Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 45 דקות, GTאי כתב:

המבצע הזה ברכישה דיגיטלית אמור "לקבע את המחיר"? לא רואה הרבה שיזמינו ככה בלי להגיע לסוכנות לבקש עוד הנחות.

אולי זו שיטה לתת מחיר מקס' להנחה?

זה ישראבלוף - כמו שהסבירו לי את זה, היבואן שיכנע את היצרן שבתקופת הקורונה הוא מכר רכבים אונליין בלי אולמות תצוגה כדי לקבל מלאי נוסף שבמקור יועד לדרום אירופה (איטליה, ספרד). תכל'ס אנשי המכירות לקחו עסקאות שכבר היו מבושלות ובעצמם הקלידו אותן דרך האינטרנט והם מוכנים לעשות זאת עבורך גם כעת ...

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין גם ששוק יד שניה חלש מאוד. הרבה רכבים מפורסמים שוב ושוב. כנראה שיש בעיה יותר עמוקה מזמן אספקת רכב חדש. מגרשי הליסינג עמוסים במכוניות ואין דורש.
האמת שאני לא מסכים איתך,
ערב שבועות נסעתי לפי גלילות כדי להתמקד על איזה רכב אני רוצה לקנות וכל הסוכנויות פשוט מפוצצות באנשים!
טרייד מוביל מכרו שם רכבים כמו לחמניות חמות, אוויס פתחו צליות עם עמדות נוספות בתוך המגרש. הכל היה שם הומה אדם וראיתי מסירות בעיניים שלי של משומשות.

מה גם שהשוק יד 2 הפרטי חי, פירסמתי את הרכב שלי(רכב נפוץ מאוד) באותו ערב שבועות וכבר לקראת הערב סגרתי עם קונה על מחיר. ביום ראשון הרכב נמכר.

ואני בעצמי קניתי רכב ביום רביעי מאוטוסנטר, גם שם אני יכול להעיד על עומס. הייתי שם יחסית מהבוקר וראיתי עוד מסירות כולל 0 ק''מ.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם אני מכרתי את הרכב שלי ביד2 תוך יום (לפני חודש).

אבל כקונה נראה לי שאין מבחר גדול כמו פעם ביד2, 33K מודעות בלבד (בפרטי) כאשר זכורים לי ימים של 40K+

נראה שגם המגרשים לא להוטים במיוחד למכור כאשר ההנחה מסתכמת ב2-3K בלבד (לרכבים בשווי 100K)

פורסם

רכישה של כלי רכב יד2 ולא כלי רכב חדשים זו התחלה של הקטנת ההוצאה לתא משפחתי. זה חלק מהקטנת הצמיחה במשק..

אופציה נוספת - אנשים שמחזירים רכבי ליסינג (פרטי או תפעולי) כדי להגדיל את הכסף שנשאר להם למחייה/ החזרי הלוואות / להגדיל את מרווח הבטחון כי לך תדע מה יהיה בהמשך.

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שוק יד 2 פשוט קפא!

רכבים מצויינים שבימים כתיקונם היו עפים כמו לחמניות חמות , פשוט נשארים בלוח מעל שבועיים!

וזה קורה רק כי בעלי הרכבים לא מוכנים להתגמש.

אולי בצדק איני יודע.

מה שבטוח הולך להיות מעניין כשהמגרשים יתחילו לסרב לקחת מכוניות\ להוריד בהצעות מחיר בגלל עודף במגרש.

פורסם
בתאריך 5.6.2020 בשעה 14:44, GTאי כתב:

המבצע הזה ברכישה דיגיטלית אמור "לקבע את המחיר"? לא רואה הרבה שיזמינו ככה בלי להגיע לסוכנות לבקש עוד הנחות.

אולי זו שיטה לתת מחיר מקס' להנחה?

היבואנים מחפשים להעביר את הרגלי הקנייה של הישראלי מאולם המכירה לאונליין, במטרה לחסוך בעלויות של אולמי תצוגה.

זה חלק מטבילת הרגל במים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

היבואנים מחפשים להעביר את הרגלי הקנייה של הישראלי מאולם המכירה לאונליין, במטרה לחסוך בעלויות של אולמי תצוגה.

זה חלק מטבילת הרגל במים.

מצוין! בימים היפים שקניתי רכב באירופה כף רגלי לא דרכה באולם תצוגה. נכנסתי ל Configurator של היצרן, בחרתי מה אני רוצה ולא רוצה, שמתי מקדמה, חיכיתי כמה ימים שרשום שם לחכות, שילמתי את שאר הסכום כשהרכב הגיע לפתח הבית וזייג גזונד, כולם יצאו מרוצים.

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

זה חלק מטבילת הרגל במים.

זה לא יעבוד בארץ.

וגם אם כן, היבואן לא יגלגל את צמצום ההוצאות לצרכן.

פורסם

אף אחד לא אמר שהוא רוצה לגלגל את ההנחה לצרכן. מה שכן יהיה מאוד נחמד לצרכן אם הוא יוכל לזמין נסיעת מבחן הביתה, ואחר כך להזמין את הרכב מהבית במקום להגיע לאולם התצוגה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בתרבות הישראלית אפשר להתווכח באולם תצוגה ולקבל הנחה, למה שאזמין באינטרנט ללא שום הנחה?

עד שהיבואנים לא יגלגלו את כל ההנחות הקיימות לאון ליין, אנשים לא ימהרו לעבור.

• רעיון טוב! 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אנשים רק חיכו שהקורונה תגמר. יש כסף , קונים. אין כסף , יאללה הלוואה. אני כמעט בטוח שבחצי השנה שנשארה השוק יתקן את עצמו.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני חושב שהבטחון שלך חסר בסיס.

המון מובטלים, המון נשארים לעבוד מהבית ולכן לא צריכים את הליסינג.

ועוד

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ואני חושב שאנחנו עדיין לא יכולים לדעת מה יהיה - אנחנו עדיין עמוק בתוך המשבר, וקשה לצפות איך נצא ממנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קשה לנחש מה יהיה.
התחבורה הציבורית למשל לא חזרה לעבוד במתכונת מלאה. הרכבת עוד מושבתת. מניח שזה גרם ללא מעט אנשים לשכור/לקנות רכב.

כל דבר משפיע על משוואת ההיצע ביקוש.
מניח שיש מציאות בגלל המצב, אבל תמיד אפשר למצוא מציאות, רק צריך זמן וסבלנות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...