Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הן נמכרות סביב 30K לשנתון 2011, מחיר דומה למאזדה 3 2.0 ליטר ופוקוס ידנית משנתון דומה, או סיוויק ידנית ישנה יותר.

היא חזקה מהן, ודי איכותית.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם באופן כללי וספציפית לגבי:

1. מנוע - ה-T5 הזה שווה את הכסף שלו? הוא מרגיש כמו 230 סוסים, או שהגיר המיושן מעייף אותו? בנוסף, אומרים שבזכות היותו מחומש צילינדרים יש לו צליל יחודי ותחושה חלקה. מישהו התנסה בזה?

2. התנהגות - הבנתי שהוא מבוסס על שלדה זהה למאזדה 3 ולפוקוס, מה שאמור לתרום להתנהגות כביש טובה + הנעה כפולה. איך מרגישה התוצאה בפועל?

3. אחזקה - בהנחה ואמצא רכב שטופל כהוגן ולא אתקרב למוסך יבואן/מורשה אלא מתמחה. כמה יקר יהיה לתחזק אותו (ביחס לרכב משנתון ומחיר דומים, כמובן)? לוולוו יש סטיגמה של מכוניות אמינות. יש לזה כיסוי? המנוע/גיר מחזיקים מעמד? יש מחלות ידועות?

תודה מראש למגיבים.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

C30 T5 2012 כאן.

דיסקליימר: דעתי מורכבת מנסיון עם רכבים פשוטים וחלשים יותר, כאשר הדבר שהכי מתקרב לוולוו שהיה ברשותי זה גולף 2015 150כ"ס.- קח זאת בחשבון!

אני מניח שהמנוע זהה(בטח אפשר לבדוק סדרה...): לדעתי הצליל נפלא. כח לא חסר- אבל הכח מתקבל באופן די מתון ולא אגרסיבי, וקראתי שבשני ההילוכים הראשונים יש הגבלה כלשהי שממתנת את כל העסק. לפעמים כשאני מרגיש פרא אדם אני מבטל את ה dstc(שגם הוא ממתן את הכח כנראה, כי אם לוחצים חזק אז הרכב פשוט יאבד אחיזה...) ומרגישים קצת יותר עוצמה. הגיר לא זריז, אך יכול להיות שזה המצב ברכב הספציפי שלי.

אצלי הנעה קדמית, ההתנהגות אחלה בסה"כ, אך לא מדובר ברכב ספורט- ואני גם לא מותח אותו לגבולותיו בכדי לאשש\להפריך טענה זו.

טיפולים - אני לא נוסע הרבה, אז חוץ מיישור קו(יקר ואכזרי, אז זה לא רלוונטי למצב בשוטף) יצא לי לעשות טיפול קטן... והוא עלה בסביבות ה 750שח כמדומני. לא יקר לכל הדעות.

הרכב שלי קטן יותר וכנראה יותר קל, אז קח זאת בחשבון.

• אהבתי 1
פורסם

אחד המנועים האייקוניים של היצרן חומק פה עם תגובה אחת בלבד... איפה כל חובבי המותג?!?!

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...