Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עומד לקנות רכב והגיע הזמן לפתוח את הארנק ..., ואז אני תוהה, מהרגע שאני משלם ועד לרגע שהרכב נרשם על שמי עובר שבוע שבועיים. בזמן הזה הכל יכול להיות ואין לי שום הגנה, רק קבלה. בשבילם זה כסף קטן, אבל בשבילי זה המון. מה עושים? מה מקובל?

תודה מראש,

ע.

פורסם

אם אתה קונה מסוכנות רכב או מגרש מסודר אין מה לפחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני קונה מיבואן. אבל מה לעשות, מפחד. עבדתי קשה בשביל הכסף הזה.

קראתי עכשיו שהיה נסיונות בכנסת לחייב מוכרים (יבואנים וכו) לתת ערבויות. לא ברור לי אם זה עבר והאם עלות הערבות היא על הקונה או המוכר.

היבואן שאני קונה ממנו אמר שזה אפשרי, אבל עולה 4% ממחיר הרכב, שזה המון.

פורסם

אתה שם את הכסף בבנק וסומך עליו או מתחת לבלטות? יש רמת ביטחון מסויימת שחייבים לחיות איתה בעולם המודרני. אין דין יבואן רכב כחנות רהיטים.

אם מדובר על יבואן גדול ו14 ימי אספקה.. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לישון בשקט ולא לחשוב על זה. אחרת קנה יד שניה

פורסם (נערך)

לא נראה באופק אף יבואן שסוגר את העסק בזמן שיש עד שתקבל את הרכב אם אתה רוכש רכב שכבר בארץ. אם רוב היבואנים מוסרים עד 14 ימי עסקים ובגלל ההאטה האחרונה עד 21 ימי עסקים. אל תדאג היבואנים במצב מצויין. 

בטחונות פיננסים עולים כסף, ערבות בנקאית תעלה לך כפי שאמרו.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה תהליך מקובל, זה גוף מסודר, קבלות, טפסים.

תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פעם חשבו ככה בעוד סקטורים עד שקרו מקרים.

אם היום היה מקובל (מבוקש) לבקש בטחונות אז זה לא היה כזה יקר. במצב הנוכחי אבחר לקחת את הסיכון.

פורסם
לפני 3 דקות, amos2 כתב:

פעם חשבו ככה בעוד סקטורים עד שקרו מקרים.

אם היום היה מקובל (מבוקש) לבקש בטחונות אז זה לא היה כזה יקר. במצב הנוכחי אבחר לקחת את הסיכון.

תתחדש ותהנה!

• תוכן חדש...