Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עולם הרכב תמיד עניין אותי, סיקרן אותי וחד משמעית הדבר שהכי מעניין אותי בעולם.

חשבתי על ללמוד את העסק יותר לעומק ואפילו לפתוח עסק בשנים הקרובות עם הון עצמי שאחסוך.

רציתי ללמוד את עניין הייבוא אך כל מכללה/אוניברסיטה אומרת משהו אחד.

המכללה למסחר טוענת שאולי ייפתח הקצאה לייבוא רכב מבלי צורך ללמוד ייבוא ייצוא וסחר בינלאומי, כנראה בדצ' אך לא בטוח.

מצד שני האוניברסיטה הפתוחה טוענת שאין דבר כזה קורס רק לייבוא רכב בניגוד למכללה למסחר שנמצאת בתל אביב. (אולי כדי למשוך אותי ללמוד אצלהם).

חשבתי גם ללכת על כיוון לעבוד בחברת ייבוא וללמוד תוך כדי עבודה פרקטית מאשר ללמוד אך רוב המקומות האלה רוצים ניסיון במכירות פרונטליות של שנה לפחות וזה אין לי. ללכת לעבוד בעבודה שלא מוצאת חן בעיניי כשנה בשביל להתקבל לעבוד כסוכן מכירות בחברת רכב לא כלכך הגיונית בעיניי.

פורסם

אם כבר יש את יו שופס מוטורס שפעמים רבות חיפשו עובדים, הייתי מתחיל ממשרה פשוטה שם.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שלחתי להם קורות חיים תודה, מקווה לטוב למרות שאין לי ניסיון במכירות או בעולם הרכב.

לגבי השרשור הנ"ל: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?496643-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%A9%D7%AA%D7%A8%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8!

האם ידוע אם משרד התחבורה עדיין מתנהל בצורה כזו בזויה או שמשהו השתנה להם בקופסא ובמנהלים?

פורסם

מה המטרה בסוף?

סתם מעניין אותך?לפתוח מגרש?

נשמע קצת כמו גישוש באפלה.

הייתי מתחיל להבין מה אתה רוצה לעשות כל בוקר בעבודה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני אקצר לך. ככלל, להתחיל לעבוד כסוכן מכירות רכב - לא יקדם אותך לקראת ייבוא רכבים. ייבוא רכבים זה סחר, ולרוב גם בינלאומי. להיות סוכן מכירות - ילמד אותך בעיקר למכור.

פורסם

סליחה שאני מעיר:

זה כיף לייבא רכבים. אבל עוד 10 שנים פלוס הכל יהיה אוטונומי, על כל המשתמע מכך...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אז רכבים אוטונומיים זה מוצר שלא דורש ייבוא? הוא נוצר באופן ספונטני, ככה, מהאוויר?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אז רכבים אוטונומיים זה מוצר שלא דורש ייבוא? הוא נוצר באופן ספונטני, ככה, מהאוויר?

לך תדע, אולי עוד כמה שנים כשתרצה רכב מסויים גם כשאין לו אולם תצוגה בארץ תוכל להקליק במחשב ופשוט להזמין כזה מחו"ל כמו כל מוצר פשוט אחר שקונים באינטרנט.

פורסם

והאתרים שייכים ליבואנים.

עדיין מישהו צריך להעלות תוכן,לתחזק את האתר ולדאוג ללקוחות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא לשכוח שעם הרכבים האוטונומיים צפויה להתפתח מאוד תחבורה שיתופית ויהיו מוניות אוטונומיות. זה לא יקרה אולי ב-5 שנים הקרובות, אבל יקרה. ואז דרישה לרכב פרטי עלולה לרדת דרסטית. ואיתה כמות הרכבים המיובאת. הכל תלוי בתמחור השירותים העתידיים, כמובן.

פורסם

ומוניות לא צריך לייבא?

גם כלי רכב המשמשים תחבורה ציבורית מייבאים :?

כמו קומקום חשמלי.

(נו באמת, קצת היגיון...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כיום יש הרבה יועצים\מתווכי יבוא אישי, זה תחום שהולך לכיוון של הסדרה ורגולציה.

אני ממליץ שאם אתה בעניין אז לפני שהמדינה מתחילה להצר את צוואר הדרישות לרישיונות העיסוק הללו,

לכשיהיו מוגבלים לחלוטין, לעלות על העגלה בזמן: http://michlala.net/?p=217

גילוי נאות, אני מכיר את אחד המדריכים וממליץ עליו כי למדתי אצלו בעבר, אין לי רווח מהלינק הזה, לשיקולך.

אופנוען

פורסם

עיינתי נשמע מעניין, איך זה שונה מייבוא רכב? גם מי שמייבא רכב בסופו של דבר הוא המתווך

פורסם
כיום יש הרבה יועצים\מתווכי יבוא אישי, זה תחום שהולך לכיוון של הסדרה ורגולציה.

אני ממליץ שאם אתה בעניין אז לפני שהמדינה מתחילה להצר את צוואר הדרישות לרישיונות העיסוק הללו,

לכשיהיו מוגבלים לחלוטין, לעלות על העגלה בזמן: http://michlala.net/?p=217

גילוי נאות, אני מכיר את אחד המדריכים וממליץ עליו כי למדתי אצלו בעבר, אין לי רווח מהלינק הזה, לשיקולך.

יותר רגולציה בתחום הזה - ונישאר עם סוסיתאות. אם כבר השוק הולך ונפתח.

• תוכן חדש...