Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מרתיח אותי כל פעם מחדש שמזכירים מאזדה ופרימיום יחד באותו המשפט. יש להם עוד דרך ארוכה. כל עוד הם עם יחידת ההנעה המיושנת זה אפילו לא קרוב. לגבי איכות החומרים-הדלתות עצמן זולות ולא מצליח מרגישות איכותיות כמו בקבוצת וואג. הפלסטיק מרגיש זול ולא מוצק.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^

בגלל שזה מרתיח אותך אנחנו צריכים להסכים איתך?

זה מה יש, מאזדה כבר שם, הם באמת כבר בבית הפרימיום, אין מה לעשות, ולא הדלתות לא פשוטות, בכלל, וזה מניסיון, איכות ברמה גבוהה ומכובדת, ובטח הרבה מעל הממוצע העממי באותה רמת מחירים.

פורסם

אם הם היו פרימיום אתה חושב שהמחירים היו נשארים כפי שהם היום?

הם עוד לא פרימיום ורחוקים מזה שנות אור. כמו שסיאט וסקודה ואילו פולקסוואגן לא פרימיום.

פורסם
זה מרתיח אותי כל פעם מחדש שמזכירים מאזדה ופרימיום יחד באותו המשפט. יש להם עוד דרך ארוכה. כל עוד הם עם יחידת ההנעה המיושנת זה אפילו לא קרוב. לגבי איכות החומרים-הדלתות עצמן זולות ולא מצליח מרגישות איכותיות כמו בקבוצת וואג. הפלסטיק מרגיש זול ולא מוצק.

נהגתי לא מזמן בארונה סטייל של בחור אצלנו בחברה - לא יודע איזה איכות חומרים מדובר פה, הפלסטיקים סופר פשוטים(הידיות של הדלת מפלסטיק דק וזול) התחושה היא ממש לא איכותית בסלון שלה, יש לי חבר עם CX3 רמת גימור נמוכה וחייב להגיד שהפלסטיקה שלו מרגישה עדיפה משמעותית מהארונה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
מה הקשר בין פרמיום למאזדה?רק בישראל...

ממש לא רק בישראל.

תחפש בפורומים או מבחנים בחו"ל, אתה תראה שאתה ממש טועה, גם שם מתייחסים למאזדה היום כמותג פרימיום,

לא חסרים להם מבחנים השוואתיים במגזינים אנגלים/קנדאים למשל, שמשווים מאזדה בוולוו/אודי/ב.מ.וו/מרצדס, אני צפיתי במבחן מאזדה 3 החדשה מול מרצדס CLA, ויש עוד מבחן של ההצ'בק מול ב.מ.וו סדרה1 ואודי A3, ואחר של XC40 מול CX5, ונחש מה, עברו את המבחן בכבוד ועם ראש מורם, והסיבה לכך היא שמאזדה היום היא מותג פרימיום יותר איכותי מכל הרכבים העממיים שנמכרים באותו טווח מחירים, אתם מוזמנים להתחיל לחפור ברשת ולבדוק בעצמכם.

פורסם (נערך)

במבחנים בחו"ל צויין שהתאי נוסעים של הדגמים החדשים,3,CX30, בעל מראה פשוט אך איכותי,נו באמת ,זה נראה ומרגיש כמו פרמיום?.

כנס לאודי,אפילו A4 ותרגיש איך דשבורד פרמיום נראה ומרגיש,או למרצדס החדשות.

המאזדה נראה ומרגיש ממוצע + לסגמנט של הרכבים שלה,ובכל מקרה ההבדלים בין היצרנים קטנים.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם
^

בגלל שזה מרתיח אותך אנחנו צריכים להסכים איתך?

זה מה יש, מאזדה כבר שם, הם באמת כבר בבית הפרימיום, אין מה לעשות, ולא הדלתות לא פשוטות, בכלל, וזה מניסיון, איכות ברמה גבוהה ומכובדת, ובטח הרבה מעל הממוצע העממי באותה רמת מחירים.

אין פה עניין של הסכמה.

בכל מבחן אובייקטיבי הם לא מתקרבים לפרימיום, פרימיום זה מרצדס, במוו, אלפא רומיאו...שלא לדבר על מזראטי, פרארי ופורש.

מאזדה לא פרימיום בשום מבחן, לא במערכת ההנעה, לא בגימורים, לא באיכות הצבע, פשוט לא.

רכבים עממיים פלוס, לא יותר.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

האמת בתור מעריץ של מאזדה, גם אותי מבאס שהם שמרו על מנועים אטמוספרים ולא התקדמו למנועים מודגשים.

שרק זה בלבד דיל ברייקר להרבה רוכשים.

אם הייתי צריך להחליט בין אטקה לבין cx5 כנראה שהייתי בוחר לא בזה ולא בזה, אלא שמתקדם לכיוון הcx30 עם מנוע 2.5

ואני אסביר גם למה:

האטקה מאד מרגש ובאמת בFR מדובר בחבילה מאד טובה בכללי, אך הוא מגיע עם שני חסרונות בולטים.

1) אובדן ערך גבוה מאד

2) גיר לא אמין

נכון שעברנו כברת דרך עם הDSG7 אבל גם היום אני לא מפסיק לשמוע על בעיות מצמדים ומכטרוניק, וזה קצת מפחיד אותי כלקוח.

אני ביצעתי נסיעות מבחן על cx30 במנוע 2.0 והתאכזבתי, אז הבחור נתן לי לנסות גם את הגירסא הבכירה יותר. ושם כבר העניינים התשפרו משמעותית.

המנוע היה הרבה יותר גמיש ועשה רושם שמשקל הרכב אינו גבוה לו.

