Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת לוחית רישוי ל 8 ספרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחור - שאלת שאלה קצת מוזרה, קיבלת תשובות קצת הזויות. זו רוח הפורום. תתמודד.

אפילו המנהלים סופגים לפעמים חיצים. זה לא עולה לאף אחד כסף, ואף אחד לא נעלב.

היו כבר מקרים יותר קשים.

צודק אחי לא אשאל יותר שאלות מוזרות כי עדיף להשאר סתום או לספוג חיצים..

אגב זה שהיו מקרים קשים יותר לא מצדיק את ההתנהגות.. וזה שמנהלים פה גם כן סופגים זה חוסר כבוד מוחלט כלפי מי שדואג לסדר הפורום עבורך ובמקום שתודה לו אתה מצדיק את החיצים..

ואם תשים לב אני חבר בפורום המון שנים ואין לי ממה להבהל או להתמודד פשוט זו דעתי שמצריכה אחראי מבוגר לנעילה של השרשור.

שיהיה שבוע טוב ומבורך

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

אפשר לדעת למה אתה רוצה בכלל להחליף לוחית רישוי לחדשה? כשתהיה לך תשובה חכמה והגיונית לשאלה הזו, אני אהיה הראשון שיתנצל על התשובה הצינית שנתתי. עד אז, בתור משתמש ותיק, אתה חייב להבין למה השאלה הזו מצחיקה רבים.

פורסם

בשנות השמונים, שתי הספרות האחרונות היו בעצם שנת ייצור הדגם. בשנות התשעים הפסיקו את זה, כי היתה טענה שזה יוצר תחרות לא בריאה בציבור, כי אנשים רודפים אחרי מודל חדש ככל האפשר. נראה לי שזה בדיוק המקרה, הרצון לשמונה ספרות הוא כדי ליצור מצג של רכב חדש יותר

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מצג שווא חסר כל הגיון.

ומה אז? אנשים יחשבו שרכב שנת 2011 הוא למעשה רכב חדש? במה זה תורם?

פורסם
לא מבין איפה המנהל של הפורום שינעל את התת רמה שהולך פה..
בס"ד

עסוק בלארגן מפגש ביום שישי

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
מה תורמת מדבקת סאנרוף? אנטנת כריש? ספויילר למאזדה 3..?

בדיוק. כנ"ל מדבקות Turbo או GTI למיניהן

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
היי רציתי לדעת מה הפרוצדורה להחליף את הלוחית רישוי ברכב שלי (רכב פרטי) שנת 2011 ללוחית רישוי עם 8 ספרות?

אין דרך להחליף מספר רישוי בלי סיבה מוצדקת.

ישראל לצערנו לא ארה"ב, אי אפשר לקנות מספר רישוי "מגניב", הכל חייב להיות משעמם כמו בצבא.

לדעתי רכבים ישנים יחסית שאתה רואה על הכביש עם רישוי 8 ספרות קיבלו אותם כתוצאה מגנבת לוחיות,

הם הודיעו למשטרה על גנבת לוחיות והנפיקו להם מספר חדש בעל 8 ספרות.

פורסם

הדברים שאתה ציינת מוסיפים בממוצע 3 כ״ס בגלגל, לעומת לוחית רישוי שהיא שדרוג אסתטי נטו.

פורסם
Charisma +1

Agility +2

Intelligence -5

Perception -3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הכל חייב להיות משעמם כמו בצבא.

לדעתי רכבים ישנים יחסית שאתה רואה על הכביש עם רישוי 8 ספרות קיבלו אותם כתוצאה מגנבת לוחיות,

הם הודיעו למשטרה על גנבת לוחיות והנפיקו להם מספר חדש בעל 8 ספרות.

אין איזה חוק נגד ייעוץ לא מבוסס? איפה המנהלים כשצריך אותם?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חופש ביטוי? כשאתה מטעה אנשים?

בינתיים, גש למשטרה, ספר שגנבו לך לוחית ואתה מבקש להחליף מספר רישוי למספר עם 8 ספרות.

עד שזה יקרה, הייעוץ שלך שגוי. מוטעה ומטעה, ונוגד את כללי הפורום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...