון או החלפת המנוע בוצעה עם טעויות אז תובע על עלות המנוע.

פורסם

תודה לכל העונים

אני מאזור מודיעין ואגיע לכל מקום בארץ שיסכים לבצע את הבדיקה

לגבי מערכת קירור..

1. רדיאטור חדש.

2. הוציאו טרמוסטט.

3. מאווררים תקינים.

אני לא יכול לקבל חוות דעת ממוסך אחר כיון שהמוסך שלי אומר שיטפל באוטו רק אני בגלל כל הקומבינות איבדתי לגמרי את האמון בנוכל הזה.

יש לציין שיש שם במוסך אנשים קצת יותר הוגנים אבל המוסך שם יותר דומה לשוק הכרמל ויסלחו לי אנשי השוק שדימיצי אותם למוסך הארור הזה.

מי שיכול להחכים אותי עוד אשמח

• תוכן חדש...