Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בדקתי וראיתי שבאאודי אמורים לעשות טיפול אחת ל - 30,000 או שנתיים (המוקדם מבינהם, וזאת אחרי הטיפול הראשון שמגיע מוקדם יותר).

אני מסתמך על הוראות יצרן גנריות של אאודי קנדה.

הרכב ברשות אימי כמעט 3 שנים וזכור לי רק טיפול ה- 15,000 לאחרונה (נסועה נמוכה. כרגע המונה על 21,000).

האם אני אמור לצפות לחיווי במחשב הדרך? האם מוסך מורשה אמור ליצור איתנו קשר ולתזכר על בסיס זמן ממועד העליה לכביש?

תודה,

אלון

פורסם

באחריותך לעשות טיפול לפי הוראות יבואן. פתח חוברת אחריות שיש לך בתא כפפות ותראה מה הן.

היבואן לא אמור לתזכר אותך כי הוא לא יודע כמה ק"מ אתה עושה בשנה.

בכל אופן אם עשיתם טיפול אחד בשלוש שנים זה בוודאות לא תקין כי לא משנה מה הק"מ צריך פעם בשנה טיפול.

STI 2004

פורסם

אני מבין, תודה.

התכוונתי לשאול אם ישנו חיווי במחשב הדרך. לא מצפה מהיבואן/המוסך המטפל לתזכר אותי, אבל זכור לי שהם עשו את זה בעבר (אינטרס שלהם סה"כ שאגיע לטיפול, על בסיס הזמן שעבר מאז הטיפול האחרון, בלי תלות בק"מ) ואני תוהה אם גם מחשב הדרך וגם המוסך לא תזכרו או שפשוט טרם הגיע המועד.

הטיפול האחרון היה ב - 15K, לפני 10 חודשים. אקבע טיפול.

אחריות היצרן פגה, אז אשאל אם יש לכם המלצה על מוסף לטיפול באאודי 2016 באזור ת"א-רעננה-כפ"ס-הרצליה?

תודה רבה,

אלון

* אגב, שמתם לב לתאריך המסירה? :)

2019-02-12_17-51-32.jpg

פורסם
אהלן,

בדקתי וראיתי שבאאודי אמורים לעשות טיפול אחת ל - 30,000 או שנתיים (המוקדם מבינהם, וזאת אחרי הטיפול הראשון שמגיע מוקדם יותר).

אני מסתמך על הוראות יצרן גנריות של אאודי קנדה.

יש לך בעיה של הבנת הנקרא - גם באתר שהפנית אליו מצויין במפורש טיפול פעם ב-15K ק״מ או שנה (לפי המוקדם).

בכל רכבי הקונצרן, מחשב הרכב מתריע על התקרבות מועד הטיפול (מיד לאחר ההנעה, יש סימן של מפתח עם קילומטרים וימים עד הטיפול הבא או הודעה).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

Standard Maintenance ServiceFirst at 15,000 km or 1 year after delivery, whichever occurs first. Thereafter, every 30,000 km or two years,whichever occurs first.‰ AdBlue fluid - Fill completely with fresh fluid (All TDI models)‰ Brake system - Check for damage and leaks, thickness of pads, and brake fluid level‰ Brake system - Check that the vent caps are mounted on calipers and check the condition of the brake hoses‰ Cooling system for electrical components: Check coolant level according to description in ElsaPro (A3 e-trononly)‰ Engine oil / Oil filter - Change oil and replace filter‰ Engine compartment - Check for leaks‰ On-board diagnosis - Check (flex fuel vehicles only)‰ Service reminder indicator display - Reset display‰ Tires and spare wheel - Check for wear and damage. Check tire pressure. Reset Tire Pressure Monitoring System(TPMS)‰ Water separator in fuel filter: Remove water (A3 and Q7 TDI models)‰ Windshield washer and headlight washing system - Add fluid if necessary. Check adjustment and function‰ Wiper blades - Check conditioל לבחור אין בעייה בהבנת הנקרא . טיפול סטנדרטי ראשון לאחר שנה או 15000 קילומטר מה שבא קודם . לאחר מכן כל 30000 קילומטר או שנתיים מה שמגיע קודם . טיפול מז'ורי לא כולל החלפת שמן .

פורסם
יש לך בעיה של הבנת הנקרא - גם באתר שהפנית אליו מצויין במפורש טיפול פעם ב-15K ק״מ או שנה (לפי המוקדם).

בכל רכבי הקונצרן, מחשב הרכב מתריע על התקרבות מועד הטיפול (מיד לאחר ההנעה, יש סימן של מפתח עם קילומטרים וימים עד הטיפול הבא או הודעה).

הבעיה שאתה מציין - היא אצלי? :)

כתבתי וסייגתי מפורשות:

החל מהטיפול השני ואילך מדובר במרווחים אחרים.

אבל בכל מקרה עזרת לי - אחכה להתראה של מחשב הדרך, כפי שהסברת.

תודה!

פורסם

לא מבין מה הבעיה, טיפול כל 15 או שנה, מה שמגיע קודם, פעם זה טיפול קטן ופעם זה טיפול גדול, באינטרוולים של 30 אלף/שנתיים.

מצטרך להמלצה על מוסך רון בתל אביב, טיפלתי את האאודי שלי אצלו שנים.

Capture.PNG

פורסם

למרות ששימוש באותו מסמך עקר (לא מתייחס כלל לרכב הנידון ואזור אקלים שונה), עדין רשום שם כך:

טיפול סטנדרטי ראשון אחרי שנה/15K מהמסירה ולאחר מכן כל שנתיים/30K, משמע שהבאים בתור הם בשנה שלישית/45K, שנה חמישית/75K וכן הלאה.

טיפול מג'ורי (רשום במפורש שכולל בתוכו את הסטנדרטי) אחרי שנתיים/30K מהמסירה ולאחר מכן גם כל שנתיים/30K, משמע שהבאים בתור הם בשנה רביעית/60K, שנה שישית/90K וכן הלאה.

או בקיצור, טיפול כל שנה ו-15K.

יש לאאודי בארץ אפליקציה שאמורה לתזכר. לא יודע מה טיבה.

+1 לרון.

פורסם

כפי שנאמר לא ללכת לפי אינטרוולים של טיפולים שלא לפי PR קוד של ארץ הקודש. בישראל יש שגרת טיפולים קבועה שהיא כל 15 אלף ק" או שנה - המוקדם מביניהם.

גם אני מצטרף להמלצות על מוסך רון!

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...