Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספריאל בכל הפעמים ששכרתי דרך אופרן לאיטליה, הביטוח היה מלא כולל ביטול השתתפות עצמית. מעולם לא בדקו את הרכב בהחזרה אלא רק את כמות הדלק.

באשר לפותח השרשור, השכרת רכב בונציה תהא יקרה באופן מחריד, ולא כלכלית. ישנו תשלום קבוע על דמי אחסנה שגובים בגלל עלויות החניה האסטרונומיות בונציה. בכלל ונציה לא מציאה גדולה מבחינתי, ובפעמים שביקרתי בה עולה ריח הביוב הניכר באפי.

שווה לבדוק יציאה מן העיר והשכרת רכב בעיר קרובה אחרת. החניה ליום בסן מרקו עולה משהו כמו 35 יורו למיטב זכרוני, יתרה מכך אין לאן להכנס עם הרכב או להסתובב שם, הכל מתבסס על תחב"צ קווית או ימית.

שים לב לאיזורי הZTL כניסה לאיזורים אלו תקנוס אותך כמספר הפעמים שנכנסת כלומר אם נכנסת פעם אחת, כל מצלמה שתצלם אותך במקטע הZTL תשית עליך בקנס, שבסיכום יכול להיות כמה מאות יורו.

הכן כרטיס אשראי לתשלום בכבישי האגרה, שים לב שאם עלית על הכבישים עם צילום ותשלום ומקוון, תשמור את מספר לוחית הרישוי, כעבור מספר ימים הדבר מתעדכן ופשוט משלמים באשראי.

חופשה נעימה.

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

סוכן - ההודעה שלך שגויה. אין מכוניות בוונציה. יש זוג רגליים, יש ואפורטו (האוטובוס הצף), יש סירות למיניהן. רכב מגיע עד החניון בטרונקטו, תחב"צ עד הככר הסמוכה לתחנת הרכבת. סן מרקו? להולכי רגל בלבד (ובסמוך יש תחנה גדולה של הואפורטו).

שדה התעופה של וונציה (VCE) נמצא בעיירה Tessera, על היבשה. לא בדקתי את עניין שכירת הרכב שם, כיוון שבטיול שלי לנתי ב-Mestre, מול תחנת הרכבת, ומשם נסעתי לוונציה באוטובוס (ויום אחד לפאדובה, ברכבת). ודרך אגב - שתי הערים מדהימות. די הופתעתי מכמות האוצרות שיש בעיר כה קטנה.

לגבי הביטוח באופרן - שכרתי דרכם פעם או פעמיים, וכנראה לא באיטליה (לא זוכר פרטי כל השכרה), כך שאני לא זוכר את פרטי הביטוח\ביטול השתתפות עצמית. באיטליה יש חוק שמחייב שכל הביטוח יתבצע דרך חברת ההשכרה (כמובן שאין להם אפשרות לשלוט בחברות מחוץ לאיטליה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ספריאל בכל הפעמים ששכרתי דרך אופרן לאיטליה, הביטוח היה מלא כולל ביטול השתתפות עצמית. מעולם לא בדקו את הרכב בהחזרה אלא רק את כמות הדלק.

באשר לפותח השרשור, השכרת רכב בונציה תהא יקרה באופן מחריד, ולא כלכלית. ישנו תשלום קבוע על דמי אחסנה שגובים בגלל עלויות החניה האסטרונומיות בונציה. בכלל ונציה לא מציאה גדולה מבחינתי, ובפעמים שביקרתי בה עולה ריח הביוב הניכר באפי.

שווה לבדוק יציאה מן העיר והשכרת רכב בעיר קרובה אחרת. החניה ליום בסן מרקו עולה משהו כמו 35 יורו למיטב זכרוני, יתרה מכך אין לאן להכנס עם הרכב או להסתובב שם, הכל מתבסס על תחב"צ קווית או ימית.

שים לב לאיזורי הZTL כניסה לאיזורים אלו תקנוס אותך כמספר הפעמים שנכנסת כלומר אם נכנסת פעם אחת, כל מצלמה שתצלם אותך במקטע הZTL תשית עליך בקנס, שבסיכום יכול להיות כמה מאות יורו.

