Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

כמו שהכותרת אומרת, היום נסעתי עם הרכב, הכל היה כרגיל עד שהגעתי לחנייה בבית. אני בדרך כלל מחנה ברוורס אז בדיוק ברגע שהעברתי הילוך מD לR, היה רעש פיצוץ די חזק האמת ועשן יצא מאיזור המנוע / גלגלים, לא ממש שמתי לב.

יצאתי החוצה ברגע הפיצוץ לראות אולי אחד הגלגלים התפנצר לי בפיצוץ, אבל ממבט ראשוני כל ארבעת הגלגלים היו נראים לי בסדר. הבום הזה היה די מלחיץ אני מודה, די מפחיד אותי עכשיו לנסות להניע חחחחח

מישהו אולי פעם חווה אותו הדבר? יכול להגיד לי מה לדעתו הבעיה? האם זה פנצר, גיר שנהרס, חתול שהתפוצץ?...

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

האם הרכב עבר טיפול לאחרונה? אם כן - מה הוחלף בטיפול? מה בוצע?

האם הרכב חטף מכה\חבטה באותה נסיעה? עלית על מדרכה? נסעת על דרך עפר?

אם זה קרה בזמן העברת ההילוך - יכול להיות תושבת גיר שנשברה או נזק בגיר - אבל תבדוק גם את הדברים הבאים.

תתחיל בלבדוק כתמי שמן או מים מתחת לרכב, רצפת הרכב - תבדוק אם חסר שמן או מים. (אם יש מדיד לשמן גיר - כמובן תבדוק גם כן - לא מכיר את המנוע לא יודע אם יש או אין).

תבדוק חוטים וצינורות שאתה מסוגל לזהות בעין אם יש סימני קרע, סדקים וכך הלאה.

איזה דגם מנוע יש לך שם? - לפני שאתה מנסה להתניע תברר אם מדובר רצועת טיימינג שמפריעה לתזמון השסתומים או לא מפריעה

יש לך סורק תקלות? דולקת בכלל נורית תקלה?

בכל מקרה אל תניע את הרכב עד שלא תהיה בטוח במינימום שבמידה וזה טיימינג - אז מדובר במנוע שניתן להניע גם אם החגורה נקרעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האם הרכב עבר טיפול לאחרונה? אם כן - מה הוחלף בטיפול? מה בוצע?

האם הרכב חטף מכה\חבטה באותה נסיעה? עלית על מדרכה? נסעת על דרך עפר?

אם זה קרה בזמן העברת ההילוך - יכול להיות תושבת גיר שנשברה או נזק בגיר - אבל תבדוק גם את הדברים הבאים.

תתחיל בלבדוק כתמי שמן או מים מתחת לרכב, רצפת הרכב - תבדוק אם חסר שמן או מים. (אם יש מדיד לשמן גיר - כמובן תבדוק גם כן - לא מכיר את המנוע לא יודע אם יש או אין).

תבדוק חוטים וצינורות שאתה מסוגל לזהות בעין אם יש סימני קרע, סדקים וכך הלאה.

איזה דגם מנוע יש לך שם? - לפני שאתה מנסה להתניע תברר אם מדובר רצועת טיימינג שמפריעה לתזמון השסתומים או לא מפריעה

יש לך סורק תקלות? דולקת בכלל נורית תקלה?

בכל מקרה אל תניע את הרכב עד שלא תהיה בטוח במינימום שבמידה וזה טיימינג - אז מדובר במנוע שניתן להניע גם אם החגורה נקרעה.

קודם כל תודה על התגובה. מצטער, אבל פשוט הרוב פה קצת סינית בשבילי. לגבי נורה, לא דלקה שום נורה לאחר הפיצוץ. אני אבדוק אם יש כתמים מתחת לרכב, כרגע הוא עומד בחנייה אז אתן לזה שעתיים ואבדוק. אבדוק גם שמן במנוע, לגבי שמן גיר לא שידוע לי, אין לי מושג.

האמת היא שהרכב עלה על מדרכה לא מזמן, קפץ לי חתול לכביש לפני 3 ימים והסטתי ימינה את ההגה, הצד הימני קיבל מכה קטנה מהמדרכה אם זה נותן לך כיוון מסויים. מה שכן, העשן היה יותר מצד שמאל של הרכב. לגבי דגם מנוע אני לא יודע.

כשאתה אומר סורק תקלות, מה הכוונה?

פורסם

תתחיל מהדברים הברורים לעין - כתמי שמן, נזילות

תבדוק אילו מדידים נראים לעין אתה מצליח למצוא ברכב - מה רשום עליהם (תחפש GEAR תחפש DIFF ותחפש ENGINE) - תבדוק הכל כשהמנוע קר! בטח ובטח מי רדיאטור.

תבדוק ברישיון מה דגם וקוד המנוע ותעלה לכאן.

אם להיות כנה - אולי היה עדיף להזמין גרר דרך הביטוח ודי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תתחיל מהדברים הברורים לעין - כתמי שמן, נזילות

תבדוק אילו מדידים נראים לעין אתה מצליח למצוא ברכב - מה רשום עליהם (תחפש GEAR תחפש DIFF ותחפש ENGINE) - תבדוק הכל כשהמנוע קר! בטח ובטח מי רדיאטור.

תבדוק ברישיון מה דגם וקוד המנוע ותעלה לכאן.

אם להיות כנה - אולי היה עדיף להזמין גרר דרך הביטוח ודי.

