Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז החדשה 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא ממשיך בחיפושים ולצערי הוא נידלק על שברולט קרוז הדגם החדש.

אני לא מכיר את הדגם החדש אבל יודע שבדגם הישן היה בלאגן, האם יש בעיות מיוחדות עם הדגם החדש (2017)?

טסלה 3 2022

פורסם

הדגם ממש לא נפוץ. נמכרו מאות בודדות, לא שמעתי על בעיות (אבל זה לא אומר שאין)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממעקב אחרי ההודעות של מקס לגבי האסטרה החדשה, ממה שאני זוכר, הוא דיבר על בעיה שהשביתה את כל המכוניות שהיו לו בחברה, משהו עם דסטונטציה אם אני זוכר.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

דיברתי שוב עם החבר. לא שזה מדד. עבר עם הקרוז 50K . שלוש שנים . מעבר לטיפולים שוטפים החליף עד כה: רפידות + מצבר .

פורסם

תודה על התגובות.

אז באופן מפתיע אתם אומרים שהרכב אמין? איך הרכב בכללי?

קדימה אני צריך לכלוך בשביל להוריד אותו מהרכב, הייתי בטוח שיציפו אותי :)

טסלה 3 2022

פורסם

הרכבים החדשים של שברולט לא רעים בכלל...

לא הייתי פוסל על הסף, תן לאבא לקנות מה שבא לו...מה אכפת לך? בסך הכל מדובר ברכב נחמד מאוד.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אם זו אותה קרוז שנמכרת עכשיו, זה דווקא רכב לא רע בכלל עם אחלה תמורה למחיר. הרבה אבזור, זריז יחסית, מודרני. לא מת על העיצוב ועל החלפת מערכות בטיחות אקטיבית במובילאיי אבל האחד סובייקטיבי והשני אשמת יבואני הרכב בישראל, לא בעיה בקרוז עצמה.

החוויה האישית שלי עם הדור הנוכחי של רכבי שברולט-קוריאה חיובית, גם מבחינת אמינות (בדיוק מסתובב ב"רכב כללי" פוסט שלי שמסכם את זה)

פות"ש, אולי כדי שתקשר לפוסט(ים) קודם(ים) שלך בנושא אם יש, אולי הקרוז רכב לא רע אובייקטיבית אבל לא מתאים לצרכים שלכם, יהיה ברור יותר עם התמונה המלאה (תקציב, דרישות וכו')

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...