Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מייקרה החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמורת המחיר, רשימת האבזור לא נראית מאוד מרשימה, גם אבזור הבטיחות די מינימלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני משפשף את העיניים, אבל משום מה אני רואה טויוטה יאריס - זה רק אני?

אבל בין זה לבין הדגם הקודם - הדגם הקודם היה מאוד חמוד אבל מאוד לא "גברי" בעיניי - אוהב הרבה יותר את הדגם החדש וזה נראה לי שיפור בכל פרמטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדגם הקודם היה הרבה יותר קטן.

זה פשוט קליאו בתחפושת.

כל היפנים משתמשים בגיר רציף, בטוח עדיף על גירים רובוטים מקולקלים.

המיקרה הכי יפה :hihi::hihi:

f8430e86292e8731f94b4e5555707cc4.jpg

אייל

פורסם
מצד שני המיקרה לדעתי נוחה יותר מהיונדאי, תדמית אמינות עדיפה מהפיגו, כמו כן הגיר הרובוטי והגיר אייסין לא בין הטובים שיש, על הרציף של המיקרה עוד לא יצא לי לנסוע אולי,היונדאי והפיגו יהיו חזקות יותר אך התיבה של המיקרה תהיה נעימה יותר.

כך שמובסת קשות? לא חושב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פה בדיוק ענית במקומי למה אני חושב שהיא די זולה.

אבל עדיין, אוטו זה לא מפרטים ולא תמונות ועד נהיגה בה אי אפשר לקבוע אם היא שווה משהו וכמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני נהגתי אם כי בגירסת הדיזל, כך שלגבי נוחות,התנהגות,נוחות מושבים,רעשי כביש אני יכול לתת דעה.

לא הבנתי למה אתה חושב שהיא זולה.

Sent from my iPad using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כי ב 105 רכב מודרני שעל פניו נראה די מרווח זה לא הרבה. היא מאובזרת, עם גיר אוטומטי אמיתי ועם מוניטין אמינות (שהיא צריכה להוכיח כי בכל זאת דגם חדש). על הנייר נראית עיסקה לא רעה.

היא במחיר של הפאביה וזולה מה 208 בכ 3000 ש"ח (אני מדבר על גירסאות מאובזרות).

פורסם

במחיר הזה הייתי הולך על רכב אחר הרבה יותר מאובזר, גם איכותי, חזק וחסכוני יותר,

פיג'ו 208 tech Edition כמעט באות מחיר

סיטרואן C3 Shine pack

אביזה אקסלינס זולה בעשיריה בערך (אך עם DSG)

מאזדה 2 דינאמיק

הונדה ג'אז קומפורט

יש עוד רובוטיות שהרבה יותר מאובזרות:

יונדאי i20

קיה ריו

בקיצור, לא רואה משהו מיוחד ברכב הזה שיעדיפו אותו על אחרים, אך כמו שרובינו יודעים זה לא אומר כלום,

הדגם הקודם הקודר והמשעמם עם איכות ירודה הצליח למכור הרבה, אך גם נמכר בפחות, יכול להיות שלזו תהיה הצלחה רק בגלל השם.

פורסם

רכב כזה לרוב הוא רכב שני וכרכב שני לא הייתי נוגע ברובוטי (לרוב הוא לא משרת חובבי נהיגה או אפילו כאלה שמבינים איך מתנהגים עם רובוטי).

א כל הכבוד למאזדה ולג'אז הן לא בדיוק בשורה הראשונה היום.מיושנות, פחות מאובזרות ויותר יקרות.

הצרפתיות הן המתחרות העיקריות לטעמי וכאן כמו תמיד יש הרבה עניין של טעם.

פורסם

כדי שהוא יצליח באמת, יהיה צורך במתן הנחות אגרסיוויות בימי המכירות,

בנוסף הגיר הרציף. מקווה מאוד שהוא הוחלף, ולא נלקח מהדגם הקודם.

רק מבחן דרכים יאמת, באם השתנה משהוא, לגבי הגיר.

פורסם

שכרתי ידנית כזו לשבוע בפיאל (באיים האזוריים). נסיעות בכבישים איטיים יחסית, צרים, מפותלים ועם הרבה עליות וירידות.בסך הכל היתה בסדר גמור. שום דבר מיוחד לחיוב או לשלילה. משעממת אבל עושה את העבודה. נוחה יחסית. מרווחת בהרבה מהקליאו מהדור הקודם ששכרתי לפני כשנה (למרות שנתוני בסיס הגלגלים לא מספרים את זה). באבזור חסרה לי מצלמת רוורס שהיתה בכל רכב ששכרתי לאחרונה.

צילום שצילמתי למניעת תשלומי נזקים

20191019_180545.jpg

פורסם

איחור אופנתי...

תמחור אופנתי...

אהה, לגבי תמחור,

הם שולחים את הלקוחות של הרכבים הללו ישירות לזירת ה-"0" ק"ם.

זה מה שעשו לניסאן סנטרה, כאשר המחירון "הרשמי" הוא 135000 על הכביש.

טוב, נו, עם המיקרה הגזימו קצת פחות.

• תוכן חדש...