Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון קופרה חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה, על מה הדיון? על בן אדם בודד שאתה יודע שלפני 5 שנים הוציא קופרה במחיר X?

נו? מה זה מראה?

שאני אספר לך איך חלק מהשופטות בישראל התמנו?

היוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל, ולמעט מיקרים מאוד נקודתיים (סוף דגם וכד') על הקופרה לא היו הנחות מפליגות, בטח שלא מבצעים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה יוצא מן הכלל? אני מכיר אישית 4 בעלי קופרה שזה היה מחיר גם ב 2016 וגם 2017. ב 2017 גם ב 205 הוציאו. אכן זה לא נושא הדיון .בגירה , ומה קשר מחט לתחת? . לא על כל דבר שאתה לא יודע אתה צריך לעקוץ.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אעשה טיפה סדר ברשותכם.

אני ה'בנאדם' שהוציא אותה ב2015 במחיר הזה.

ב2010 הוצאתי איביה קופרה 1.4 ב25 אלף מתחת למחירון וב2011 את הלאון קופרה 240 ב35(!) מתחת למחירון.

ב2015 לא היה להם שום אינטרס להוריד מחיר, ובכל זאת אני מכיר אישית 5 רכבים מ2 המשלוחים הראשונים לארץ במחיר מאד דומה לשלי. אחד שהוסיף 10 על באקטים ועוד אחד עם חבילת צבע כתומה, כל השאר ללא.

בסיאט תמיד ניתן היה ותמיד ניתן יהיה להוריד מחיר דראסטית. ככה זה אצלם, אין מה להתווכח.

בשנה החולפת המחיר ירד ל200 על הכביש ומאוטו דיל גם 10 אלף פחות.

לעומת זאת, בגולף בקושי גירדתי אלפיים הנחה וגם זה בעסקת מזומן...

ההגיון שלכם בריא וצודק להניח שברב המכוניות החדשות אין הורדת מחיר כזו ולכן הההחה שה n תימכר (או שפשוט לא תימכר) במחיר במוצהר.

הסיאט לא.

זה השנקל שלי

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אעשה טיפה סדר ברשותכם.

ב2010 הוצאתי איביה קופרה 1.4 ב25 אלף מתחת למחירון וב2011 את הלאון קופרה 240 ב35(!) מתחת למחירון.

ב2015 לא היה להם שום אינטרס להוריד מחיר, ובכל זאת אני מכיר אישית 5 רכבים מ2 המשלוחים הראשונים לארץ במחיר מאד דומה לשלי. אחד שהוסיף 10 על באקטים ועוד אחד עם חבילת צבע כתומה, כל השאר ללא.

בסיאט תמיד ניתן היה ותמיד ניתן יהיה להוריד מחיר דראסטית. ככה זה אצלם, אין מה להתווכח.

ההגיון שלכם בריא וצודק להניח שברב המכוניות החדשות אין הורדת מחיר כזו ולכן הההחה שה n תימכר (או שפשוט לא תימכר) במחיר במוצהר.

הסיאט לא.

זה השנקל שלי

תגיד...ושהיו לך את הסיאט גם פרסמת את המידע הזה?

פורסם

להשוות מחיר אחרי הנחה של הקופרה למחיר לפני הנחה של היונדאי, זה כמו להשוות את אורך הז*ן שלך כשהוא זקוף לאורך הז*ן של חבר שלך כשהוא נפול.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אעשה טיפה סדר ברשותכם.

הסיאט לא.

זה השנקל שלי

תודה ששיתפת. אתה רק לא מבין שאף אחד לא התווכח על גובה ההנחות בסיאט, אלא על ההשוואה בין מחיר של X (ולא משנה מה זה הX הזה בכלל) לפני הנחה למחיר של Y אחרי הנחה.

ואם אנחנו משווים מחירים אחרי הנחה, אז השאלה שצריך לשאול היא מה גובה ההנחה שאפשר לקבל על היונדאי, ורק אחרי שיהיה לנו את המידע הזה יהיה אפשר לחזור ולדבר על מי מהן משתלמת או שווה יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
להשוות מחיר אחרי הנחה של הקופרה למחיר לפני הנחה של היונדאי, זה כמו להשוות את אורך הז*ן שלך כשהוא זקוף לאורך הז*ן של חבר שלך כשהוא נפול.

9.jpg

פורסם

התייחסתי לנקודה הזו -

ההגיון שלכם בריא - לרב אני מניח שלא ניתן להוריד דראסטית את המחיר של רכב חדש (אין ליבואן אינטרס ממשי לעשות זאת) ולכן ההנחה שה-N תימכר במחיר המבוקש ללא הנחה (או שלא תימכר...).

בסיאט - המצב הוא שונה.

לא צריך להיות איש מכירות ממולח או בעל נסיון יוצא דופן במו"מ ע"מ להוריד להם את המחיר, משמעותית.

לכן, אני מניח, שהפער בין הרכבים, על הכביש, יהיה גדול מאד.

גם ציינתי שאני מקווה שיוכח שאני טועה, וביונדאי ישכילו להוריד מחיר כי יהיה נחמד לראות אותה על הכביש...

תגיד...ושהיו לך את הסיאט גם פרסמת את המידע הזה?

לא הבנתי את שאלתך.

פורסם

לא הבנתי את שאלתך.

הנוא התכוון האם שיתפת את המידע על ההנחות/מחיר הקנייה שלך כשהקופרה היתה ברשותך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
התייחסתי לנקודה הזו -

ההגיון שלכם בריא - לרב אני מניח שלא ניתן להוריד דראסטית את המחיר של רכב חדש (אין ליבואן אינטרס ממשי לעשות זאת) ולכן ההנחה שה-N תימכר במחיר המבוקש ללא הנחה (או שלא תימכר...).

בסיאט - המצב הוא שונה.

לא צריך להיות איש מכירות ממולח או בעל נסיון יוצא דופן במו"מ ע"מ להוריד להם את המחיר, משמעותית.

לכן, אני מניח, שהפער בין הרכבים, על הכביש, יהיה גדול מאד.

גם ציינתי שאני מקווה שיוכח שאני טועה, וביונדאי ישכילו להוריד מחיר כי יהיה נחמד לראות אותה על הכביש...

לא הבנתי את שאלתך.

אז היית יכול פשוט להגיד שלא נראה לך שיונדאי יתנו הנחות גדולות כמו סיאט, אנחנו היינו אומרים שיכול להיות, והיו נחסכות לכולנו עשרות תגובות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבל איפה הכיף בזה? :)

וברצינות, חשבתי שהייתי ברור יותר, עמכם הסליחה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקופרה במבצע של "חבר" ב 208k הנחה של 22k.

לא הבנתי משהו בנוגע לרמות אבזור?יש עדיין קופרות חדשות עם מובילאיי?גם במפרט יש כביכול 2 דמים עם רמת בטיחות 7 ועוד 2 עם דרגה 8.

פורסם
הקופרה במבצע של "חבר" ב 208k הנחה של 22k.

לא הבנתי משהו בנוגע לרמות אבזור?יש עדיין קופרות חדשות עם מובילאיי?גם במפרט יש כביכול 2 דמים עם רמת בטיחות 7 ועוד 2 עם דרגה 8.

איפה ראית את המבצע הזה? חיפשתי ולא מצאתי..

• תוכן חדש...