יש לי בעיה קטנה להזמין גרר. אני אחפש את כל מה שאפשר למדוד, החל משמן ועד כל דבר נשלף אפשרי. וברור, מחכה שהמנוע יתקרר. בגלל זה עליתי הביתה ואני נותן לו לנוח קצת.

יש לי את רכיב האנגי, נראה לך שהוא יכול איכשהו לעזור לי לעלות על הבעיה או שאין סיכוי כי הרכב ישן מדי?

בכל מקרה.... מה עוד היית מעלה על דעתך לבדוק, לעשות?

פורסם

את מקור הפיצוץ יהיה קשה לנחש אז רק לחפש כרגע דברים חריגים כמו נזילה ואולי אפילו לקרוא למישהו שמבין מעט יותר שייסתכל גם על מצב הרצועות. היות וגרר אתה לא ממש יכול להזמין אלי כדאי שתציין מהיכן אתה ואחד מחברי הפורום שגר באיזורך ומבין עניין יבוא להסתכל ולתת דעתו לפני שתניע שוב.

פורסם
את מקור הפיצוץ יהיה קשה לנחש אז רק לחפש כרגע דברים חריגים כמו נזילה ואולי אפילו לקרוא למישהו שמבין מעט יותר שייסתכל גם על מצב הרצועות. היות וגרר אתה לא ממש יכול להזמין אלי כדאי שתציין מהיכן אתה ואחד מחברי הפורום שגר באיזורך ומבין עניין יבוא להסתכל ולתת דעתו לפני שתניע שוב.

אם אפשרי הדבר, אשמח. אני מקרית ים אם יש מישהו מהאיזור שמוכן יהיה לקפוץ אולי מחר או תחילת שבוע הבא, אני פשוט לא בבית כרגע ולא אהיה עד הלילה... כמובן שבלי הרכב חח

פורסם

משהו אומר לי שאין ביטוח ואולי אפילו אין רישיון - אני עוצר כאן.

Pioneer TS-X150

פורסם
משהו אומר לי שאין ביטוח ואולי אפילו אין רישיון - אני עוצר כאן.

יש ביטוח ויש רישיון, הסר דאגה מליבך. מה גם שלפני כחודש פלוס מינוס הרכב עבר טסט, מפה ועד פיצוץ כזה שמיים וארץ.

פורסם

אז בנימה רצינית יותר - אי אפשר לדעת מה קרה מפיצוץ ועשן.

תעלה קוד מנוע מצילום הרישיון שיוכלו כאן לפחות לאמר לך איזה מדידים כן או אין יש במנוע ואיזה דברים אפשר לעשות כ"בדיקת שפיות".

זה יכול להיות גיר שנשבר תוך כדי העברת ההילוך - בייחוד אם הרכב היה איכשהו בתנועה גם אם מינורית.

זה יכול להיות תושבת מנוע שנשברה ואולי העשן זה בסה"כ אבק שהתנער לכל עבר (אלא אם כן זה ממש עשן)

וזה יכול להיות משהו במערכת הקירור שהתפוצץ או כל דבר אחר שבאותו הרגע מקרי לא עמד בלחץ

Pioneer TS-X150

פורסם

תעלה קוד מנוע מצילום הרישיון שיוכלו כאן לפחות לאמר לך איזה מדידים כן או אין יש במנוע ואיזה דברים אפשר לעשות כ"בדיקת שפיות".

זה יכול להיות גיר שנשבר תוך כדי העברת ההילוך - בייחוד אם הרכב היה איכשהו בתנועה גם אם מינורית.

זה יכול להיות תושבת מנוע שנשברה ואולי העשן זה בסה"כ אבק שהתנער לכל עבר (אלא אם כן זה ממש עשן)

וזה יכול להיות משהו במערכת הקירור שהתפוצץ או כל דבר אחר שבאותו הרגע מקרי לא עמד בלחץ

אני מאוחר יותר ארד לכיוון הרכב ואצלם הכל ואעלה כאן. אגב, מה שאתה אומר אכן קרה. ברגע העברת ההילוך מD לR לא הייתי בעצירה מלאה, הרכב היה בתנועה קלה.. יכול להיות שהכיוון הוא גיר שנשבר?

פורסם

אוקיי, זה דגם המנוע

http://www.up2me.co.il/images/22231132.jpg

צילמתי את הרישיון רכב

בנוסף לזה, פתחתי את מכסה המנוע ולא ראיתי משהו חריג, לפחות לא ממבט של מישהו שפחות מבין (אני)

פורסם
אם זה קרה שהיית תוך כדי גלישה והעברת להילוך אחורי אז ייתכן ושמעת גריסה קלה מהגיר. לא יודע מה פשר העשן אבל לדעתי לא ניגרם נזק.

אני בספק שאפשר לקרוא לזה 'גריסה קלה' כי באמת שהיה בום די רציני, ממש בום של פנצר בגלגל רק טיפה יותר חזק ועשן, הרבה עשן. אבל לצערי זה לא מהגלגלים, הגלגלים יציבים לגמרי ומלאים גם כשבדקתי היום

פורסם

בסופו של דבר אם לא יימצאו משהו חריג יניעו את הרכב על מנת לנסות לשחזר את הבעיה. אם יש לך איזה מוסכניק קבוע שאתה מטפל אצלו תבקש אם הוא יכול לקפוץ רק לראות שהכל במקום.

• תוכן חדש...