Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: פיג'ו 208 2016, אוטומט, יד ראשונה ליסינג, 100000 KM

אחריות שנתיים על גיר/מנוע/מזגן/הגה.

לקחתי את הרכב לבדיקה מטעמי ואשמח לחוות דעתכם לגבי הכסתחים ולגבי דברים בעלי משמעות אמיתית.

IMG_20190726_124818.jpg

פורסם

יש פה הרבה מעבר לכסתחים רגילים, לא הייתי נוגע ברכב,

בכמה הוא נמכר פחות מרכב שהוא יד פרטית?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

הרכב מלובינסקי ?

אם כן,הצג להם את הבדיקה ובקש תיקון של ליקויים משמעותיים לרבות החלפת שרשרת תזמון שכנראה היא הבעיה העיקרית שגורמת לכל ההערות "החגיגיות" בסעיף המנוע ובדיקת עניין הנזילות ממערכת הקירור ועניין הגיר (אולי החלפת שמן בק"מ הזה)

אם האחריות לשנתיים כוללת מנוע וגיר מורחב לא הייתי חושש לקנות את הרכב הזה כי פרט לשני הליקויים הראשונים לא רואה משהו רציני אבל זו רק דעתי.

מצד שני,אם לא מדובר בלובינסקי,חבל על הזמן יש עוד הרבה דגים בים ודווקא אצלם יש מכוניות טובות הרבה יותר וצריך סבלנות לדוג את הדג הנכון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצב אופייני לרכב ליסינג.

רכב מוזנח עם קילומטראז' גבוה.

מי החברה המוכרת ומה המחיר בפועל לעומת המחירון המשוקלל?

אם בכל זאת החלטת לרכוש אותו, דרוש החלפת תושבות מנוע וגיר, בולמי זעזועים ותיקון התאורה.

והפחתה גדולה מהמחירון.

רכב כזה יהיה שווה גרושים בעוד 3 שנים.

מומלץ לקחת בחשבון שרכבים פרטיים, מטופלים ועם חצי מהקילומטראז'. נמכרים במחירים נמוכים מהמחירון.

אז כדאי מאוד לבדוק מה מוצע ביד2.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הרכב מלובינסקי.

המחירון 54 כאשר הצעה ראשונית לפני שקלול ליסינג וקליומטראז עומדת על 47 לפני תחילת התמקחות.

למישהו יש מידע בכמה 208 נמכרות בפועל בשוק?

פורסם

בפועל אתה יכול לקנות 208 במצב טוב באזור ה45K.

אין סיבה לגעת ברכב הזה ולהמשיך בכלל לדבר איתם עליו גם אם יתוקנו הליקויים הרכב עבר חיים קשים מאוד ומאוד מוזנח מה שאומר שיש הסתברות גבוהה לליקויים נוספים שיופיעו לרכב בהמשך חייו.

אישית לא הייתי שם על הרכב הזה יותר מ30K.

• ספונסר פורום
פורסם

כאחד שראה עד היום אלפי טפסים כאלו, אני אומר חד משמעית שאין קשר בין מצב הרכב לטופס הזה, לא ניתן להבין ממנו דבר על מצב הרכב.

לדוגמא, שמן כהה בתיבת הילוכים נרשם כמעט בכל טופס בדיקה, גם ברכבים שאין מדיד (כמו בכל דגמי פג'ו מהעשור האחרון) לבדיקת שמן גיר, כנראה הבוחן מצוייד ברנטגן.

לדעתי לא הוחלף אגן שמן, הבוחן ראה חומר אטימה ורשם הוחלף, בקש היסטוריית טיפולים מלובינסקי, כמעט בוודאות תהיה החלפת רצועת תזמון וניקוי שבבי גומי בעבר(לכן נפתח אגן שמן).

לסיכום, קח את הרכב למוסך מומחה שמכיר את הדגם לצורך בדיקה והצעת מחיר לתיקונים.

פורסם
בפועל אתה יכול לקנות 208 במצב טוב באזור ה45K.

אין סיבה לגעת ברכב הזה ולהמשיך בכלל לדבר איתם עליו גם אם יתוקנו הליקויים הרכב עבר חיים קשים מאוד ומאוד מוזנח מה שאומר שיש הסתברות גבוהה לליקויים נוספים שיופיעו לרכב בהמשך חייו.

אישית לא הייתי שם על הרכב הזה יותר מ30K.

מחיר קצת מנותק, השוק שלהן לא "מת" כמו שנוטים לחשוב ורכבים במצב טוב לא ימכרו במחיר זנות.

אני קניתי את שלי לפני חצי שנה (24K ק"מ, עליה לכביש פברואר 16', אקטיב פרו) ב-60K מטריידמוביל. בשוק הפרטי המחירים לא היו מאוד שונים. חיפשתי כחודשיים.

פורסם
כסת"ח,תמיד מופיע בבדיקות.
צר לי אך נאלץ לא להסכים. ממש לא "מופיע בכל הבדיקות", וראיתי עשרות בדיקות של רכבים שונים (שלא לומר מאות)
פורסם

תודה לכל המגיבים! גרמתם לי לחשוב שנית על הרכב ובעקבות כך בדקתי שוב בשוק הפרטי.

בלוחות פורסמה 208 2016 מאיזור חיפה בעלת הנתונים הבאים:

פרטית יד ראשונה

67000 ק"מ

מצבר חדש

צמיגים חדשים

מחיר 52 גמיש

מתקשר למוכר לבדוק פרטים ושואל אם ניתן להתגמש לאיזור ה45-47... קובעים להיפגש למחרת.

בנאדם פנסיור בעל תו נכה שלא מעוניין להחזיק יותר שני רכבים. אדם נחמד ואיש הגון.

צמיגי פלקן חדשים, ספר טיפולים ממוסכי יבואן בלבד, מערכת אודיו עם WAZE(למרות שלא שומעים אותי בבלוטות כרגע כנראה בעיה של מיקרופון).

סוגרים על מחיר לפני בדיקה: 47 כמו שסוכם בטלפון(מחירון לוי יצחק ויד 2 54 לפני שקלול)

הבדיקה של הרכב כאן:

208.jpg

מדבר עם חבר מוסכניק שהגיב:"רכב כמו חדש!"

עשינו העברת בעלות והרכב בבעלותי כעת.

מודה שוב לכל המגיבים :)

פורסם

מציע לבדוק את מצב רצועת הטיימינג.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...