Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון קופרה חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלאון הנוכחית (2.0 ליטר FR החדשה) לא פטורה ממובילאי? מה זאת אומרת "מקווה שיופיעו"? יכול להיות פתאום יבוא סדיר של לאון עם מערכות שפותרות ממובילאיי?

לאון עם תיקון סטייה מנתיב נמצאת בדרכה לארץ ויחידות ראשונות יעלו על הכביש בקרוב.

גם במפרט באתר המערכת מופיעה כאופציה, ברכבים עם תיקון סטייה מנתיב לא יתקינו מובילאיי.

אין שינויים נוספים חוץ מצבע אפור עכבר חדש וכהה יותר שמחליף את הישן.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המושבים האלה באמת יפים.

אבל 10K??? מוגזם.

מעבר לזה, הכל אותו דבר למעט הוספת מערכות הבטיחות.

היעדר אופציית הזחילה בפקקים תמוהה בעייני. מערכת פשוט מעולה בגולף! להבנתי קיימת גם באטקה - אז למה לא בקופרה??

למי שמחפש הרבה כוח עם התנהגות טובה ובלי הרבה פשרות היא פשוט מכונית מעולה.

המחיר קפץ. בטח עם חבילת הפרפורמנס המיותרת. מאמין שאפשר יהיה להוריד אותם שלא כמו ב-VW.

מסכים

אופציות הזחילה בפקקים למי שכבר יש בקרת שיוט אדפטיבית היא מוכרחת.

מוזר ומעצבן.

פורסם

חבילת פרפורמנס זו אופציה מצויינת , ברקסים של ברמבו 4 בוכנות וצלחות 370 ממ. לקנות כזה סט חדש יעלה לפחות 15 אלף.

אבל אם נוסיף גם מושבי באקט נגיע למחיר מוגזם ולכן עדיף שלא למהר. בעוד מספר חודשים תהיה מבצע כל שהוא (כמו שהיה בשנים קודמות) ואז נקווה למחיר יותר הגיוני.

מי שלא מעוניין בפרפורמנס , עובדתית נכון להיום אפשר לקנות רכב משומש בן שנה שעבר פחות מ10K ק"מ בהרבה הרבה פחות כסף.

פורסם

האמת שאני לא רואה סיבה להשקיע סכום כזה בברקסים מוגדלים - אם שמים צלחות ורפידות ייעודיות למסלול מקבלים יכולת בלימה מעולה גם בתנאים קיצוניים ובעלות הרבה יותר נמוכה (בערך 3500 לצלחות טארוקס או DBA ורפידות אנדלס).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לאון עם תיקון סטייה מנתיב נמצאת בדרכה לארץ ויחידות ראשונות יעלו על הכביש בקרוב.

גם במפרט באתר המערכת מופיעה כאופציה, ברכבים עם תיקון סטייה מנתיב לא יתקינו מובילאיי.

אין שינויים נוספים חוץ מצבע אפור עכבר חדש וכהה יותר שמחליף את הישן.

אתה מדבר על הS7S7? (הצבע)

פורסם
אז הגולף גם יותר זולה וגם יותר הגיונית.

נראה לי בפעם הראשונה בהיסטוריה...

נראה כך, אבל עדיין חסר בגולף DCC ועוד כל מיני תוספות. מה שגם ניתן עדיין לרכוש את הקופרה ללא תוספות.

Finger's gonna kill me.

פורסם

הנה הכלה החדשה עם חבילת הפרפומנס, באולם בפתח תקווה.

Cupra2019.jpg

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

DAMN!!! נראית טוב!!! אני מפחד לעשות סיבוב לשם כי פעם קודמת שעשיתי לשם גיחה הזמנתי את הרכב הנוכחי:roflmao:

אגב, לפי מה שאני מצליח לזהות, לא מותקן השיקוץ הזה של מובילאיי נכון?

פורסם (נערך)

ממש לא!

קח עוד.... :lol:

779cbc03-d39b-4087-93fd-f2efbe1dcf42.jpg385b0029-3e13-49a4-8cfe-218f1d779985.jpg

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
למישהו יש מושג איך אני משיג מידע על המערכת infotainment בלאון החדשה? כל המידע שגוגל מניב הוא על המערכת הישנה עם המסך הקטן.

זה הכי עדכני שיש

https://www.seat.com/datamanual-infotainment/media_system_touch_colour/my19_w31/en-uk/MSTOUCH_LEON_TOLEDO_07_18_EN.pdf

מתוך האתר הזה

https://www.seat.com/owners/your-seat/navigation.html

פורסם
אתה מדבר על הS7S7? (הצבע)

במפרט החדש הצבע האפור באמת מופיע כ-S7S7. אין לי כרגע את המפרט הקודם של הלאון אבל במפרט של הארונה האפור הקודם מופיע כ-0C0C.

• תוכן חדש...