Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מעולה, פונט קטן בטלפון, כמו שאני אוהב.

תותחים. ?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברוכים השבים...
תודה על המשך התמיכה ב tapatalk.

נעלה ונצליח...

נ.ב

הגלישה דרך פיירפוקס בתצורת מובייל, בעייתית... אבל אולי מדובר על חבלי לידה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

נראה מעולה!

חתיכת שדרוג, מחכה להסיר את tapatalk.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
On 29.2.2020 at 21:05, shachar187 said:

מה זה אומר מבחינת פורום אוף טופיק? עדיין יהיה סגור וידרוש בקשה מיוחדת?

כי במצב הנוכחי הרבה נופלים בין הכסאות (אהמ...אני...אהמ) ואין הרשאה לכתוב שם.

מצטרף לשאלה...

פורסם (נערך)

1 minute ago, farkash7 said:

תתחדשו על הפורום

תודה

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

נצטרך להתרגל למראה החדש. לטעמי חיוור מדי. מצד שני, בטלפון יש לי dark mode, אז זה יותר טוב.

ודבר קטן ומרגיז - עכשיו יש לי "ניקוד מוניטין 1". אין מטפסים בסולם?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן טיפה חיוור מדי, צריך קצת יותר צבע או משהו שיגרום לעיצוב להרגיש קצת יותר ייחודי ופחות גנרי. מלבד העיצוב עצמו השינוי חיובי מאוד מבחינת פיצ׳רים וממשק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

ודבר קטן ומרגיז - עכשיו יש לי "ניקוד מוניטין 1". אין מטפסים בסולם?

כותבים דברים שמועילים לאנשים ומקבלים מהם לבבות ופרצופים, כמו באתר של צוקרברג.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...