Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף למכור לבד, תהיה ישר עם הקונה של הרכב ותסביר לו מה מצב הרכב, אולי מישהו ירצה לקנות ממך באיזה 1000-2000₪, יתקן את הרכב או יפרק אותו לחלקים (בפירוק תדאג להעברת יד או הורדה מהכביש, שלא יהיו לך בעיות בעתיד). לא משתלם לתת למגרש רכב כזה, ייצא לך שהם יקחו אותו בחינם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עדיף למכור לבד, תהיה ישר עם הקונה של הרכב ותסביר לו מה מצב הרכב, אולי מישהו ירצה לקנות ממך באיזה 1000-2000₪, יתקן את הרכב או יפרק אותו לחלקים (בפירוק תדאג להעברת יד או הורדה מהכביש, שלא יהיו לך בעיות בעתיד). לא משתלם לתת למגרש רכב כזה, ייצא לך שהם יקחו אותו בחינם.

אני אשקול את העניין, אבל לדעתי עדיין פשוט אנסה לעשות טרייד במגרש מסוים.

התכנון שבראש שלי הוא כזה:

לגשת למגרש של אחת החברות המוכרות, לבוא ולשמוע את ההיצע שלהם. לפי ההיצע להגיע לכאן ולהתייעץ איתכם, ולפי כך לדעת האם ללכת על מכונית ממגרש או שמא לעשות חיפוש ביד 2 על רכב שהומלץ (כמו מזדה 2 דינמיק או פגו 208)

פורסם

אתה לא מבין ידידי.

כשאתה מגיע למגרש, ומבקש טרייד - באותו רגע כמעט אוטומטית, הפסדת הנחות פוטנציאליות על הרכב שתרצה לקנות.

אתן לך דוגמא להמחשה:

אם אתה תכנס למגרש, תרצה לרכוש שם רכב, אבל תתנה את הרכישה בטרייד-אין על הרכב הקיים שלך.

יתמחרו לך את הרכב הזה ב 35.

אם אני אכנס, אני לא צריך טרייד יש לי מזומן \ הלוואה מהבנק ואני רק רוצה רכב, את אותו רכב שאתה רצית.

יתמחרו לי אותו ב30.

יוצא שגם אם הרכב שלך שווה 100 שקל, עצם זה שבאת איתו כבר הפסדת 5000 שקל.

יותר מזה, כשאני אגיד שמע 30 יקר לי, יעשו מתיחות, אקרובטיקה יגיעו איתי ל27.5, גלגלים עליהם, ומערכת אנדרואיד חדשה.

אתה לעומת זאת, מרחב המיקוח של נמוך בהרבה, שהרי אתה כבר משתמש בטרייד אין. תגיע ל34 ועוד תצא בהרגשה של עשו לי טובה.

פורסם (נערך)
אתה לא מבין ידידי.

כשאתה מגיע למגרש, ומבקש טרייד - באותו רגע כמעט אוטומטית, הפסדת הנחות פוטנציאליות על הרכב שתרצה לקנות.

אתן לך דוגמא להמחשה:

אם אתה תכנס למגרש, תרצה לרכוש שם רכב, אבל תתנה את הרכישה בטרייד-אין על הרכב הקיים שלך.

יתמחרו לך את הרכב הזה ב 35.

אם אני אכנס, אני לא צריך טרייד יש לי מזומן \ הלוואה מהבנק ואני רק רוצה רכב, את אותו רכב שאתה רצית.

יתמחרו לי אותו ב30.

יוצא שגם אם הרכב שלך שווה 100 שקל, עצם זה שבאת איתו כבר הפסדת 5000 שקל.

יותר מזה, כשאני אגיד שמע 30 יקר לי, יעשו מתיחות, אקרובטיקה יגיעו איתי ל27.5, גלגלים עליהם, ומערכת אנדרואיד חדשה.

אתה לעומת זאת, מרחב המיקוח של נמוך בהרבה, שהרי אתה כבר משתמש בטרייד אין. תגיע ל34 ועוד תצא בהרגשה של עשו לי טובה.

