Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בטסלה דיברו על פריצה מרחוק, להתחבר פיסית לרכב ולפרוץ זה משהו אחר לחלוטין. 

2. סייבר בתחום הרכב האוטונומי הוא בהחלט נושא מאוד משמעותי, לכל החברות כמובן. 

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 10 שעות, - XM - כתב:

פעם הסתובבה אגדה שמאסק הצהיר שיתן רכב במתנה לכל מי שיצליח לפרוץ למחשבים של טסלה, מעניין מה עם זה.

לא בדיוק אגדה, לפחות פעם אחת טסלה שיתפה פעולה עם תחרות האקינג שנקראת Pwn2Own. כמשתמע מהשם, קבוצות של חוקרי אבטחה והאקרים מתחרים כדי לפרוץ מכשירים שונים והקבוצה הזוכה מקבלת את המכשיר הפרוץ.

מה שמלחיץ זה שהפריצה שצריך להדגים היא רק לגלוש מהדפדפן של המכשיר (או של הטסלה במקרה הזה) לאתר שההאקרים מקימים וזהו, לא צריך ללחוץ יותר על כלום או להוריד שום דבר. במקרה הזה, ברגע שהדפדפן של הטסלה נכנס לאתר, הוצגה הודעה במערכת ההפעלה של הרכב. באותה מידה, אני מתאר לעצמי שכל מיני דברים רעים יכולים להתבצע. את הבאג הזה טסלה כנראה תיקנו, מקווה שאין אחרים...

https://www.zdnet.com/article/tesla-car-hacked-at-pwn2own-contest/

פורסם

היי לכולם,

כמה שאלות:

1. האם חכם לקנות מושבים לבנים כאשר יש לך תינוקות קטנים בבית?

2. לגבי הניווט, הבנתי שבדרך רגילה אי אפשר לשים WAZE על המסך, איך המערכת ניווט של  טסלה בארץ? והאם מעודכנת לגבי פקקים בזמן אמת?

3. איך למשל הספוטיפיי והאינטרנט באוטו עובדים אם אין אינטרנט? הוא משתמש באינטרנט האלחוטי של הטלפון? צריך להקים נקודת חיבור ולהתחבר או שהכל אוטומטי דרך האפליקציה של טסלה?"

4. האם יש סיכוי שמודל Y יהיה סביב 250? או שאני קצת חי בסרט?

תודה רבה.

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, Eyalw כתב:

1. האם חכם לקנות מושבים לבנים כאשר יש לך תינוקות קטנים בבית?

2. לגבי הניווט, הבנתי שבדרך רגילה אי אפשר לשים WAZE על המסך, איך המערכת ניווט של  טסלה בארץ? והאם מעודכנת לגבי פקקים בזמן אמת?

3. איך למשל הספוטיפיי והאינטרנט באוטו עובדים אם אין אינטרנט? הוא משתמש באינטרנט האלחוטי של הטלפון? צריך להקים נקודת חיבור ולהתחבר או שהכל אוטומטי דרך האפליקציה של טסלה?"

4. האם יש סיכוי שמודל Y יהיה סביב 250? או שאני קצת חי בסרט?

1. אני לא הייתי עושה את זה, יש הרבה שאומרים שאין בעיה לנקות, ויש כבר כמה שאומרים שקשה להם לנקות כל מיני דברים. אין ספק שזה נותן מראה מיוחד, אבל לדעתי לאורך זמן כשלא שומרים (ועם תינוקות אי אפשר לשמור) יהיו כתמים. שיקול שלך...
  2. המערכת לא מדהימה אבל בסדר. המהירות המותרת לא ממש מעודכנת, אין התראות על משטרות/מכמונות, במפות יש לעיתים פיספוסים. יש עדכוני עומס בזמן אמת, אני השוותי כמה פעמים עם וויז וזה נותן תוצאות דומות. לטעמי היא הרבה יותר נעימה מוויז ולא מבלבלת את המוח. אישית נגמלתי מוויז, מכסימום מסתכל בה לפני שאני יוצא
  3. לרכב יש קישוריות (פרימיום) סלולארית. אתה מקבל קישוריות בסיסית לכל החיים (כל מיני עדכונים, ניווט ללא עומסים וכאלה), ויש קישוריות פרימיום שכוללת את כל השאר (עומסים, ספוטיפיי, קריוקי וכו'). את הפרימיום מוכרים בארה"ב (יש איזו תקופה חינם תלוי במה אתה רוכש)  תמורת 10$ לחודש. טסלה כרגע לא מחייבים על שום דבר בארץ אז גם לא על זה, למרות שמתישהו יתחילו. אתה יכול לחבר גם הוטספוט מטלפון אבל כרגע אין בזה צורך
  4. נראה לי שקצת בסרט, אבל אף אחד לא באמת יודע. כרגע הבסיס שיגיע לארץ זה LR עם 5 מושבים שלהערכתי לא תעלה פחות מ 280 (לפי ההפרשים שיש באירופה שגם מקבלת מסין). אולי יביאו יום אחד גם את ה SR שמוכרים כבר בסין, ואז יש על מה לדבר, אפילו פחות

