Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן אקסטרייל שנת 2017. עבר טיפול והמוסכניק טען שבניסאן אקס טרייל רצועת הטיימניג נקרעת אחרי 100000-150000 ק"מ, ייתכן? הבנתי שברכבים חדשים מותקנת שרשרת טיימניג, שהיא להבדיל מרצועה מחזיקה הרבה יותר מעמד, ולא רצועת טיימניג, איך אוכל לדעת מה קיים אצלי? 

פורסם

אנחנו מדברים על דיזל?
למנועי דיזל של רנו / ניסאן DCI יש רצועת טיימינג, לא שרשרת.
אני לא יודע מה תדירות החלפתה באקס טרייל. ב NV200 זה אכן היה אחרי 150 אלף קילומטרים.
לא משחקים עם הרצועה הזאת - הנזק למנוע יהיה גדול מאוד במידה והרצועה נקרעת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 50 דקות, יקיר לוי כתב:

ניסאן אקסטרייל שנת 2017. עבר טיפול והמוסכניק טען שבניסאן אקס טרייל רצועת הטיימניג נקרעת אחרי 100000-150000 ק"מ, ייתכן? הבנתי שברכבים חדשים מותקנת שרשרת טיימניג, שהיא להבדיל מרצועה מחזיקה הרבה יותר מעמד, ולא רצועת טיימניג, איך אוכל לדעת מה קיים אצלי? 

בתור התחלה תכתוב אם דיזל או בנזין, ואיזה נפח מנוע. אם אתה לא יודע פרטים אלה, כתוב לך דגם מנוע ברישיון רכב.

@vladclar למיטב ידיעתי במנוע 1.6 dci R9M שהיה לפחות בחלק מהשנים באקסטרייל, יש שרשרת.

חזיר דיזל

פורסם

תתקשר לכל מוסך מורשה יבואן, תמסור את מספר הרכב ותקבל תשובה.'אם זאת שרשרת - לא צריך לעשות שום פעולת ההחלפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, יקיר לוי כתב:

איך אני יכול לבדוק ולהיות בטוח שאכן מדובר בשרשרת?

תסתכל ברישיון הרכב. אם דגם המנוע הוא R9M - זו שרשרת. 

99% שזה המנוע הזה אבל יכול להיות שיש לו קוד אחר אצל ניסאן. R9M זה אצל רנו.

אם מופיע משהו אחר בדגם מנוע, תרשום כאן.

פורסם

בכמה מנועים מודרניים עם שרשרת, השרשרת לא מחזיקה מיליון ק"מ כמו שמצופה ממנה אלא גם מתבלה וצריך להחליף אותה מתישהו.

אני בספק שמוסך מורשה יגיד לך משהו גם אם באמת יש בעיה זה כי זה לא פוליטיקלי קורקט. 

אם אתה בקילומטרז' גבוה תקשיב אם אין רעש חריג מאיזור השרשרת שמופיע בהתנעה ונעלם כמה שניות אחרי. 

זה מנוע לא נפוץ בארץ, לא זכור לי שהיו פה בפורום תלונות על שרשרת במנוע הזה. כדאי להיות עם היד על הדופק ולטפל ברכב בזמן.

• תוכן חדש...