הכן כרטיס אשראי לתשלום בכבישי האגרה, שים לב שאם עלית על הכבישים עם צילום ותשלום ומקוון, תשמור את מספר לוחית הרישוי, כעבור מספר ימים הדבר מתעדכן ופשוט משלמים באשראי.

חופשה נעימה.

רק החזרת רכב לסניף ונציה עולה כסף, לא לקיחת הרכב. אני לקחתי מונציה והחזרתי ברומא ללא שום תוספת במחיר.

פורסם
שלום לכולם.

ב 29 למאי, מתוכנן לטוס לארבעה ימים לאיטליה. נחיתה (וחזרה) בוונציה (4 מבוגרים).

התכנון הוא לשכור רכב ולטייל באיזור, וביום השלישי להגיע למראנלו למוזיאון פרארי לטובת סיור במוזיאון ונסיעה קצרה בתשלום על פרארי.

אשמח להמלצות בעלי הניסיון:

1. לאיזה חברת השכרת רכבים מומלץ לפנות?

2. לגבי החוויה במראנלו, הבנתי שיש מספר מקומות שסמוכים למוזיאון שמציעים חווייה כזו. האם יש אחד מומלץ? מה טווח המחירים הצפוי? והאם מומלץ לבצע הזמנה מראש מהארץ או שמומלץ להגיע למקום ולהתמקח?

מודה מראש לכל סיוע.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

מחזק את מה שאמרו לגבי אזורים שיש אליהם מגבלה. קיבלתי קנס של 88 יורו, רק כי נכנסתי עם הרכב לאזור אגם קומו. הבעיה היא להבין לאיפה אסור להכנס.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
חזרתי לא מזמן מדר' איטליה. הזמנת דרך סוכן ישראלי של AUTOEUROPE

הרכב היה של חברה השכרה בשם Maggiore

המחיר היה זול באופן משמעותי מהמחירים שראיתי באתרים השונים של חברות ההשכרה הגדולות. (כלל נהג נוסף, ביטוח מלאים ללא השתתפות עצמית וכד'). נסה לראות מה המחיר באתר שלהם ואח"כ להתקשר, יתכן ותקבל מנציג טלפוני עוד הנחה של 10-12% מהמחיר באתר.

הרכב שסופק היה מהקבוצה שהוזמנה וסה"כ היה בסדר גמור.

גם אני שכרתי בחברת maggiore, סך הכל חוויה הייתה טובה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

במילאנו היה ליד המלון בו לנתח שלט עצום "ZTL בעוד 2 ק"מ". לא משהו שאפשר לפספס

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש בעיה עם השילוט הזה מאחר והוא לא מוגדר כאין כניסה ותמיד מוצב במרכז ליד אטרקציות, לכן לא מעט נופלים אתו.

בבולצאנו היה מוצב ממש אחרי החניה של המלון ובמראנו לפני המרחצאות.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי mrraz
פורסם

ספריאל אני לא טועה יש חניון שנקרא חניון סאן מרקו ששם אפשר לקחת את הרכב מחברת ההשכרה כמובן בתוספת תשלום.

התענוג שמוביל אותך

פורסם (נערך)

אני מניח שמרבית הימים תהיה בוונציה עצמה.

מאחר והטיול קצר בימים, אני הייתי בודק טוב האם מסלול הטיול לא מאפשר לוותר על הרכב לטובת תחבורה ציבורית.

יש תחנת רכבב גדולה בוונציה שמאפשרת להגיע לכל הערים הגדולות בסביבה.

אם אתם רק זוג, אני מניח שתחבורה ציבורית תהיה גם חסכונית יותר.

אם בכל זאת רכב - מצטרף לכל מה שאמרו מעלי. בקיץ היינו שבועיים באיטליה - מרומא עד הצפונה.

שכרנו רכב מAVIS והיה בסדר גמור גם מבחינת המחיר וגם מבחינת השירות והרכב עצמו.