עריכה אחרונה על ידי OF
פורסם

https://www.reuters.com/article/panasonic-autos-batteries-idCNL1N2RL0CK

ציטוט

TOKYO, Oct 25 (Reuters) - Panasonic unveiled on Monday a more advanced prototype battery that has five times the storage capacity of current ones, with the company’s battery chief saying it will help deepen business ties with U.S. electric car maker Tesla Inc.

יודעים על מה מדובר? לוחות זמנים?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, hwgeek כתב:

https://www.reuters.com/article/panasonic-autos-batteries-idCNL1N2RL0CK

יודעים על מה מדובר? לוחות זמנים?

לפי ההתנסחות זה נשמע לי שהם "חשפו" את ה 4680 שהם מפתחים עם/בשביל טסלה. לא ממש חדשה מעבר אולי לזה שהם הקימו קו ייצור ל"בדיקה" של הסוללה הזו. 

כל יעד לשחרור של הדבר הזה הוא כרגע ספקולציה, מעבר ל"שואו" ופרסום של מיני יעדי תכנון, לא ראיתי שום דיווח על איזה שלב הם באמת בתהליך הפיתוח/יצור

עריכה אחרונה על ידי OF
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

איך HERTZ שהייתה בדרך לפשיטת רגל פיתאום מזמינה 100,000 טסלות חדשות?

ניראה שרשימת ההמתנה לטסלות חדשות בעתיד רק הולכת להיתארך, ואם גם חברות אחרות יזמינו כמויות דומות...
image.thumb.png.f203b60655a0e0fcdfc4743a7b978eb1.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עדכון:

חזר אלי נציג של טסלה אשר הודיע לי כי הצפי למודל Y הוא לאמצע 2022.

יגיע בשלב ראשון רק לונג ריינג' ופרפומנס.

מחיר לונג ריינג' יהיה בסביבות 300 אלף.

לא ידע לענות לי האם תהיה גרסת 7 מקומות במשלוח הראשון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

נא לקבל במחיאות כפיית את החברה החדשה שמצטרפת למועדון ה-1T:

image.thumb.png.e61718cceb5e38d19496ff71bc7c50a6.png

• אהבתי 1

פורסם

אכן רשמתי זאת בהודעה הקודמת- מה שלא הבנתי איך זה קרה לאחר שהרץ היו לפני פשיטת רגל לא מזמן, זו עסקה של 4B.

פורסם (נערך)

ברוך הבא 🥳

תדמיינו את הפרצופים של הSHORT SELLERS ברגע זה חחחח

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 1

פורסם (נערך)

זה כבר עבר את ה 1000.

המסחר עוד לא נסגר, אבל היתה היום ירידה מיד אחרי העליה, כנראה נסיון להיפטר ממניות לפני שהן קופצות עוד.

Screenshot_2021-10-25-21-58-23-177_com.android.chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 15 שעות, tinoki כתב:

עדכון:

חזר אלי נציג של טסלה אשר הודיע לי כי הצפי למודל Y הוא לאמצע 2022.

יגיע בשלב ראשון רק לונג ריינג' ופרפומנס.

מחיר לונג ריינג' יהיה בסביבות 300 אלף.

לא ידע לענות לי האם תהיה גרסת 7 מקומות במשלוח הראשון.

אם באמת ה LR יהיה סביב ה 300 זה יהיה מכה לטסלה כי יש המון מתחרים בשוק הישראלי והעולמי כרגע בעשרות אלפים שקלים פחות, אני לא מאמין שיהיו המון אנשים שיקפצו על המציאה ולא יהיה "באז" כמו על המודל 3.

בכל מקרה לפי המחירים באירופה המודל Y צריך להיות סביב המודל 3 פרפורמנס.

אני לא מאמין שיעלה מעל 280 (שגם זה מחיר גבוה)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...