התאוצות היו טובות כמו גם עקיפות הביניים.

לכן אם מאזדה לדעתי רק 2.5

פורסם

^

אטקה בכלל נפסל בגלל שנתיים אחריות, ולא, לא רוצה להוסיף שקל בשביל שנת אחריות נוספת, לדעתי זו חוצפה, למרוץ זאת עם עדיין מוכרים יפה מאוד.

הבעיה ב2.5 של המאזדה היא צריכת הדלק, מי צריך צריכת דלק של טנק כאשר רוב אם לא כל המתחרים שלהם הרבה יותר חסכוניים, ולמי שנוסע לא הרבה מספיק ממוצע, זה יתבטא התוספת של כ3-4K בשנה, תחזיר את הרכב 5 שנים ויש לך הפסד של 15-20K רק על דלק, מבחינתי זה ביג נו נו.

פורסם
האמת בתור מעריץ של מאזדה, גם אותי מבאס שהם שמרו על מנועים אטמוספרים ולא התקדמו למנועים מודגשים.

שרק זה בלבד דיל ברייקר להרבה רוכשים.

אם הייתי צריך להחליט בין אטקה לבין cx5 כנראה שהייתי בוחר לא בזה ולא בזה, אלא שמתקדם לכיוון הcx30 עם מנוע 2.5

ואני אסביר גם למה:

האטקה מאד מרגש ובאמת בFR מדובר בחבילה מאד טובה בכללי, אך הוא מגיע עם שני חסרונות בולטים.

1) אובדן ערך גבוה מאד

2) גיר לא אמין

נכון שעברנו כברת דרך עם הDSG7 אבל גם היום אני לא מפסיק לשמוע על בעיות מצמדים ומכטרוניק, וזה קצת מפחיד אותי כלקוח.

אני ביצעתי נסיעות מבחן על cx30 במנוע 2.0 והתאכזבתי, אז הבחור נתן לי לנסות גם את הגירסא הבכירה יותר. ושם כבר העניינים התשפרו משמעותית.

המנוע היה הרבה יותר גמיש ועשה רושם שמשקל הרכב אינו גבוה לו.

התאוצות היו טובות כמו גם עקיפות הביניים.

לכן אם מאזדה לדעתי רק 2.5

לגבי הגיר, אזכיר שיש ברשותי היום איביזה 2016 שעשתה 160,000 ק"מ עם הגיר המדובר, ואפס תקלות. לכן, כמי שניסה בעצמו, אני כבר לא קונה את כל עניין ההפחדה בנוגע ל DSG.

לגבי שמירת הערך, סיאט היא לא טיוטה בהקשר הזה, אבל אני לא חושב שהיא מאבדת מערכה יותר מהממוצע, ובוודאי לא יותר מיתר הוואגיות.

הבחירה באטקה נעשתה לאחר בחינת כל המתחרים האחרים בסגמנט, שאיך שלא הופכים את זה, נפלו ממנה (מי במרווח הפנימי, מי ביחידת ההנעה, מי בנוחות ובהנדסת האנוש, ומי במערכות הבטיחות).

פורסם
^

אטקה בכלל נפסל בגלל שנתיים אחריות, ולא, לא רוצה להוסיף שקל בשביל שנת אחריות נוספת, לדעתי זו חוצפה, למרוץ זאת עם עדיין מוכרים יפה מאוד.

הבעיה ב2.5 של המאזדה היא צריכת הדלק, מי צריך צריכת דלק של טנק כאשר רוב אם לא כל המתחרים שלהם הרבה יותר חסכוניים, ולמי שנוסע לא הרבה מספיק ממוצע, זה יתבטא התוספת של כ3-4K בשנה, תחזיר את הרכב 5 שנים ויש לך הפסד של 15-20K רק על דלק, מבחינתי זה ביג נו נו.

קראתי היכן שהוא שהמנוע הגדול מצויד במערכת לניתוק זוג צילנדרים בנסיעה בתנאים שאינם תנאי עומס וצריכת הדלק לכן דומה מאוד בשני המנועים, מה שאגב גם התברר בתוצאות נסיעת מבחן פה בארץ, שהתפרסמה נדמה לי בגלובס, אולי במקום אחר, לא סגור על זה.

פורסם
לגבי הגיר, אזכיר שיש ברשותי היום איביזה 2016 שעשתה 160,000 ק"מ עם הגיר המדובר, ואפס תקלות. לכן, כמי שניסה בעצמו, אני כבר לא קונה את כל עניין ההפחדה בנוגע ל DSG.

לגבי שמירת הערך, סיאט היא לא טיוטה בהקשר הזה, אבל אני לא חושב שהיא מאבדת מערכה יותר מהממוצע, ובוודאי לא יותר מיתר הוואגיות.

הבחירה באטקה נעשתה לאחר בחינת כל המתחרים האחרים בסגמנט, שאיך שלא הופכים את זה, נפלו ממנה (מי במרווח הפנימי, מי ביחידת ההנעה, מי בנוחות ובהנדסת האנוש, ומי במערכות הבטיחות).

שוב, כחבילה כוללת האטקה fr באמת מציע את הדבר הכי טוב בקטגוריה. ומי שלא מפחד או לא אכפת לו משני הדברים שציינתי לא תהיה לו שום התלבטות.

אני באופן אישי מאד מפחיד אותי עניין הגיר

פורסם

אתה הופך את זה לדבר פשוט וזה לא.

יש כאן עלויות גבוהות בשני המקרים.

אם זה מצמדים או מכטרוניק

בנוסף לטרחה ואבדן זמן

• תוכן חדש...