Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים נפלה בידי לרכוש קליאו rs שנת 2010 במחיר מציאה,

אך קיימת בעיה בסינכרון גיר שלישי.

דיברתי עם לפחות 5 מוסכים שאינם מוכנים לבצע שיפוץ גיר לרכב זה כי לטענתם לא משתלם.

השאלה איפה *כן* מומלץ לעשות שיפוץ שכזה או מהיכן אפשר להביא גיר מייבוא/ מפירוק?

אם בכלל שווה להיכנס לפרוצדורה שכזאת.

קיבלתי הצעת מחיר בסביבות 8-9 אלף במוסך אחד.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

יש הרבה המלצות בפורום על ספי מכון גירים בפתח תקווה . דבר איתו

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם.תרצה מצאתי בשבילך גיר כזה מפירוק ב 1500 שח. אני מקווה שזה הדגם המתאים באמת. אתה מוזמן להשאיר לי וואטסאפ ואשלח לך פרטים של המוכר. 99 אחוז שהוא גם יתקין לך את הגיר. בעלות של בערך עוד אלפייה ותצא בפחות מ 3000 שח...בטח שלא תגיע לסכומי עתק שכאלה.

פורסם

למה לא להחליף קודם שמן גיר?

עושה פלאים הדבר הזה בגירים אוטומטיים בדרך כלל אם שמים שמן איכותי של ELF לגיר הזה.

פורסם

ספי לא משפץ גירים ידניים, אין מצב שיש גיר משומש ב 1500 ש"ח לדגם הזה והחלפת שמן לשמן ELF גם לא תעזור לתקן סנכרון שחוק בגיר ידני.

בבקשה תקראו בעיון את ההודעה לפני שכותבים.

פורסם
ספי לא משפץ גירים ידניים, אין מצב שיש גיר משומש ב 1500 ש"ח לדגם הזה והחלפת שמן לשמן ELF גם לא תעזור לתקן סנכרון שחוק בגיר ידני.

בבקשה תקראו בעיון את ההודעה לפני שכותבים.

מצאתי עוד מקום דווקא בתל אביב שגם מחזיק באיזה 3 גירים שייתכן ואחד מהם כן מתאים וגם כן ב 1500 שח. ושוב..ברגע שהבחור ישאיר לי וואטסאפ אעביר לו פרטים מדוייקים ואז ייבדוק מול המוכר ייתכן והמוכר לא באמת מחזיק בגיר המתאים אבל זה כבר ייצטרך להיעשות מול פותח השירשור.

פורסם

אני מהמר שאלו או גירים אוטומטיים של 1600 או ידניים של 1200.

הדגם המדובר נמכר בארץ בכמות של אולי כמה עשרות יחידות, מה הסיכוי שיש בכמה פירקיות גיר כזה ועד שלושה במקום אחד?

אני מנחש ששאלת אם יש גיר לקליאו 2010, הם אמור כן, בוא. בלי לבדוק באיזה דגם מדובר.

פורסם

מחלה ידועה בדגמים האלו של סנכרונים שנהרסים בין 3-4, השאלה מי אומר שהגיר שתקבל בארץ וכמה ק"מ עבר והאם גם שם יש כבר שחיקה מורגשת

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...