אוקיי, ובכמה היית מוכר רכב כמו שלי? סובארו אימפרזה 2007 R 1500 עם צינור מזגן שהתפוצץ ובעצם אין מזגן, עם מדבקות (שלא ניתנות להורדה) על הפח וקצת קרוע בפנים?

עריכה:

אגב, מה שאמרת יכול להתקבל על הדעת ואולי באמת אלך למגרש ללא בקשת טרייד.

הבעיה, אני נכנס לאתרים של המגרשים(אלבר לצורך העניין) וההיצע רכבים שיש להם הוא לא ממש ממה שהומלץ כאן.

נניח - מיצובישי INVITE CY2ASRSHL6 LANCER

מה דעתכם על הרכב?

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

דעתי היא שתלך לסוחר ברזל ותמכור לו את הרכב . את הרכב שלך תנסה לחפש מפרטי ולא ממגרש . ואם כן מגרש לפחות שהרכב יהיה מיד 1 עם בעלות פרטית ולארכב יוצא ליסינג או השכרה .כמו שכתבו לך אין טעם לעשות טרייד . אתה רק תפסיד .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
דעתי היא שתלך לסוחר ברזל ותמכור לו את הרכב . את הרכב שלך תנסה לחפש מפרטי ולא ממגרש . ואם כן מגרש לפחות שהרכב יהיה מיד 1 עם בעלות פרטית ולארכב יוצא ליסינג או השכרה .כמו שכתבו לך אין טעם לעשות טרייד . אתה רק תפסיד .

אני בוודאות אלך למגרש כדי לשאול מה ההיצע שלהם ולפי כך לדעת האם לקנות ממגרש או לקנות מיד 2 ממוכר פרטי.

אני פשוט צריך לדעת איך לגשת למגרש, מה לשאול ואיך לשאול את הדברים כדי להיות בטוח שלא עובדים עליי.

טרייד אני לא אעשה, אני בא למגרש בלי להגיד שום דבר על הרכב הנוכחי שלי, בא מראש בלי כלום. השאלה היא - איפה ההיגיון פה? הרי יש מחירים לכל רכב מראש, אם רק אחרי שיציעו לי מחיר אגיד שיש לי רכב שאני שוקל לבצע עליו טרייד - אז למה שהמחיר לא יירד עוד בעצם?

פורסם
אם ככה הנסועה שלך נמוכה כך שלצריכת דלק יש פחות משקל.

אם זריזות ונוחות יותר חשובה הייתי מחפש רכב מקטגורית סופר מיני.

למשל סוזוקי סוויפט, מזדה 2 ברמת איבזור דינמיק תהיה די זריזה.

פיגו 208 תיתן לך נוחות מצוינת, חבר מחזיק כזאת מודל 2014 עם 95 אלף ק״מ, למעט משאבת מים ושתי נורות לא היו בעיות.

Sent from my iPad using Tapatalk

היי, לגבי מה שכתבת לי פה רציתי לשאול

מזדה 2 דינמיק נראית לי די טובה ודי לטעמי, השאלה שלי היא איזה שנתון מומלץ לקחת עד התקציב שיספיק לי?

והאם תוכל לעלות בדעתך עוד רכבים מומלצים שיתאימו לי לעליות בנשר? קיבלתי המלצות גם על יונדאי I10, דעתך?

פורסם

מזדה 2 תיקח בהתאם למה שהתקציב שלך מאפשר.

יונדאי כדי לקחת עם המנוע הגדול יותר בנפח 1.2 ולא 1.1 אשר יהיה חלש בעליות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מזדה 2 תיקח בהתאם למה שהתקציב שלך מאפשר.

יונדאי כדי לקחת עם המנוע הגדול יותר בנפח 1.2 ולא 1.1 אשר יהיה חלש בעליות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

השאלה היא מאיזה שנתון המחיר כבר מתחיל להיות מוגזם?

עד 2015 לדעתך עוד יחזיק בגדר התקציב?

ומה לגבי עוד רכבים? קופץ לך אולי עוד משהו לראש? לא חייב מיני.

יונדאי ראיתי שהנפחים נורא נמוכים, לדעתי אוותר.

פורסם

תכנס ליד 2 ותסתכל איזה שנתון נכנס לך לתקציב.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מניח שאתה סטודנט.

