Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה נורה של רפידות שחוקות בגולף.

פירקתי את שני הגלגלים הימניים, וכמו שתיארתי לעצמי, מצאתי את הרפידות האחוריות קרוב לסופן.

את הקדמיות החלפתי לפני 13000 ק"מ והן עדיין היו מליאות בשר.

מדדתי את עובי הצלחות האחוריות, והלכתי לספרות הטכנית. העובי עדיין היה מספיק ואין צורך להחליף את הצלחות. על פי הכתוב אין חיישן בציר האחורי.
פניתי לחנות חלפים, נתנו לי רפידות ששייכות לדגמים אחרים של VAG עם ההבטחה שזה מתאים. גם הם אמרו שאין חיישן.
השוויתי מידות באתרים של יצרני רפידות וראיתי שאכן המידות זהות, רק העובי 1 מ"מ פחות. אף לא אבין איך עובדים עם חלפים בארץ, אני בדרך כלל מזמין לפי מק"טים בלבד.

בספר עם ההוראות הרשמיות כתוב שצריך לנתק את הצינורות ההידראוליים. 
לא הבנתי למה הסיבוך הזה שיהיה צריך לנקז אויר אחר כך. אבל נתקלתי בהוראות האלה בעוד מקומות לגבי הקליפרים האחוריים של הגולף.
לבסוף מצאתי כאן הוראות איך להחליף רפידות בדרך פשוטה בלי לנתק את הצינורות ההידראוליים.

עד היום, כיווצתי קליפרים בעזרת קליבה של נגרים וזה לא ממש נוח. לא מזמן הייתי צריך להשלים הזמנה של כלי עבודה באמזון ל$50 ולקחתי סט כיווץ קליפרים ייעודי. מסתבר שזה היה בדיוק בזמן כי על מנת לכווץ את הקליפרים האחוריים בגולף חייבים כלי שמסובב את הבוכנות.

הרכבתי הכל ושלום על ישראל. נכבתה הנורה של הרפידות.

אבל זה לא יכול להיות!

אין בציר האחורי חיישן רפידות...

אחרי יומיים הנורה חזרה לדלוק.

פירקתי את הגלגל השמאלי קדמי ומצאתי שהצמה של החיישן קרועה. עשיתי תיקון עם הלחמה ועכשיו הכל טוב.

IMG_20200323_175847.jpg

IMG_20200323_171732.jpg

WhatsApp Image 2020-03-22 at 07.57.28.jpeg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לדעתי יש לך קצר בחוט של הרפידות הקדמיות למרות שיש להן בשר.
ההתראה היא רק לרפידות הקדמיות ואם החוט "נצבט" או נוגע בגוף אז המנורה תדלק למרות שהרפידות תקינות.

אני לא יודע אם אצלך ברכב יש חוט בשני הצדדים. אם כן תבדוק אותם. לדעתי תמצא שהחוט גלוי במקום כלשהוא ונוגע בגוף ולכן המנורה נדלקת.
למנורה הזאת אין קשר לרפידות האחוריות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כתבתי כבר שמצאתי את הנתק בחוט שמתחבר לחיישן הקדמי ותיקנתי אותו.

השירשור הזה הוא לא בקשת עזרה, סתם סיפור לשעת לילה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

למה בסט לכיווץ קליפרים יש שני מכווצים? מתי צריך להשתמש בשניהם?

קניתי מכשיר פשוט וזול יותר שגם עושה את העבודה.

9.thumb.jpg.6c592c27db2c1dffd033cfd6c882583f.jpg

1422282510_Brakepistontool.jpg.eced831520a95fefd16f6310097a7362.jpg

פורסם

אחד עם הברגה ימנית ואחד עם הברגה שמאלית. אני הייתי צריך את אותו אחד בשני הצדדים של הרכב, אבל כנראה שיש רכבים שצריך אחד שונה בכל צד..

יש הרבה סוגי מכשירים שכולם יעשו את העבודה, אבל הסט שקניתי היה זול מאוד. 72 ש"ח עם משלוח חינם והרבה המלצות.

היו זמנים טובים עם המשלוח חינם באמזון.

הרחבתי את אוסף כלי העבודה שלי.

• אהבתי 1

עמוס

פורסם

יש בוכנות עם הברגה הפוכה.

לדוגמא פיקאסו דור קודם או כל מיני דגמי פיאט, צד אחד עם הברגה רגילה ובצד השני הפוכה.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...