Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מחפש לקנות את הרכב השני שלי , אחרי כמה שנים שאני נוהג על משפחתית אני רוצה להתחדש במשהו יותר קטן , יותר צעיר (רווק באמצע שנות ה20..)

תקציב- אזור ה55K-60K ויכול לחרוג עד 65K אם זה שווה את זה.

מחפש משהו עם קצת כוח, אני לא נוסע 200 אבל אני הרבה על הכביש (בערך 20K בשנה) גם בנסיעות עירוניות וגם בין עירוניות, וסה"כ אני רוצה להנות מהנסיעה.

האופציות שחשבתי עליהן כרגע הן:

seat leon style 14-15

seat ibiza fr 15-16

audi a1 14-16

mazda 2 16-17

honda civic 15-16

golf/polo 14-16

יש לי ספקות גדולות לגבי גיר הDSG בגלל זה באתי לפה, קשה למצוא היום רכב בשנתונים הנ"ל שעשה פחות מ-80K והבנתי שמהקמ"ש הזה וצפונה כבר מתחיל הבלאי וצריך לרוץ למוסך- במצמדים בטורבו...מה אתם אומרים לגבי זה?

כרגע יש ברשותי יפנית (קורולה) ומבחינת האמינות אני לא ממש רגיל לרוץ למוסך.

הרבה חשבתי אם כדאי לי להתפנק קצת וללכת על AUDI A1, השאלה כמה אצטרך לרוץ איתה למוסך וכמה יעלו לי טיפולים וחלקים (שלא נדבר על ביטוח ואגרות)-אשמח שמי שמבין קצת באאודי יענה על זה. מאנשים שלא היה בבעלותם אודי בחיים מראש אומרים- יקר ומיותר, אבל מאידך אנשים שמחזיקים אאודי אומרים שזה לא כזה נורא, שרמת האמינות היא טובה והטיפולים והחלקים אפילו שווים למחירי הטיפולים והחלקים של הסיאט (אותו גיר וכו') מה אתם חושבים?

או שבכלל עדיף לי להידבק למאזדה 2 שתתן לי את התמורה הכי טובה עבור המחיר (השאלה כמה מנוע 1.5 יספק אותי וכמה אהנה ממנה)

חשוב לי רמת גימור טובה, שליטה מההגה, מולטימדיה, מצלמה חיישנים וגם גג זה אקסטרה (אתם יודעים כל מה שב2020 כבר הפך לסטנדרט)

תודה רבה לעוזרים

פורסם

הA1 חולקת את אותו המנוע והמכולולים עם פולו ואיביזה לכן בכול מסוך שהוא לא מורשה עלויות החלפים והטיפולים צריכות להיות זהות.

לגבי DSG וטורבו הבעיות לא מתחילות ב80 אלף וצפונה... אלו תקלות פתאומיות שיכולות לקרות גם ב 20 אלף אבל ככל אצבע הוא שככול שהקילומטראז ברכב עולה ככה עולה ההסתברות לתקלות אם זה שווה את זה? שיקול שלך בלבד אתה יכול להחליף גיר באיביזה ואאודי פעמיים ולהיות שלם עם עצמך כי הן מפנקות בכוח וחסכוניות או שאתה יכול לקחת מאזדה ולהיות רגוע או להתבאס על חוסר זמינות הכוח...

כול הרכבים שהבאת ברשימה הם אופציות טובות אם אין לך צורך בהרבה מקום הייתי מכוון לסופרמיני ומוחק את המשפחתיות מהרשימה (סיוויק, גולף, לאון) סוםרמיני מקבילה באותו מחיר לרוב תהיה חדשה יותר או לפחות מאובזרת יותר. לגבי

האאודי A1 לדעתיהיא  לא שווה את הכסף שהיא עולה סה"כ מדובר באיביזה\פאביה\פולו עם טיפה "לוקסוס" אישית אני אוהב את הפולו יותר.

פורסם

מאזדה 2 ברמת גימור פיור וויט לדעתי תתן לך את נקודת האמצע בין ביצועים לאמינות. 

הסיוויק מרגישה כבדה (לי לפחות) עקב תיבת הילוכים איטית. 

פורסם

המאזדה 2 חביבה מאוד, אם תמצא אחת מהגרסאות המאובזרות תקבל תא נוסעים נאה ואיכותי, רמת אבזור טובה, אבזור בטיחות והתנהגות כביש מהנה.

אם היא לא מספקת מבחינת הספק מציע לך לשקול מאזדה 3. ספיריט מ-2014-2015 תגרום לך להגיע לתקרת התקציב אבל היא מאובזרת טוב, זריזה, מתנהגת מעולה ואפילו חסכונית יחסית.

• תוכן חדש...