תיזהר ממצלמות מהירות ואיזורי ZTL ( נוספה אופציה בווייז לא להיכנס לאזורי ZTL - אבל היא לא תמיד פעלה כראוי וכיוונה אותי כמה פעמים לתוך אזורים כאלה).

תהנה.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם

בסאן מרקו לא היית יכול להכניס רכב אלא אם כן אתה מעלה אותו על על גונדולה :)

המקום היחיד שמחובר לכביש בונציה הוא כיכר רומא, ממש בכניסה "הראשית" של ונציה.

יש שם סניף של Europcar (החברה שדרכה השכרתי עם אופרן), אוספים משם את הרכב ונוסעים לשלום ללא כל תשלום נוסף. אם מחזירים לשם, יש תשלום נוסף.

venice.JPG

פורסם

הוא נוסע ל-4 ימים. אם הוא נוסע למודנה והסביבה לא ישאר לו זמן לוונציה. וכפי שכתבתי בתחילת השרשור, וונציה עצמה "שווה" לפחות 3 ימים.

בביקור שלי ויתרתי על בולוניה כיוון שהבנתי ש-4 הימים שהיו לי יספיקו לוונציה, ועוד "משהו", וה"משהו" הזה היתה פאדובה, עיר שמצריכה יום די מרוכז, עם נסיעה קצרה ממסטרה.

דרך אגב, הלינה במסטרה זולה מהותית מלינה בתוך וונציה, חוסכת את סחיבת המזוודות בסמטאות ובמדרגות של הגשרים, וההגעה לוונציה בתחב"צ נוחה וזולה, אם רוכשים כרטיס תקופתי (מומלץ, כי הוואפורטו עולי 7.5 אירו לנסיעה).

פורסם
יש בעיה עם השילוט הזה מאחר והוא לא מוגדר כאין כניסה ותמיד מוצב במרכז ליד אטרקציות, לכן לא מעט נופלים אתו.

בבולצאנו היה מוצב ממש אחרי החניה של המלון ובמראנו לפני המרחצאות.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

רק לידיעה, התמרור הזה קיים גם בישראל, לפחות בתיאוריה. ההבדל בינו לבין אין כניסה הוא שאין כניסה אוסר על נסיעה בכיוון אחד והתמרור הזה אוסר על נסיעה בשני הכיוונים (פרט לרכב מורשה).

תמרור 401

פורסם
הוא נוסע ל-4 ימים. אם הוא נוסע למודנה והסביבה לא ישאר לו זמן לוונציה. וכפי שכתבתי בתחילת השרשור, וונציה עצמה "שווה" לפחות 3 ימים.

בביקור שלי ויתרתי על בולוניה כיוון שהבנתי ש-4 הימים שהיו לי יספיקו לוונציה, ועוד "משהו", וה"משהו" הזה היתה פאדובה, עיר שמצריכה יום די מרוכז, עם נסיעה קצרה ממסטרה.

דרך אגב, הלינה במסטרה זולה מהותית מלינה בתוך וונציה, חוסכת את סחיבת המזוודות בסמטאות ובמדרגות של הגשרים, וההגעה לוונציה בתחב"צ נוחה וזולה, אם רוכשים כרטיס תקופתי (מומלץ, כי הוואפורטו עולי 7.5 אירו לנסיעה).

מסכים עם כל מילה. אנחנו נסענו ב-2009 לונציה וישנו במסטרה. להכנס לונציה עם רכב או ללון בה זה לשלם כסף כדי לסבול.

פורסם

אין זו טעות להגיע לוונציה ברכב - אם אתה מגיע ליום אחד (עשיתי זאת מוורונה, לפני הרבה שנים). אבל אם טסים לוונציה ומתכוונים לטיל בה מספר ימים מסטרה היא הפתרון, אלא אם רוצים להסחב עם המזוודות בסמטאות וונציה עצמה ולשלם תמורת מלון יקר (ומצד שני, להרוויח את הבוקר בעיר עצמה).

• תוכן חדש...