בשביל מעט נסיעות לא משנה רכב חסכוני או לא.

אפשר גם לעשות carpool בקלות מנסיון.

למה לא להשקיע קצת כסף בתיקון המזגן? אם זה צינור קרוע במקום נגיש אפשר להחליף או לתקן בקלות.

הסובארו הזאת אמורה להיות רכב מאוד אמין.

קצת שתיין ולא יותר מדי מהיר.

אם המנוע תקין והרכב מטופל לא רואה בעייה. אני חושב שצריך לעשות שם טיימינג כל כמה שנים.

אגב, אני מכרתי רכב עם 220k כמעט זקן בעשור ב2000 שח בלי מאמץ.

פורסם
אני מניח שאתה סטודנט.

בשביל מעט נסיעות לא משנה רכב חסכוני או לא.

אפשר גם לעשות carpool בקלות מנסיון.

למה לא להשקיע קצת כסף בתיקון המזגן? אם זה צינור קרוע במקום נגיש אפשר להחליף או לתקן בקלות.

הסובארו הזאת אמורה להיות רכב מאוד אמין.

קצת שתיין ולא יותר מדי מהיר.

אם המנוע תקין והרכב מטופל לא רואה בעייה. אני חושב שצריך לעשות שם טיימינג כל כמה שנים.

אגב, אני מכרתי רכב עם 220k כמעט זקן בעשור ב2000 שח בלי מאמץ.

זה הקטע, זה לא מעט נסיעות. זה נסיעות כל יום במשך מספר שנים. והצינור הוא צינור מתכת(או ברזל?) שנמצא די למטה באיזור המנוע. תיקון שלו יעלה לי כמו לקנות עוד סובארו כמו שלי, מעדיף לוותר על התיקון. השאלה אם יהיו אנשים שבאמת יהיו מוכנים לשמוע על רכב שאין בו מזגן ושמגיע עם צינור תקול.

מה שבוודאות, אני כן אקנה רכב. ההתלבטות שלי כרגע היא אם ללכת למגרש ולהציג להם את הדרישות שלי(די ננעלתי על מאזדה 2 או הונדה האצבק) או לחפש ביד 2

פורסם

מה הולך אנשים? טוב, בעיקרון אפשר להגיד שהגעתי לסוגי הרכבים שהם הבחירה שלי(מהמלצות)

מאזדה 2 דינמיק

הונדה האצבק

הונדה סיוויק(הישנה)

הונדה סדאן

בעיקרון, על ההונדות קיבלתי המון המלצות מלבד דבר אחד וזה צריכת הדלק - לקחתי בחשבון.

על המזדה גם קיבלתי המלצות אבל דווקא כאן קיבלתי גם הרבה המלצות לא טובות.

אשמח לדעתכם כדי לעזור לי להינעל ספציפית על רכב אחד שאותו אחפש

שוב - הדרישה שלי היא יותר חסכון מאשר נוחות. רכב שיעשה ביום יום באיזור ה30 ק"מ עם עליות די מעצבנות באיזור נשר, צריך רכב שיסחב לי את כל זה. אבזור פחות קריטי לי גם כן.

פורסם

חברים זקוק לעזרתכם, אשמח אם תעזרו לי.

אני חושב שננעלתי על הרכב הבא שלי - הונדה האצבק (שנתון 2009-2012 בערך).

אני מחפש בנרות גם ביד 2 וגם בפייסבוק אבל הבעיה היא שאני מוצא המון רכבים עם קילומטראז נורא גבוה, דבר שמוריד לי קצת. לדוגמה, מצאתי רכב 2011 קילומטרז 180K+. אני לא יודע מה לעשות, אולי אני מחפש לא נכון? אני פשוט אף פעם לא חיפשתי רכב פרטי ככה, הרכב היחיד שיש במשפחה נקנה מאלבר, אין לי ניסיון בזה ואני לא רוצה לטעות.

האם 180 אלף לרכב שנת 2010 זה נורא?

אגב, קראתי תגובות(טובות ורעות כאחד) על טרייד מוביל, הבנתי שיש להם לא מעט האצבק במלאי, אני שוקל גם לפנות אליהם בתחילת השבוע. דעתכם?

• תוכן חדש...