Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסופו של דבר אם לא יימצאו משהו חריג יניעו את הרכב על מנת לנסות לשחזר את הבעיה. אם יש לך איזה מוסכניק קבוע שאתה מטפל אצלו תבקש אם הוא יכול לקפוץ רק לראות שהכל במקום.

הנעתי עכשיו את הרכב, הכל היה בסדר חוץ מדבר אחד, המזגן. הפעלתי אותו בפול כוח אבל הוא לא קירר בכלל. ההשערה שלי היא שזה היה סתם צירוף מקרים כשהעברתי הילוך ובעצם הלך הגז במזגן. הגיוני?

פורסם

כמה בדיקות שאתה יכול לעשות בעצמך בשלב ראשון.

בדוק מתחת לרכב האם נראים סימני נזילה, בדוק מפלסים של נוזל קירור, שמן מנוע ונוזל תיבת הילוכים אוטומטית.

פורסם
כמה בדיקות שאתה יכול לעשות בעצמך בשלב ראשון.

בדוק מתחת לרכב האם נראים סימני נזילה, בדוק מפלסים של נוזל קירור, שמן מנוע ונוזל תיבת הילוכים אוטומטית.

שום דבר לא נוזל, השמן בסדר, נוזל קירור בסדר. נוזל תיבת הילוכים? לא שמעתי על זה, איפה זה אמור להיות ומה אמורים למלא שם?

או שרצועת מדחס המזגן נקרעה.

בברכה - רפי לין

איך אפשר לוודא?

בדוק שכל רצועות האביזרים במקומם יש לי הרגשה שרצועה נקרעה לה שם.

הסתכלתי, פתחתי את מכסה המנוע והנעתי, בנוסף הדלקתי את המזגן. לא ראיתי שום רצועה קרועה

פורסם
הנעתי עכשיו את הרכב, הכל היה בסדר חוץ מדבר אחד, המזגן. הפעלתי אותו בפול כוח אבל הוא לא קירר בכלל. ההשערה שלי היא שזה היה סתם צירוף מקרים כשהעברתי הילוך ובעצם הלך הגז במזגן. הגיוני?

מוסיף על מה שקודמיי כבר אמרו לך לבדוק ולעשות;

פיצוץ של צינור גז במזגן הרכב יכול ליצור בדיוק את מה שאמרת (רעש כמו פיצוץ של צמיג או רימון, עשן וכד').

זה מאוד נדיר שזה קורה אבל הכל יכול להיות.

באימפרזה בד"כ המדחס נמצא ממש בחלק העליון של המנוע ליד האלטרנטור, והם מסתובבים על ידי רצועה או רצועות.

נסה לעקוב אחר הצינורות שיוצאים מהמדחס וחפש סימני שמן\רטיבות או צינור קרוע (גומי או אלומיניום).

הרכב עבר תיקון במזגן לאחרונה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מוסיף על מה שקודמיי כבר אמרו לך לבדוק ולעשות;

פיצוץ של צינור גז במזגן הרכב יכול ליצור בדיוק את מה שאמרת (רעש כמו פיצוץ של צמיג או רימון, עשן וכד').

זה מאוד נדיר שזה קורה אבל הכל יכול להיות.

באימפרזה בד"כ המדחס נמצא ממש בחלק העליון של המנוע ליד האלטרנטור, והם מסתובבים על ידי רצועה או רצועות.

נסה לעקוב אחר הצינורות שיוצאים מהמדחס וחפש סימני שמן\רטיבות או צינור קרוע (גומי או אלומיניום).

הרכב עבר תיקון במזגן לאחרונה ?

איציק

הרכב עבר תיקון אבל התיקון לא כלל נגיעה במזגן.

כשהנעתי מכסה המנוע היה פתוח וכשהדלקתי את המזגן הסתכלתי שם ולא ראיתי אף חוט קרוע או משהו שקרוב לזה. כל המנוע בלי קשר נורא שחור וגם קשה באמת לזהות משהו ככה, אבל ממבט לא מקצועי שלי לא ראיתי כלום. הוספת גז לא תספיק במקרה כזה נכון? אצטרך ללכת ולתקן? כמה תיקון כזה אמור לעלות לי בערך?

פורסם
תלוי למה אתה קורא עובד כן מוציא אוויר חם. לא מוציא קור

אם לפני האירוע המזגן עבד (זאת אומרת, היה מוציא קור) אז באמת יתכן שהתפוצץ אחת מצינורות המזגן.

פורסם
אם לפני האירוע המזגן עבד (זאת אומרת, היה מוציא קור) אז באמת יתכן שהתפוצץ אחת מצינורות המזגן.

אז לא עובד...החום לא קשור למזגן.

אוקיי, וכשאני מגיע למוסך, כמה אמורים לקחת לי על זה? ומה אני אמור להגיד שקרה כדי שלא יעבדו עליי?

ועוד משהו, האם אפשרי לנסוע עם קרע באחד הצינורות?

פורסם
אוקיי, וכשאני מגיע למוסך, כמה אמורים לקחת לי על זה? ומה אני אמור להגיד שקרה כדי שלא יעבדו עליי?

ועוד משהו, האם אפשרי לנסוע עם קרע באחד הצינורות?

אם זה עניין של מזגן:

1. אתה יכול לנסוע ככה.

2. אתה אומר במוסך שהמזגן לא מקרר (כמה זה אמור לעלות - קודם שיגידו לך מה הנזק ואז יתנו הצעת מחיר)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם זה עניין של מזגן:

1. אתה יכול לנסוע ככה.

2. אתה אומר במוסך שהמזגן לא מקרר (כמה זה אמור לעלות - קודם שיגידו לך מה הנזק ואז יתנו הצעת מחיר)

איציק

לא להזכיר את עצם הפיצוץ שהיה?

• תוכן חדש...